Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Sorry, ze som sa privtrel do temy, ale aj ja mam otazku ohladom hydraulik. Mam tam ten malicky odvzdusnovaci gumeny klobucik - neviem fakt ako to mam inak nazvat :lol: - som lama v hydrach. Mam uplne nove XT 2008, dnes som ich nahodil, len som skusil, ci to naozaj brzdi - presiel som 3 km :) Otazka znie, ci je normalne, ze ten gumeny klobucik na odvzdusnovanie mam stale masny od oleja, aj ked som ho vzdy prstom utrel.. diky
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 15:31:25
00
davhan, tým to nebude, tie sú dotiahnuté na fest :roll:
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 15:33:42
00
jj, kotuce, adapter aj prasa su dotiahnute na pevno, v tom to nie je..
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 15:42:23
00
Sorry, ze som sa privtrel do temy, ale aj ja mam otazku ohladom hydraulik. Mam tam ten malicky odvzdusnovaci gumeny klobucik - neviem fakt ako to mam inak nazvat :lol: - som lama v hydrach. Mam uplne nove XT 2008, dnes som ich nahodil, len som skusil, ci to naozaj brzdi - presiel som 3 km :) Otazka znie, ci je normalne, ze ten gumeny klobucik na odvzdusnovanie mam stale masny od oleja, aj ked som ho vzdy prstom utrel.. diky

myslis ako mazanie za jazdy? :P

vsak dotiahni tu maticu co je pod tym klobucikom
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 17:09:49
00
jasne, mazanie za jazdy.. to su super brzdy co?? cista automatika.. :lol:
takze mozem to smelo pritiahnut ano? dik za radu... teraz som ich bol trosku zabehnut a ked som zastavil, tak trosku posmrdkavali... je to zle ci je to ok?? lebo na mechanikach mi to nerobilo..
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 19:40:19
00
keyboard_arrow_up