uz som ten ram kupil je to ram pre modelovy rok 2007.
mam ho nahodeny na bicykli.chcel som vediet len vás názor.
odkaz pre tych co hladaju info.skladam si Xc bike ktory by malaj nieco vydrzat na rekreacne jazdfnie.ale som typ ktory ma kusok vyssue naroky na komponenty. http://www.progresscycle.cz/giant/firma ... 2&rok=2007
v obcode kde som ho kupoval mi povedali 1620 gramov takze cca 1,6 kg.
Pozri pre mna ako rekreacneho jazdca je to ok.
Mozno pre zavodnika je dolezity kazdy gram.viem ze profici na tour zniziju vahu bikov ako sa da.
ale mne cca 100 gramov plus minus je jedno.celkovo si myslim ze ta vaha je uz slusna.
Jazdim rekreacne XC - ale mam vyssie naroky na komponenty.dost si cita for a pocuvam vas skusenjsich a snazim najst nejaky zdrvy stred medzi kvalitou a cenou.
minule som si kupil vidlu RS TORA. - nie je najlahsia na rekreacne jazdenie si myslim postaci.ked dosluzi kupim nieco lespie, mozne REBU alebo SID alebo inu znacku.
aj tak si myslim ze tie reci ktore sa tu vedu o komponentoch su cistim pacientizmo, ci ma ram 1,8 kg ale 1,6kg ci je lepsie giant alebo specialized alebo ROCK SHOX vs Manitou to je cisty pacientizmus.
inak ani ja to v hlave nemam celkom poriadku podla kamosov ked dam za ram 10 000 sk.Treba mi ? netreba ale chcem tak preco nie
to je v poradecku.je tiez rozmyslam ze si kupim aj nieco FR/DH.napr.model GIANT FAITH sa micelkom pozdava.no priznam sa ze co sa tyka DH/FR mam malo vedomosti aky bike.
ked to tak citam to si si mal odrazu kupit reign a poskladat riadne enduro a mal by si to vybavene jak hore kopcom tak dole na to rekreacne jazdenie a usetril by si miesto v garazi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
potom sa pozries a podla obrazku budes vediet???
k teme: nieco najdes aj v historii (napr mozno tu sa nieco uzitocne dozvies)
mam ho nahodeny na bicykli.chcel som vediet len vás názor.
odkaz pre tych co hladaju info.skladam si Xc bike ktory by malaj nieco vydrzat na rekreacne jazdfnie.ale som typ ktory ma kusok vyssue naroky na komponenty.
http://www.progresscycle.cz/giant/firma ... 2&rok=2007
Pozri pre mna ako rekreacneho jazdca je to ok.
Mozno pre zavodnika je dolezity kazdy gram.viem ze profici na tour zniziju vahu bikov ako sa da.
ale mne cca 100 gramov plus minus je jedno.celkovo si myslim ze ta vaha je uz slusna.
Jazdim rekreacne XC - ale mam vyssie naroky na komponenty.dost si cita for a pocuvam vas skusenjsich a snazim najst nejaky zdrvy stred medzi kvalitou a cenou.
minule som si kupil vidlu RS TORA. - nie je najlahsia na rekreacne jazdenie si myslim postaci.ked dosluzi kupim nieco lespie, mozne REBU alebo SID alebo inu znacku.
aj tak si myslim ze tie reci ktore sa tu vedu o komponentoch su cistim pacientizmo, ci ma ram 1,8 kg ale 1,6kg ci je lepsie giant alebo specialized alebo ROCK SHOX vs Manitou to je cisty pacientizmus.
inak ani ja to v hlave nemam celkom poriadku podla kamosov ked dam za ram 10 000 sk.Treba mi ? netreba ale chcem tak preco nie
vitaj v klube
enduro,choper,cestnu atd.
podobne je aj so mnou,
XC,Allmountain,DH/FR,ROAD atd,a neboj garaz mam velku.
enduro,choper,cestnu atd.
podobne je aj so mnou,
XC,Allmountain,DH/FR,ROAD atd,a neboj garaz mam velku.
tak dream, ale pesos mas asi viac kusov