ahoj, ja som pred par tyzdnami kupil MET Crackerjack a som spokojny, o 2 tyzdne neskôr môj brat kupil MET Falco, tiez dobra prilba a ma dokonca viac vetracich otvorov ako moja
virgo ty si nejaky matematik Integrala je dobra len v tom pripade ak sa chystas chodit prevazne z kopca, ale pri normalnom jazdeni by si v nej zdochol, nehovoriac o Tvojej krcnej chrbtici...
ano to som myslel .. sorac za pomenovanie ak to bolo zle . .
jd5820 : a ako sa ti snou jazdi ? nieje to nepohodlne ?
chcem si kupit prilbu a chcel by som prave tu s " chranicom na celust " ..
je to velky rozdiel oproti obycajnej ? co sa tyka pohodlia
Na hlave som ich zopar mal pozicanych...ale len pri jazde z kopca... No stacilo mi to na to aby som si predstavil ako sa v nej musi slapat hore nejakou strechou pri 30°C
On asi myslel ziadnu prilbu. Ta je najviac odvetrana. (totizto duracer je anti-prilbovy).
Inegralu dokopca dalsi vtipalek alebo mu viac slusi ked je plesaty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
usetris a je lahsia ale ma o 1 otvor menej ale to az tak neevadi
usetris a je lahsia ale ma o 1 otvor menej ale to az tak neevadi
dandy2209 prilba sa nevyberá diskusiou na nete ale vyskúšaním na kokose
jd5820 : a ako sa ti snou jazdi ? nieje to nepohodlne ?
chcem si kupit prilbu a chcel by som prave tu s " chranicom na celust " ..
je to velky rozdiel oproti obycajnej ? co sa tyka pohodlia
Inegralu dokopca
myslel si tuto:
http://www.specialized.cz/new/doplnek_s ... plnek=214#
...vyzera byt dobre odvetrana
....ale ked som uvidel tu cenu hned ma presla chut