Chcem sa spytat ked vyrobca uvada ze prehadzovacka zvladne napr. 34 zubove kolecko, je tam nejaky predpoklad niecoho dalsieho aby to fungovalo? Napr. mne nova acera visi prilis vysoko, takmer sa dotyka aj najmensieho kolecka, ale 32z kolecko uz nezvladne.
Nie je ako na obrazku nizsie (tam je cca 1cm medzera medzi hornou kladkou a kolieckom). copyrightcyclingabout.com cyclingabout.com
Babral som sa s tym asi 3 hodky, veru tym srobom sa to nastavit neda, na najvacsom kolecku to chyta, ci je uplne utiahnuty alebo odtiahnuty, na povodnom 10r shimane (najnizsej noname rade tusim tx500) to ako-tak funguje, sudruzi tam dali tu velku kladku a sekli sa o 2 mm. viac na fotke
Musi byt logicky uplne zatiahnuta a nie odtiahnuta ta skrutka. Vsak hadam zakladnemu principu co ta skrutka robi rozumies. Ak nestaci ani maximalne zatiahnuta, mozes dat namiesto nej dlhsiu. Pripadne vymenit hornu kladku za mensiu.
Hele beriem ze niekto ma obcas chut byt premudry. Pytal som ze to NEJDE nastavit, co moze byt pricinou, ci je mozne ze je robena pre dlhsie rameno, ci vobec ma shimano nejaky standart napr. vzdialenost/uhol od osi, ci sa s tym niekto stretol, co je najpraktickejsie vymenit. Dostavam odpoved ze by to malo ist nastavit tym srobom. Ako sori. Medzitym som si zistil ze takych drziakov su tony, zistit nejaky rozmer nemozne (kupuju sa podla bicykla). PS tak poplietol som obrazky velka veda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ivelo.cz/domaci-servis-kol/serizeni-prehazovacky/
http://www.ivelo.cz/domaci-servis-kol/serizeni-prehazovacky-ii
Ak to nebude stacit, tak uz len dokupit taky medzikus. Na Aliexpresse to maju za par €.