Aj ja
Modre baby sa zlakli konkurencie....tiez som si to odjazdil SAM...som na seba hrdy
..... konecne boli na bedni SEXI baby
Už niekoľkokrát som si vravela, že k debilinám sa nevyjadrujem, ale toto mi nedá. Tvoj názor, že modré baby sa zlakli konkurenie je absolútne mimo, ale mysli si čo chceš. Ak si myslíš, že za konkurenciu považujem niekoho komu dám na trati 12 minút keď nemá pomocníka, tak si na veľkom omyle. A keď sme už pri tom, tak ja vidím rozdiel "obyčajnom maratóne" a v maratóne kde sú vyhlásené MSR. Pokiaľ by teba blokoval od štartu niektoho pomocník, tak by si sa z toho asi tešil... A keď tu už narážaš na pomocníkov, tak kedy som mala ja pomocníka??? ťahal mi niekto špicu počas maratóna!? Nepotrebujem sa tu obhajovať, ale Aďa pred rokom išla skúsiť dlhú trať trať 1 x.Áno šiel s ňom jej priateľ, ale nikoho neblokoval a podobne a už vôbec sa nešlo o titul! Jazdila maratóny prvý rok a už vôbec sa netitulovala ako "profi team" A ako náhle začali byť na to, že bol s ňou jej priateľ negatívne ohlasy, tak chodila sama a dokonca s ešte lepším časom!