vcera sme presli obidve trate, az na par kaluzi, ktore sa daju obist je to suche, z trate sme poodstranovali zopar konarov co boli popadane, cize teraz uz je to bez problemov zjazdne. Kedze na vikend hlasia celkom teplo tak na kratkej budu 3 obcestrvovacky a na dlhej 5, prva bude len pitna v kupeloch nimnica na 9 kilometri, druha tak ako minuly rok na vieske to je cca 20 kilometer a tretia kde sa bude delit kratka s dlhou nad kliestinou a to na 29 kilometri, dlha bude mat naviac este pitnu v dolnej marikovej na 36 km a na 50 km opat nad kliestinou
chcel by som poprosit vsetkych, ktori sa chystaju na maraton a budu platit az na mieste startu keby sa prihlasili cez prihlasovaci system alebo mailom, aby nam ulahcili robotu co sa tyka rychlosti prezentacie aj zabezpecenia pitia a jedla na obcestrvovacky, dakujem
Zdravim vsetkych sportovcov,ktory sa planuju zucastnit mtb maratonu v Udici-Prosne ale hlavne zdravim partiu bikerov , s ktorymi som mal moznost si dnes prejst 40 km trasu ,pripravenu na sobotnajsi pretek.Organizator pri vybere trasy nezabudol na nic,od nenarocnych stupani,ktore si myslim zmaknu i menej zdatny bikeri ,ale hlavne to musim podciarknut nadherne upravene single treky,tie sa uz hadam ani lepsie nedali vybrat.az po ziazdy horskymi cestickami a rozlahlimi lukami.Odporucam kazdemu ,myslim si ze v sobotu ak sa nepokazi pocasie,o zazitky nebude nudza.
tak som rad ze sa ti trat pacila a v sobotu sa vidime
Toľko chvály na tie singláče, že sa tam asi niekedy vyberiem pozrieť, ak si do preteku ešte budete prechádzať trať, tak dajte vedieť SS alebo do vlákna
po veternej smrsti ktora sa tu prehnala 2 tyzdne spat a narobila vela skody v lesoch sme museli kvoli zjazdnosti upravit dlhsiu trat na 59 km s prevysenim 1630m a kratka bude 37 km a prevysenie 960m, profil dlhej bude dnes zverejneny na stranke www.fcteam.sk, kratka ostava tak ako bola
chcel by som poprosit vsetkych, ktori sa chystaju na maraton a budu platit az na mieste startu keby sa prihlasili cez prihlasovaci system alebo mailom, aby nam ulahcili robotu co sa tyka rychlosti prezentacie aj zabezpecenia pitia a jedla na obcestrvovacky, dakujem
Dedo, ja som sa prihlásil včera 27.6.2010 a na zozname účastníkov dnes ešte nefigurujem. Prešiel som všetkými krokmi a normálne to zobralo. Za ako dlho to tam nabehne? Na akom čísle sa dozviem, či som tam?
Snad to nebude len moj problem, ale nech hladam, ako hladam, ziaden zoznam prihlasenych nikde nevidim... Mozete ma pls niekto troska naviest?? vopred diik
na stranke acuratic.com, kliknes zavody, potom pripravovane zavody, a tam si vyberies financne centrum maraton a potom si vybries len trat ktoru chces kuknut
prihlaseny si, ale v zozname sa nevidis preto lebo nemas zaplatene startovne ale ak si platil tak 2 az 3 dni trva kym to pride na ucet
Medzitým som poslal mail a odpovedali mi, že tam som. Štartovné zaplatím v mieste štartu. Vďaka. Ináč mi to prihlasovanie pripadá komplikované, ako hovado. Ale nevadí. Sľúbili, že nabudúce sa to zjednoduší.
dedo, bude sa dať zmeniť trasa na dlhú (napr. aj na prezentácii), keď som sa už prihlásil na krátku?
Keď sa dlhá skrátila asi by som išiel radšej dlhú. Jediné čo ma odrádza je malý počet prihlásených na dlhú.
dedo, bude sa dať zmeniť trasa na dlhú (napr. aj na prezentácii), keď som sa už prihlásil na krátku?
Keď sa dlhá skrátila asi by som išiel radšej dlhú. Jediné čo ma odrádza je malý počet prihlásených na dlhú.
trasa sa da zmenit do 1.7. 2010 do 18 hodiny kedy bude aj ukoncene prihlasovanie cez system, na prezentaci uz nie a to z dovodu priradovania cipov vopred prihlasenym, ak sa chces prehlasit tak posli mail na [email protected], na dlhu je zatial prihlasenych 40 ucastnikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak som rad ze sa ti trat pacila a v sobotu sa vidime
Dedo, ja som sa prihlásil včera 27.6.2010 a na zozname účastníkov dnes ešte nefigurujem. Prešiel som všetkými krokmi a normálne to zobralo. Za ako dlho to tam nabehne? Na akom čísle sa dozviem, či som tam?
Medzitým som poslal mail a odpovedali mi, že tam som. Štartovné zaplatím v mieste štartu. Vďaka. Ináč mi to prihlasovanie pripadá komplikované, ako hovado. Ale nevadí. Sľúbili, že nabudúce sa to zjednoduší.
trasa sa da zmenit do 1.7. 2010 do 18 hodiny kedy bude aj ukoncene prihlasovanie cez system, na prezentaci uz nie a to z dovodu priradovania cipov vopred prihlasenym, ak sa chces prehlasit tak posli mail na [email protected], na dlhu je zatial prihlasenych 40 ucastnikov