to pista: mena dievcat su presne naopak rebeka je ta co som ju tahala na lane a vikinka isla s ockom - inac podala super vykon, obcas sme ich stretli a vzdy slapala sama - o par rokov budu tahat oni nas
to pista: mena dievcat su presne naopak rebeka je ta co som ju tahala na lane a vikinka isla s ockom - inac podala super vykon, obcas sme ich stretli a vzdy slapala sama - o par rokov budu tahat oni nas
Pista uz tusim spi, tak som sa to snazil opravit - dufam som to este viac nedoplietol. BTW, spravil som pre Tibetanov aj samostatnu linku, aby nebolo potrebne sa prehrabavat celym nasim tronom http://www.tronkosice.sk/Tibetania09/
Obcas su staznosti na funkcnost interaktivnych mapiek. Mam ich na svedomi, teda ked problem, pliiiz na mna cez PM
z tých dievčat som už aj ja popletený ...takže Viky je tá v ružovom tričku s logom supermana, Rebeku ťahala mamka a najmladšia čo sa viezla na ockovom bajku je Alex? No ale keď trénuju už odteraz tak ich onedlho uvidíme asi len na štarte a potom v cieli
Buno z Bike teamu Vranov mi spomínal, že agentúra Mega to tento krát nebude organizovať (neviem z akého dôvodu) čo je na škodu lebo je to krásne podujatie, ale zrejme chalani z BTVT sa akciu snažia zachrániť tak dúfam, že v najbližšom čase sa dozvieme viac
Tak ako uz tu bolo spominane okolo domase tohto roku nebude. Agentura mega a jej sponzori tohto roku tuto skvelu akciu nebudu organizovat zrejme prave preto ze boli volby a financie putovali na kampan. Z klubu sme to chceli zorganizovat sice v mensom ale aby tradicia pokracovala no nebolo nam dovolene pouzit nazov a ani planovany datum(17.7.2010). takze jedine co bude je to ze ja + zopar chalanov od nas si to ideme pohodovo a "NEORGANIZOVANE" prejst s tym ze na konci cosi poopekame ak bude vola spravime gulas s toho co vsetci donesieme. Ak ma niekto chut moze sa k nam pridat. Vsetci ste vitany.
Nadhod termin. Ak zvolis v prijatelnom pocasi ... bude velmi pravdepodobne, ze dam dohromady zopar ludi z geriatrie aby prisli na vas dohliadnut. Nech sa mamicky neboja vas pustit.
PS Na jun uz je neskoro - sme plne vytazeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pista uz tusim spi, tak som sa to snazil opravit - dufam som to este viac nedoplietol. BTW, spravil som pre Tibetanov aj samostatnu linku, aby nebolo potrebne sa prehrabavat celym nasim tronom
http://www.tronkosice.sk/Tibetania09/
Obcas su staznosti na funkcnost interaktivnych mapiek. Mam ich na svedomi, teda ked problem, pliiiz na mna cez PM
a este chcem podakovat vsetkym, ktori nam pomahali prenasat cestou biky a dievcata
PS Na jun uz je neskoro - sme plne vytazeni.