Davorin XCM Slovenský raj

18.09.2010
15. kolo - Cyklomaratónska séria
MTB maratón
Hrabušice - Podlesok (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Foto
Zúčastnených bikerov (29)
CraObsdrotarGreywolfjasopetojfabJožoŠjurajko1975KockaKotolnikBBkubaslegimagic7Maniacmaparmartin81martinko76MaTThomilsumisenooboronkoKuborichardlestevolcthomashko2Tomas2707tritolvankes
Aká trasa je pre mňa vhodná?
jazdím ako šialenec a pri jazde sa kvôli muškám zásadne neusmievam 34% [ 31 ]
som pohodový jazdec a včas dám prednosť okolo idúcemu medveďovi 49% [ 45 ]
som mimozemšťan a v pohode zvládnem trasu ET 16% [ 15 ]
Celkový počet hlasov : 91
Ak si myslel na mna a Jfaba tak to si vedla :lol: tomu chlapovi tak verim, ze mu kludne necham postrazit aj moje pivo :lol: :lol:
25.08.2009 - 22:39:36
00
Vdaka. Pocas strazenia piva ti ho aj rozmnozim :) Zaba a mys sa nebiju, iba sa pokusaju slovne nieco ozivit, zlepsit, nenechat upadnut ako maraton na Sarisi.
26.08.2009 - 07:43:34
00
s tým oživovaním to akosi nevyšlo ...

trať E.T. sme mali pripravenú ako trať, ktorá prechádza celou oblasťou Slovenského raja, boli ňou predstavované strediská cestovného ruchu, v ktorých keď sa turista zastaví a sadne na bike, má k dispozícii prekrásne úseky chodníkov a lesných ciest, ktoré poznajú len domáci, lebo sú neznačené.

E.T. mal byť apel na kompetentných, že treba tieto pekné veci vyznačiť, urobiť nové cyklotrasy, otvoriť dvere ...

Stalo sa však niečo čo nikto z nás nečakal, diskusia sa po vzore minuloročného asfaltu zvrtla na propozície ... a "pre propozície" odrieklo účasť aj tých pár bikerov, čo uvažovalo nad zdolaním E.T.

nikto nediskutoval o fotkách z trasy, nikto sa nepýtal, či sever Slovenského raja je prepojený na jeho juh a na ďalšie nádherné trasy

nikto nepotreboval doplňujúce údaje, čo a ako bude na samotnej E.T.

Podľa diskusie sme neschopní babráci, ktorí nevedia urobiť ani len propozície a nie to ešte maratón na "nejakej" tobôž nie na medzinárodnej úrovni.

Padli tu narážky, že chceme byť lepší a že sa s niekým porovnávame. Nie. Dovolím si tvrdiť, že sme asi len úprimní a to sa v dnešnej dobe asi nenosí.

Máme prihlásených cirka 330 ľudí, z toho zhruba 240 zaplatilo registračný poplatok
do štvrtka do 12:00 sme urobili akciu LAST MINUTE - pre všetkých, ktorí nám doručia potvrdenie o registrácii - čiže o zaplatení registračného poplatku - aby sa potešili aj oni z "igelitky"

Termíny boli 12.8. a 24.8. - vychádzame v ústrety ľuďom, to hádam môžeme

Po tomto termíne zadávame objednávky, riešime logistiku, uzatvárame ceny pre víťazov a do tomboly, skrátka pripravujeme maximum, čo sme schopní pripraviť.

Oživovať netreba, treba "len" podporiť.

Stratou trasy E.T. sme stratili argument, že existuje záujem o BIKOVANIE V RAJI a že trasy treba rozširovať lebo to má zmysel.

Škoda, zase budú po našich pekných cestičkách bicyklovať len domáci cyklisti a Tí, ktorí si možno aj na základe "žabo-myších asfalto-propozičných vojen" myslia, že je to tu biedne

PRICHÁDZAJÚ O VEĽA
26.08.2009 - 08:55:39
00
s tým oživovaním to akosi nevyšlo ...

O com sa pise, to zije. Nemozem za to, ze ty chces pocut iba chvalu.
Aj by ma zaujimalo, kolki z 330 prihlasenych su foristi. Tvaris sa, akoby sme ti my kritici zobrali stovky startujucich. Skus hladat chyby aj v sebe a v tvojom pristupe. Nenariaduj ludom diskutovat o tom, o co zaujem nemaju.
26.08.2009 - 10:08:45
00
To sa zavdzaju nove pravidla? Kritikom treba nejak uskodit a ukazat kto je tu panom maratonu. V nedelu som zaplatil startovne za dve osoby na REKRE trat a dnes sa mi peniaze vratili na ucet. Bol som toho roku na 6 maratonoch a nikde nebolo tolko problemov, neprestnosti a zavadzajucich informacii ako na tomto maratone. Som z toho znechuteny. Mne osobne sa tento maraton velmi nepaci, ale aj tak som sa s rodinou prihlasil, lebo ma o to poziadal moj 12 rocny syn. Vratenim startovneho mi asi pan organizator chcel naznacit, ze sme neziaduci na "jeho"preteku.
26.08.2009 - 10:49:22
00
Prepáč, toto je určite neskutočné nedorozumenie.

Ja konkrétne mám dosah na nahadzovanie údajov na web, čiže v momente ak mi dôjdu údaje z účtarne, nahadzujem kódy.

Skrat mohol nastať jedine v účtarni a len oni vedia prečo peniaze vrátili.

A ver mi sú tam pracovníčky čo nemajú ani šajnu, že nejaké fórum existuje.

Ak pošleš na lastminute@xcmaraton.sk sken alebo screen potvrdenia o platbe, resp. ak mi dáš tvoj a synov kód pridelený systémom máš do 30 sekúnd nahodeného smajlíka.

veci z "veľkej" politiky u nás nerobíme

problém je určite niekde inde
26.08.2009 - 11:09:37
00
organizátor budúceho ročníka horského cyklomaratónu v Slovenskom raji možno zaujme viac :-)
Verim ze to co citam medzi riadkami nebude pravda :(
zlepsit, nenechat upadnut ako maraton na Sarisi.

A o toto by malo ist vsetkym. Je to jediny pretek naš domaci Spišiacky, preto by bola skoda ak by nefungoval aj v buducnosti. Z ET trasy by som si tazku hlavu nerobil, pretoze novinky sa do praxe zavadzaju tazko :( Na SNPSR treba vyvijat systematicky celorocny tlak, aby aby miesta navrhnute na ET pustili pre cyklistov. A tato snaha by mala vychadzat od vsetkych klubov v meste, organizatorov roznych sportovych podujati, ludi ktory sa zaoberaju cestovnym ruchom a SLOMBOU konciac. Takze aj napriek vsetkym problemom verim ze sa nas na preteku zide slusny pocet :lol:
26.08.2009 - 11:33:24
00
Z propozícii si niesom celkom istý, tak sa radšej spýtam.
Včera som sa prihlásil kategória Jrk 40km. Aký poplatok mám teda zaplatiť?

len 11e štartovné?
alebo 11e štartovné + 11e registračný poplatok. čiže 22e?
alebo inú sumu?

dakujem za jednoznačnú odpoveď.
26.08.2009 - 12:58:14
00
Z propozícii si niesom celkom istý, tak sa radšej spýtam.
Včera som sa prihlásil kategória Jrk 40km. Aký poplatok mám teda zaplatiť?

len 11e štartovné?
alebo 11e štartovné + 11e registračný poplatok. čiže 22e?
alebo inú sumu?

dakujem za jednoznačnú odpoveď.


posunuli sme termín uzávierky na 27.8.2009 na 12:00 - tzv. LAST MINUTE

čiže sa stále platí registračný poplatok t.j. 11 € - takže zaplatíš 11 €

ak do uzávierky doručíš potvrdenie o platbe na lastminute@xcmaraton.sk, dostaneš zeleného smajlíka a získavaš reklamnú sadu

ak nie, organizátor nemá istotu či naozaj prídeš a tak neobjednáva pre Teba reklamnú sadu.

Ak predsa len zaplatíš po uzávierke, získavaš len služby zahrnuté v štartovnom - občerstvenie na trati, v cieli a blablabla :-)

existuje aj možnosť platby pri prezentácii - používame ju ako ústretový krok pre zahraničných účastníkov a tiež len pre prihlásených na prezentácii - samozrejme bez reklamnej sady avšak pri nezmenenej výške poplatku 11€. REKRE po uzávierke platia 7€, deti v sprievode platiaceho rodiča majú štart zadarmo.

takže: lastminute@xcmaraton.sk :-)
26.08.2009 - 14:05:23
00
To sa zavdzaju nove pravidla? Kritikom treba nejak uskodit a ukazat kto je tu panom maratonu. V nedelu som zaplatil startovne za dve osoby na REKRE trat a dnes sa mi peniaze vratili na ucet. Bol som toho roku na 6 maratonoch a nikde nebolo tolko problemov, neprestnosti a zavadzajucich informacii ako na tomto maratone. Som z toho znechuteny. Mne osobne sa tento maraton velmi nepaci, ale aj tak som sa s rodinou prihlasil, lebo ma o to poziadal moj 12 rocny syn. Vratenim startovneho mi asi pan organizator chcel naznacit, ze sme neziaduci na "jeho"preteku.


účtovníčky nemajú šajnu o žiadnej vrátenej platbe - pravdepodobná príčina podľa žien s dlhoročnou praxou - milná platba zo strany platcu

vzniknutá situácia sa určite vyrieši - mám pokyn nahodiť PAVOL a ADAM - nahadzujem zelených smajlíkov

a verím tak trochu v "stiahnutie obvinení " :-)
26.08.2009 - 14:23:50
00
Petos mas pravdu. Chyba bola mezi mojou stolickou a klavesnicou. Moja reakcia bola unahlena-verejne sa ti ospravedlnujem. Pri platbe som zadal chybny kod banky, namiesto 5600 som zadal 6500.
26.08.2009 - 16:29:33
00
Neodradi ma to, co sa tu pise pred maratonom ! Tesim sa do raja, tento rok som ho uprednostnil pred Jedovnicami, kam chodim kazdy rok na zaver sezony, tak dufam, ze nesklame :)

propozicie su podla mna napisane dost jasne a s platbou startovneho som tiez nemal najmensi problem, prebehlo uplne bez problemov !


Uz teraz treba dufat, ze bude super jesenny den, krasne pocasie a snad aj nieco vyhram v tej tombole :-D
26.08.2009 - 23:44:54
00
...prosím Vás, prestaňte už riešiť tieto podľa mňa nepodstatné veci. Keď chcem bajkovať na maratóne v Slovenskom raji, neodradí ma do toho žiadny "registračný poplatok", žiadne "propozície" - jedine choroba. Kto tam nechce ísť, tak hľadá asi sám pre seba ospravedlnenie... :mrgreen: Teším sa na všetkých bajkerov v "Slovakia Paradise" :P
PS: ...a dúfam, že sa tam budem môcť vrátiť aj o rok :P
27.08.2009 - 07:15:35
00
Ahojte po precitani diskusie je mi akosi divne..zda sa ze forum je na to aby sa clovek normalne opytal a nerobil z organizatora vypocuvaneho na vyšetrovačke. Iste prsipevky vykazju podla mna znaky silou mocou nieco riesit. ak niecoi nie je jasne tak mam klavesnicu a opytam sa normalne. Tento maraton si zasluzi pozornost za snahu priviest cyklistov a umoznit bicyklovanie v nadhernoma pre cyklistov do istej miery "zakazanom meste". Ja neviem pre vestkych mudrakov by som mal navrh ano kritika je super ale prdiite s opravuou skuste prilozit ruku k dielu a kazdy vam bude vdacny. a ked spravite omyl a chybu ako lakkko je o to viac prijemnejsie citat priznanie chyb.aj to je ludske. myslim ze petos si zasluzi pochvalu za aktivnu komunikaciu a ako pozeram viacery ho zacali pekne vozit..pani nie je to skoda?? tesime sa do raja ! kto nechce nech nejde..ja ani nemam MTB a predsa tam idem , aj ked neviem na com!!!lebo chcem a je mi jedno co a ako je v propoziciach ja som to pochopil uplne v pohode...
27.08.2009 - 08:00:15
00
Zdravím. Viete niekto dať porovnanie 40 km PROFI trate so 48 km traťou na Kráľovskom cyklomaratóne čo sa týka nárokov na kondíciu a techniku jazdy v teréne? Pred pár dňami som dal svoj prvý cyklomaratón v Spišskom Podhradí a chytilo ma to - bola to super akcia :D . Vzhľadom na moju výkonnosť však niektoré zjazdy na Kráľovskom cyklomaratóne pre mňa boli dosť ťažké a teda zatiaľ by som sa nerád púšťal na technicky náročnejšiu trať :( .
Vopred dik za info.
27.08.2009 - 15:44:40
00
keyboard_arrow_up