Zdravim - Brcho, ja a kamos chceme ist v nedelu cez Povazsky Inovec do PN ... myslim, ze by bola skoda to nezverejnit, ak by sa mal chut niekto pridat ... sme taka "stredna vykonostna trieda" .
Vyrazame rano vlakom z PN ... .
Chem iba upresnit - Pokemoni nosnou temou nebudu ... mame vsetci nad 25 ja uz tusim takmer 32 rokov ... aby bol obraz ... caf
Tak som cakal svalovicu a nic ... kua kua ... sobotu musime dat aspon 100km ... podarilo sa mi dalsiu fotecku skomprimovat - tie 5Mp sa nejak tazsie ...
vas vyletik ma celkom zaujal a rada by som sa niekedy pridala. Momentalne fungujem v Trnave a hladam nejaku partiu, s ktorou by som mohla obcas vyrazit na bicykel. Bohuzial to, co vy nazyvate strednou vykonnostnou triedou je daleko nad moje cyklisticke skusenosti . Maximalne som presla naraz nejakych 50 km, mam pobehane okolie BB - Sachticky, Donovaly, Kraliky, Zvolen a pod. Ale kondicne na tom nie som najhorsie.
vas vyletik ma celkom zaujal a rada by som sa niekedy pridala. Momentalne fungujem v Trnave a hladam nejaku partiu, s ktorou by som mohla obcas vyrazit na bicykel. Bohuzial to, co vy nazyvate strednou vykonnostnou triedou je daleko nad moje cyklisticke skusenosti . Maximalne som presla naraz nejakych 50 km, mam pobehane okolie BB - Sachticky, Donovaly, Kraliky, Zvolen a pod. Ale kondicne na tom nie som najhorsie.
Gabi
Gabi ... to co sme presli bolo tak trocha aj na nas dost, ale som za to, ze raz za cas si treba nalozit viac aby ta patdesiatka bola potom v pohode - myslim, ze by sme boli vykonostne na tom podobne ... Dame vediet ked pojdeme aj najblizsie ... mozno uz tuto nedelu, alebo buducu ... zajtra upresnime ... taky okruh cez marhat by sme mohli zvladnut ...
Gabi, tak si zvladla Kraliky... zvladnes vsetko. Bol som tam na svadbe pred nedavnom a musim povedat ze mazda mala co robit aby visla k tomu poslednemu hoteliku... ale zjazdy by tam boli ze mnam...
Dancul, radsej tuto nedelu podme, bo next krstime maleho Duriho, mi bolo oznamene ,
Inak Gabi, ved ja som spomenul, ze sa moze pridat aj babenka, takze nevahaj....
Gabi, tak si zvladla Kraliky... zvladnes vsetko. Bol som tam na svadbe pred nedavnom a musim povedat ze mazda mala co robit aby visla k tomu poslednemu hoteliku... ale zjazdy by tam boli ze mnam...
Dancul, radsej tuto nedelu podme, bo next krstime maleho Duriho, mi bolo oznamene ,
Kde a kedy? Ja som ready. Zacala som uvazovat aj o Dubnickom maratone, ale asi nezozeniem nikoho pre Basic trat. Viac by sa mi zajtra pacil navrhovany vylet, predsa len clovek ma s kym prehodit par slov.
Tie Kraliky bola fuska, to si pamatam...
Mimochodom ani ja nie som este krstna
G.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby si vedeli, aka mokra odmena Vas caka v ciely, urcite by ste isli so mnou az do Hlohovca
Teplotu neviem, ale subjektivne bola uplne v pohode
Nastastie som nebol vo Vahu, pri Leopoldove su jazera, urcite boli teplejsie. Inak ten komin vzadu patri veznici v Leopoldove.
vas vyletik ma celkom zaujal a rada by som sa niekedy pridala. Momentalne fungujem v Trnave a hladam nejaku partiu, s ktorou by som mohla obcas vyrazit na bicykel. Bohuzial to, co vy nazyvate strednou vykonnostnou triedou je daleko nad moje cyklisticke skusenosti
Gabi
vas vyletik ma celkom zaujal a rada by som sa niekedy pridala. Momentalne fungujem v Trnave a hladam nejaku partiu, s ktorou by som mohla obcas vyrazit na bicykel. Bohuzial to, co vy nazyvate strednou vykonnostnou triedou je daleko nad moje cyklisticke skusenosti
Gabi
Gabi ... to co sme presli bolo tak trocha aj na nas dost, ale som za to, ze raz za cas si treba nalozit viac aby ta patdesiatka bola potom v pohode - myslim, ze by sme boli vykonostne na tom podobne ... Dame vediet ked pojdeme aj najblizsie ... mozno uz tuto nedelu, alebo buducu ... zajtra upresnime ... taky okruh cez marhat by sme mohli zvladnut ...
Dancul, radsej tuto nedelu podme, bo next krstime maleho Duriho, mi bolo oznamene
Dancul, radsej tuto nedelu podme, bo next krstime maleho Duriho, mi bolo oznamene
A zas nebudem krstny?
Mam napad, tuto sobotu BIKE TRIP 24.6.06.
Okolie TN, PN, any other..
navrhnite kto to tu cita, a kto sa chce pripojit...
Tie Kraliky bola fuska, to si pamatam...
Mimochodom ani ja nie som este krstna
G.