uz sa nam to blizli, po Slanskom maratone ktory je 5.7. bude nasledvat v nedelu AM.EN: ) Trasa bude komplet nova, chutovka, hrebenovka braniska a bachurne az do SB. Je to viac menej technicky nenarocne a viac ako menej singletrack. Cele to ma cca 40km. Kto sa predbezne hlasi? Na priesmyk branisko by sme sa vyviezli aviou;)
zatial mam v zozname: Muffin, Vladol, Zombi, Ja?No!, Dancul, bajkboro, jfab, matheos, mar_tin, joess, Fero, Persing, Dijck . .
horný rad: vladol, zanzo, dancuľ, matheos, chrinik, zire
stredný rad: mar_tin, dancuľ jr., bajkboro-brat, neznámy ht rider, lunto, geroy, peterg, muffin, dijck
spodný rad: zombi, davhan, persing, feri, bajkboro, jfab, billes, maroshh, mliecko
nech sa paci
dodam aj LD verziu
nech sa paci
dodam aj LD verziu
http://www.sendspace.com/file/ryio9r
uz by nemalo
Ta co kedy dáme again ?
2Matheos: Super vid! Paci sa mi aj ta uprava obrazu... dojdi na plejsy MSDH: ) Resp. teraz ked je lacnejsie v jasnej tak si tam planujeme spravit trip.. budes ot tom vediet.
tak by som sa velmi rad pridal
musim este trosku posteklit pani kondicku a mozno s vami udrzim tempo
a ten AM.EN vyzera fakt ze supa, len drzte v septembri palce nech mi to vyjde s tym bikom
"Report je hotovy."
(cakam na ustipacne komentare - Dijck, Mar_tin, a vsetci, co sa dopoculi o nejakom tom tolko slubovanom reporte co nakoniec nikdy nespatril svetlo sveta heheheh)