To hlavne su Trate=>
Piatok => pre tych,co chcu a mozu prist uz v piatok doobeda,mozny vyjazd po zhodeni veci napr.na Chatu pod Klacianskou Magurou.Predbezne start 14:00.(sam este neviem ci budem uvolneny)
Sobota => ako hlavny program Martin Strane(Kolonia Hviezda) - Martinske hole a zjazdovym trailom dole,co sa da stihnut aj 2x krat ak bude sil a chuti a pobavit sa,trat je pekna a bardzo technicna...
Nedela => Predbezne Chata pod Chlebom,mame ju tam ako na podnose a dole Sutovo,ale v nedelu pride partia zo ZA,takze po dohode mozu navrhnut aj nejaku upravu.
Definitivne ubytko rekreačného zariadenie TRUSALOVÁ:
http://www.trusalova.sk/
Ubytko je v spolocnej chate,izby po 6-8ludi(nieje problem aj s mensim poctom na izbe,podla miest odkial ste a pod.).
Ceny...
ubytovanie => 10€
ubytovanie+ranajky => 11€
ubytovanie+ranajky+vecera => 13,60€
Takze teraz hlavne bodiky-termin-bol Vami odhlasovany na vikend 3.-5.7.2009.
A nakoniec ucast...
GREETZ
predbezny ucastnici:
- mliecko => vsetky 3 dni
- matheos => vsetky 3 dni
- vladol => vsetky 3 dni
- Dijck+ 1 => 1 noc(so/ne),nedela ranajky
- mar_tin => od soboty rana do nedele
- muffin => NEPOTVRDENY
- xbaroon +1 nebiker :] => vsetky 3 dni
- m4jk => vsetky 3 dni
- chrinik => vsetky 3 dni
- bajkboro => NEPOTVRDENY
- Zigo => piatok/sobota
- Lapierre => bez ubyt,stravy
- BERCO => bez ubyt,stravy,pride v nedelu, mozno aj piatok na pojazd
- iceman => bez ubyt,stravy,pride v nedelu
- risototh => bez ubytka a stravy
- tulenik => NEPOTVRDENY
- www.lonsdale => bez ubytka a stravy
- Martinux => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu
- Rastoo => NEPOTVRDENY
- cauapistemi => vsetky 3 dni
- jfab => vsetky 3 dni
- dusan3322 => vsetky 3 dni
- N2O => vsetky 3 dni
- hajmi + syn => vsetky 3 dni
- zire => vsetky 3 dni
- Cr3v0 => NEPOTVRDENY
- Maroshh => vsetky 3 dni
- misuge => vsetky 3 dni
- CraObs => vsetky 3 dni
- Bubu37 => NEPOTVRDENY
- MatoK+1 => vsetky 3 dni
- RANSOM => vsetky 3 dni
- robo => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu,nedelu
- Kiri => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu,mozno nedelu
- davhan => vsetky 3 dni
- Specka => vsetky 3 dni
- warzone => vsetky 3 dni
...
P.S. video dufam poriesim v pondelok.
no co, nejako sme neskoro vyrazili zo ziliny a mna navyse este stale boli noha... dali sme to potom po hrebeni na polom, a po modrej do strecna a popri vode cez varin do ziliny.
no skoda, na stretko s ostatnymi nejako nevydalo. snad na buduce. to uz si zarezervujem aj ubytko, aby sme sa takto netrhali.
btw. specka, nejako ti vysi rychloupinak na vidle.
tak sme to bohuzial museli predcastne ukoncit,Lula dnes vysla tie Martinky po sotoline s tym mojim nestastnym nabojom len tak-tak,neviem si predstavit ako by sla nejaky poriadny uphill a malo by to radit kadejak
A HLAVNE-RATAJTE S TYM,ZE O ROK SI TO ZNOVA ZOPAKUJEMEEEEEEEEEEEE
ps:robime na fotkach
ps.2:xbaroon dobreeeee,toto som nevidel nazivo
Riso nehnevaj sa,ale to je riadna kofotina co si tu hodil...ziadny dh pozer,kazdy si na tej narocnej trati otestoval svoje schopnosti aj bike,siahol na dno svojich moznosti,bolo to fakt super.Dole sme vsetci mali dost.A diky vsetkym xc chalanom co s nami sli a fotili
Niektori chalani uprednostnili skor tu hrebenovku v style All-mountain,nikomu nic nezazlievam,urcite to bolo tiez fajn,ale nelutujem ze som sa rozhodol pre zjazdovacku.
btw.amenak,nesiel si pred rokom na Polome lahsimi cestickami?
odo mna zatial tolko:
uz som Ta chcel sprdnut, ze si neodfotil stqena
ale podarilo sa Ti.
kto ho najde a oznaci na fotke ako prvy, dostane lepiacu supravu na opravu defektov
edit: vitaz sutaze uz je znamy, je nim chrinik
http://*****saweb.google.com/karol.jungmann/AMENVikendVMT3572009DenDruhyCastPrva#
http://*****saweb.google.com/karol.jungmann/AMENVikendVMT3572009DenDruhyCastDruha#
lahsimi? nespominam si. myslis ten zaver do strecna po zltej? to mi nepripada zlozite, siel som tade par krat. mne sa len nechcelo ist uz hore kopcom. teda pokial si myslel tu akciu vo varine. a ja som nechcel zacat nijaky flame, proste som len konstatoval podla fotiek.
http://*****saweb.google.com/karol.jungmann/AMENVikendVMT3572009DenPrvy#