uz je to nejaka doba odkedy neboli nove AM.EN dresy a viaceri z vas ma urgovali nech s tym uz nieco robim:) Tak je to tu, nove AM.EN Dresy je mozne objednavat. A to v oboch dlzkach rukavov - tj. kratky aj dlhy za jednotnu cenu 35E. Dres ma novy strih na rukavoch ktore su pri dlhsom drese trochu rozsirene aby sa dali lahsie vyhrnut. Po bokoch a v podpazusi dresu je po novom zapracovany tensi matros kvoli dobremu odvetraniu. Dres je pri tom stale mierne stretchovy a plne funkcny. Farby na vyber su na obrazkoch dole.
Kto by mal zaujem o dres - poprosim poslat vopred 35E na toto cislo uctu 4005325769/7500 a pokial chcete dres poslat na adresu, treba priratat 3E za postovne a balne. Do spravy pre prijmatela v prevode uviest – cele meno, adresu, velkosti(S-XXL), farbu dresov a dlzku rukavov.
Dresy by mali byt hotove do 2 tyzdnov, takze ako vianocny darcek sa stihnu uplatnit. Ake su nejake nejasnosti - kontaktuje ma tu na FB alebo na [email protected]
DEADLINE NA OBJEDNAVKY JE 21.11.2013 a farby dresov su v popise fotiek..
Vdaka, J
Z FB: Jan Tekel "Ahojte, ja len ze vyroba AM.EN dresov sa trocha oneskori kedze firma ma vela objednavok. Mali by byt zaciatkom januara.. ospravedlnujem sa."
Ahojte, už dlho sme nevymysleli nové dresy - tak som si zlomil ruku a konečne sa podarilo -> tu sú. Prototypy sú už vo výrobe takže pod stromček určite stíhame:)
Farbu, veľkosť, dĺžku rukávu a počet kusov poprosím napísať do správy.
Cena je štandard - 35E/ks pošta 2E č.ú: 4005325769/7500
Objednávky do 28,10. okolo 15.11. by mali byť hotové. Vďaka panstvo:)
Netuším. Zobral som L-ko, tak uvidím. Také som mal aj predchádzajúce. Dnes je myslím deadline, tak ešte rýchlo Dijckovi píš, volaj, prípadne pošli holuba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a vdaka vsetkym zucastnenym za skvely mtb den, zvlast pol-ovi
Zdar AM.Enisti šarišskí–
uz je to nejaka doba odkedy neboli nove AM.EN dresy a viaceri z vas ma urgovali nech s tym uz nieco robim:) Tak je to tu, nove AM.EN Dresy je mozne objednavat. A to v oboch dlzkach rukavov - tj. kratky aj dlhy za jednotnu cenu 35E. Dres ma novy strih na rukavoch ktore su pri dlhsom drese trochu rozsirene aby sa dali lahsie vyhrnut. Po bokoch a v podpazusi dresu je po novom zapracovany tensi matros kvoli dobremu odvetraniu. Dres je pri tom stale mierne stretchovy a plne funkcny. Farby na vyber su na obrazkoch dole.
Kto by mal zaujem o dres - poprosim poslat vopred 35E na toto cislo uctu 4005325769/7500 a pokial chcete dres poslat na adresu, treba priratat 3E za postovne a balne. Do spravy pre prijmatela v prevode uviest – cele meno, adresu, velkosti(S-XXL), farbu dresov a dlzku rukavov.
Dresy by mali byt hotove do 2 tyzdnov, takze ako vianocny darcek sa stihnu uplatnit. Ake su nejake nejasnosti - kontaktuje ma tu na FB alebo na [email protected]
DEADLINE NA OBJEDNAVKY JE 21.11.2013 a farby dresov su v popise fotiek..
Vdaka, J
Farbu, veľkosť, dĺžku rukávu a počet kusov poprosím napísať do správy.
Cena je štandard - 35E/ks pošta 2E č.ú: 4005325769/7500
Objednávky do 28,10. okolo 15.11. by mali byť hotové. Vďaka panstvo:)
btw: damsky sa mi paci farebne, len strih je akysi zvlastny, siroke rukavy oproti tomu sedemu napriklad