Jasné, dážď by bolo treba, ale ak by nám tam pršalo, prípadne bolo po daždi, tak tie čierne traily a najmä Partizán by teda neboli moc bezpečné. Tam sa to za mokra moc jazdiť neoplatí, teda môj názor, ale bol som tam aj po daždi, je to strmé a nejaké kamene korene, takže bol by to dosť extrém to ísť v takých podmienkach.
No jasné, začiatkom týždňa to vyzeralo lepšie, ale tak tá predpoveď sa samozrejme mení stále. Je to škoda, lebo celý týždeň je pekne, aj keď zas fakt horúco. Možno bude lepšie to odložiž na august. V daždi by sa mi to ísť nechcelo a asi nikomu, navyše keď to nemáte najbližšie. Veď sa k tomu ešte v prebehu dňa vyjadrite. No ak by sa to odložilo, tak u mňa by to bolo možné od 10.8.
Jasné chlapi, dáme to inokedy. Už teraz u nás hrmí, takže nebudeme to siliť. Každý si to bude chcieť užiť, tak to dáme niekedy keď bude pekne. Tak snáď sa to podarí v auguste
Viem, že na poslednú chvíľu, ale ak by mal niekto chuť a čas si dať tú trasu čo som písal, teda Vtáčnik-Jarabá- Sekaniny, tak ideme zajtra, zatiaľ sme 2, ak by niekto mal záujem sa pridať, tak zraz je o 9 :00 v Kamenci pri krčme. Možno to teda ešte pôjdem koncom augusta, alebo v septembri, ak budete mať záujem. Viem teda že double a MageZ chceli ísť určite, no možno aj pár ďalších.
Jasné, ja som ani nepočítal s tým, že by ešte niekto šiel, iba ak náhodou...môžme to spraviť povedzme o mesiac, veď ani Robo teraz nemôže, Možno tak niekto z okolia PD ak má teda teraz voľno.
Takže asi vás čo ste mali záujem o túto trasu trochu sklamem. Dnes sme si to prešli a na hrabeni ešte celkom v pohode, teda je tam pár padnutých stromov, no nič strašné, no o dosť horšie je na tom trail Jarabá. tam je tých padnutých stromov celkom dosť. Teda dajú sa obísť, niečo preniesť, ale stráca sa tým ten záčitok z fakt pekného trailu, ktorý som musel miestami hľadať. Takže ak by chcel niekto prísť, tak odorúčam zajazdiť si Sekanínske traily. Boli sme tam dnes len Partizán, tam na tom jednom ťažšom úseku asi v polovici trailu kde je skala a rebrík chýba asi 5 priečok, takže je to lepšie aktuálne nejazdiť a obísť, lebo asi by to nedopadlo dobre. Inak je ten trail pekne zjazdný. Ostatné neviem v akom budú stave, ale po nedávnej búrke, ktorá spôsobila dosť škôd je možné že bude na trailoch padnutých pár stromov, alebo aspoň konárov. Možno budú miesti chalani na FB vedieť viac.
Vdaka za info, skoda no. U nas v BA je zas take sucho dlhodobo, ze traily sa nedaju opravovat...a tie opravy by sa im uz veru zisli, aj ked vsetko je vcelku ajn jazditelne zatial.
Tu bol podklad ideálny, teda konečne nie je také sucho že by sa prášilo, ale nie je ani blato, takže idál a drží to pekne, len tie popadané stromy...no neviem či to bude tento rok ešte zjazdné. Prípadne ako som spomínal, len Sekaniny, prípadne to skombinovať povedzme z Baťovými trailami, alebo Bojnicami. Sekaniny sú asi tak na pol dňa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prist by som aj prisiel ,ale to pocasie ....uvidime ked tak inokedy...
Termín na poslednú objednávku je streda 4.3. Dresy budú hotové do dvoch týždňov od uzatvorenia objednávky.
Cena je štandard - 36e/ks --- č.ú: SK3975000000004005325769 --- 4e poštovné.
Farbu, veľkosť, dĺžku rukávu(dlhý / krátky) a počet kusov a adresu poprosím napísať do správy Dijck. Dresy sa robia na požiadanie aj v dámskom strihu.
Veľkosti XS až XXL aj detské.
Veľký?
https://www.mtbzone-bikepark.com/geisskopf/ 🥱