Trosku si mi zmaril moje nadeje, ze tam skocim este tohto roku.... len som niekde zachytil,ze tam borci jazdia v zime trernovat tak to nebude az tak zle snad...
doplnim este Kidakov prispevok o dalsie fotky a aj gpx subory z dovolenky vo Finale Ligure.. Prvy den po prijazde sme stihli este kratky vyjazd v oblasti Caprazoppa
posledny den, sobota, opat vyjazd s guide, jazdilo sa hlavne nad dedinou Osiglia kde je nieco ako maly bikepark, nie prilis narocne traily no hlavne zabavne.. fotidlo som uz na vyjazd nebral tak aspon jedna spolocna z poslednej vecere:)
Ahojte, kto by chcel prist na AM.EN Closing Slanske, zraz je tuto sobotu o 10:00 tu 48°57'18.0"N 21°23'07.9"E - Stavica. Pojde sa klasika a nieco nove.. see ya:)
Super dresy, čierny -stealth by nemohol mať na rukáve ten AMEN nápis taktiež červený. Drobný detail ktorý chýba k dokonalosti. Teda podľa mňa. Inak sú sú parádne.
Dijck cena je rovnaké pre dlhé aj krátke? Dresy parádne, by sa mi patril nejaký nový . Existuje aj veľkostná tabuľa s presnejšími mierami, keď je niekto na hrane veľkosti? Lebo nie všetci výrobcovia majú rovnaké číslovanie
Romet - chcel som ten dres drzat co najstealthovejsie, to cervene logo na rukave uz dost svieti ale je pravda ze by to asi vyzeralo fajne. Imro, mam velkost L pomeranu tak to tu postnem az sa k tomu dostanem. Dresy su +- rovnake velkosti ako dresy FOX racing. Dik za zaujem, tesim sa ze sa dresy pacia. J
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Termín na poslednú objednávku je 5.6. Dresy budú hotové okolo 12.6.
Cena je štandard - 35e/ks --- č.ú: SK 39 7500 0000 0040 0532 5769 --- 3e poštovné.
Farbu, veľkosť, dĺžku rukávu(dlhý / krátky) a počet kusov poprosím napísať do správy. Dresy sa robia na požiadanie aj v dámskom strihu.
Veľkosti XS až XXL