tak dnes to bol moj prvy am.en
vysledny dojem ma dva aspekty:
1. chalani ktory toto jazdia su fakt umelci, klobuk/prilba dole
2. zatial kym to predycham mozem len konstatovat: bola to sila, treba to opakovat a naucit sa bikovat
tak dnes bolo super lenjedno ma se...ze Kosicanov bolo viacej ako nas domacich kde ste sa poskryvali apo dalsie dal som aj ten strmak na zltej ato dokonca 2x Dijk skoro sa vyzdrav a v piatok mozna dame Sliezky dom a Hrebienok aspon Dancul to tak nezavezne prehodil
tak dnes to bol moj prvy am.en
2. zatial kym to predycham mozem len konstatovat: bola to sila, treba to opakovat a naucit sa bikovat
3. viacej trenovat
4. menej sa bat
5. nebat sa skusit dat tazsie veci
6. viacej trenovat
mne sa slo dnes velmi dobre, asi najlepsie co som kedy bol v slanskych, fakt super, same listie:)
..a to som sa chystal ešte aj ja ale akosi to nevyšlo...
..no, aspoň som si vychutnal jazdu v lístí okolo Jahodnej - Lajošky.. bolo krásne, len nad Lajoškou hmla ako mlieko...
bajkboro na Hrebienok si zoberte slicky,nic ine sa tam jazdit neda my sme boli nakoniec tiez trocha v nasich lesikoch trailiky prebehnut nadcha stale pretrvava,mysleli sme na vas,tesime na fotos
takisto hodnotim vcerajsi AM.EN kladne, aj napriek drobnym problemikom a jednemu decentnemu tgrikovi sa mi islo celkom dobre, pocasie mohlo byt aj priaznivejsie, ale zase je koniec oktobra, takze to bolo v norme
prikladam zopar fotiek, snazil som sa ich vyberat tak,aby sa kazdy nasiel aspon na jednej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moj oco vcera to iste, vecer vypil za hodinu liter caju, dal si 2 paraleny a dnes rano vpohodke
3. viacej trenovat
4. menej sa bat
5. nebat sa skusit dat tazsie veci
6. viacej trenovat
mne sa slo dnes velmi dobre, asi najlepsie co som kedy bol v slanskych, fakt super, same listie:)
..no, aspoň som si vychutnal jazdu v lístí okolo Jahodnej - Lajošky.. bolo krásne, len nad Lajoškou hmla ako mlieko...
a uz sa tesim na fotky
prikladam zopar fotiek, snazil som sa ich vyberat tak,aby sa kazdy nasiel aspon na jednej
5.B