U mna za jedna ...inak v inom (lapierreovom) vlakne, spominas, ze byvas nedaleko ATC Varin a tu, ze ten trail mas ,,za domom"...ako je to presne? Mozno by sa dal zajazdit vramci Mirovej Expedicie...Hmm?
1/2 to bolo .. a kidak byvam v sucanoch pri MT takze tak ako pisal katko je to na druhej strane kopca.. tak ale do varina to mam 10min vlakom .. a v ramci expedicie by som to isto nesiel, je to 1:15 horekop a 10min dolekop, to by bolo asi malo a hlavne na tu chatu chodi dost turistov, to by nerobilo dobrotu keby sa tam pusti tolko bikerov
AM.EN sa nam blizi, tu su nejake organizacne info:
Zraz bude tradicne v sobotu na namesti v PO o 10:00(caka sa max 10min.). Ak niekto bude chciet ist od lidlu na sekcove, mozte sa pripojit, o cca 10:20 pojdeme okolo ale stat a cakat sa tam nebude. Bolo by teda lepsie prist do centra a ukazat trochu bikersku pocetnost.. parkovanie je v sobotu v meste zadarmo, da sa parknut auto v prilahlych ulickach.
Idu sa 2 trasy - sobota - cca 45km v Slanskych, treba vziat vela vody a energie:) Nedela, iba vyklus 15-20km(naucny a singlac, mozno len singlac podla znicenosti po sobote:)
Predpokladany prichod do po v sobotu je o 6/7 vecer - potom vecera. V nedelu cca o 3-4.
Dneškaj AM.EN jak še patri,
od zapadňarov cez našo TA3.
I domacich kopu bulo
i zopar tigroch bulo.
AM.EŇaci šicko dobre ľudze
a o rock nas tu jak hadoch opať budze!
(ak je niečo nem OK, som už celkom KO )
Neskôr pridam aj foto, teraz aspoň GPS zaznam - http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=48800#pos=48.96264|21.35845|13
HC AM.EN
Môžem otázku? Čo na AM vozíte? Korytnačka alebo ochrana na krk je potrebná? A helma? Integrála či stačí kokoska? A ešte tak podrobnejšie vysvetlenie čo to AM je by sa niekomu nechcelo napísať ? Nech viem
Na ~50km AM vyjazd skor AM prilba(XC prilba so zvacsenou ochranou zadnej casti hlavy) a dobre su aj chranice kolien,vsetko v com sa da slapat.V korytnace a chranici krku by to asi moc neslo.Je to dost o kompromisoch,niekomu nevadi ani slapat v integrale...Uz na EN,ked si vyslapes na kopec koli zjazdu moze byt aj integrala,teda smerom hore ked pomaly stupas nejakou zvaznicou povacsinou na rajdach
aha diki bo mama ma straší že ak s tým chcem začať nech si kúpim korytnačku na chrbát aby som pri páde neochrnul a proste či pri AM je vôbec nejaká možnosť tak zle dopadnúť?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejake organizacne pokyny?
Zraz bude tradicne v sobotu na namesti v PO o 10:00(caka sa max 10min.). Ak niekto bude chciet ist od lidlu na sekcove, mozte sa pripojit, o cca 10:20 pojdeme okolo ale stat a cakat sa tam nebude. Bolo by teda lepsie prist do centra a ukazat trochu bikersku pocetnost.. parkovanie je v sobotu v meste zadarmo, da sa parknut auto v prilahlych ulickach.
Idu sa 2 trasy - sobota - cca 45km v Slanskych, treba vziat vela vody a energie:) Nedela, iba vyklus 15-20km(naucny a singlac, mozno len singlac podla znicenosti po sobote:)
Predpokladany prichod do po v sobotu je o 6/7 vecer - potom vecera. V nedelu cca o 3-4.
Pokial nieco nie je jasne, pytajte sa. Tesime sa!
od zapadňarov cez našo TA3.
I domacich kopu bulo
i zopar tigroch bulo.
AM.EŇaci šicko dobre ľudze
a o rock nas tu jak hadoch opať budze!
(ak je niečo nem OK, som už celkom KO
Neskôr pridam aj foto, teraz aspoň GPS zaznam - http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=48800#pos=48.96264|21.35845|13
HC AM.EN