Nazvime to pololegal iste oblasti - chodniky sa toleruju,uz to tiez nieje take vyhrotene ako pred par rokmi,chazdi tu uz vela chalanov,aj z Horskej Sluzby a pod.Okrem toho chodnik na videu je stary turisticky chodnik na ktorom malokedy niekoho stretnete...
Nazvime to pololegal iste oblasti - chodniky sa toleruju,uz to tiez nieje take vyhrotene ako pred par rokmi,chazdi tu uz vela chalanov,aj z Horskej Sluzby a pod.Okrem toho chodnik na videu je stary turisticky chodnik na ktorom malokedy niekoho stretnete...
Drotik prekvapuje ma ze to pises ty,cakal by som ze to tam chapete ked tiez jazdite po Slov.Raji.Su proste iste rozumne hranice a nepisane zakony kde sa to da,kde nie...Tomu daju za pravdu aj TANAPaci.
No ved ja nic ja ale niesom clenom ziadnej asociacie, takze taketo argumenty jedneho z clenov mi v ramci filozofie a moralneho kodexu pripadaju kontraproduktivne Mna pobavilo hlavne ako si si to obhajil Nic v zlom ved aj ja som za svetovy mier
Uz som to kdesi pisal,ze som skor podporovatel SlOMBy a to prave koli tomuto bodu.Uprednostnujem rozumne riesenia v ramci moznosti ako nezmyselne striktne drzanie sa niecoho obmedzeneho len pre formu.
Myslim, ze je celkom cas na diskusiu ci ma zmysel dodrziavat blbe zakony alebo sa budeme tolerovat. BTW clenstvo / neclenstvo v SloMBe - o tom by sa dalo polemizovat, organizacia je momentalne viac menej v spiacom mode...a robia sa len ciastkove projekty. Nieco v PO nieco v BA.. Osobne si myslim, ze ked sa jazdi slusne, a bez zbytocneho nicenia... je moznost porusit nezmyselny zakaz. Zvlast ked sa na tom istom mieste priroda nici flagrantnym sposobom |tazbou, budovanim zjazdoviek a lanoviek,klcovanim lesa a kosodreviny, chemickym osetrenim proti lykozrutom atd...| a ochrana prirody s tym nic nerobi... je to neporovnatelne vacsia skoda...
Osobne si myslim, ze ked sa jazdi slusne, a bez zbytocneho nicenia... je moznost porusit nezmyselny zakaz. Zvlast ked sa na tom istom mieste priroda nici flagrantnym sposobom...
Vacsina z nas to aj tak praktizuje. Do narodnych parkov sa velmi nepcham, ale ak tam zabludim, nemyslim si, ze mu ublizujem. A kvoli fakt peknej trase som ochotny risknut stretko s "ochranarmi". Preto som nikdy nikoho nesudil za to, kde jazdi. Len na rozdiel od clenov OZ som si nevymyslel sam na seba kodex, o ktorom vacsina z vas vedela, ze ho nedodrzi. Aj ked zakony (zvlast tie ucelovo debilne) nedodrziavame, platia pre vsetkych. Kodex je vecou cti a vyznavanych hodnot. Nie len na papieri.
Bola to asi chyba, treba si to priznat a aj zmenit kodex - ktory sme v zaciatkoch prebrali od CeMBy a prave tato cast sa tam asi mala zmenit. Kazdy sa uci..
jj, bola tam na hrudniku kamaratova go pro hero hd.. ale normalne pouzivam svoj handycam full hd od sony
ten chestmount uchyt je homemade a ma par much, preto taky roztraseny obraz, toto ked sa vyriesi tak to bude lepsi obraz, inak z helmy je to samozrejme o inom
Osobne si myslim, ze ked sa jazdi slusne, a bez zbytocneho nicenia... je moznost porusit nezmyselny zakaz.
nie je oficiálna a legálna možnosť! v konečnom dosledku to ublíži len organizácií, jej menu a vážnosti.. buď zákon rešpektovať alebo tlačiť na jeho zmenu alebo zrušenie, nie na základe nejakého myšlienkového pochodu porušovať..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw Peto - disco hudba ? wtf? nejaka moc jemna nie?
- ten "cablecam" zaber.. to si za Lulou bezal?
Drotik
par zaberov z klacianskej magury
Dijck : nesmies byt taky utlocitny. Trosku si rypnem a a uz je ohen na streche
Vacsina z nas to aj tak praktizuje. Do narodnych parkov sa velmi nepcham, ale ak tam zabludim, nemyslim si, ze mu ublizujem. A kvoli fakt peknej trase som ochotny risknut stretko s "ochranarmi". Preto som nikdy nikoho nesudil za to, kde jazdi. Len na rozdiel od clenov OZ som si nevymyslel sam na seba kodex, o ktorom vacsina z vas vedela, ze ho nedodrzi. Aj ked zakony (zvlast tie ucelovo debilne) nedodrziavame, platia pre vsetkych. Kodex je vecou cti a vyznavanych hodnot. Nie len na papieri.
Ja som videl na tych zaberoch GoPro Hero na hrudi.
ten chestmount uchyt je homemade a ma par much, preto taky roztraseny obraz, toto ked sa vyriesi tak to bude lepsi obraz, inak z helmy je to samozrejme o inom
nie je oficiálna a legálna možnosť! v konečnom dosledku to ublíži len organizácií, jej menu a vážnosti.. buď zákon rešpektovať alebo tlačiť na jeho zmenu alebo zrušenie, nie na základe nejakého myšlienkového pochodu porušovať..
http://www.pinkbike.com/video/176403/