ahojte, mám postavené ohnisko blizko zeleznej na jednom kopci, dostavujem sa tam na bicykli. hladam partakov ktorí by sa radi pridali, rad by som opiekol aj nejake jedenie . stretko moze byt na vojenskej nemocnici , niekedy doobeda-ráno okolo 8-10. kto sa pridá ? dakujem.
iron.hide to by slo, tieto dni som hore tiež v noci. spravu som nasiel az teraz 2:31 , zajtra by si isiel ?
cez facebook som skusal viacero skupín, nikto nikdy neodpísal.
medicann: Si robíš srandu, alebo provokuješ? Alebo naozaj nesleduješ TV a žiadne média? Veď ty tu ľudí vlastne voláš porušovať nariadenia. Uvedomuješ si to? Nikto normálny s tebou teraz na tú opekačku nepôjde...
Prečo by ho niekto bonzoval? Nikto tam nepríde a môže si ísť sám v pohode opekať. Len mi to príde naozaj čudné v dnešných dňoch. Ako chápem, že niekto kto žije napríklad sám, tak mu je smutno za ľudským kontaktom. Ale aj tak...
Samozrejme že až po Prvom Novembri, nariadenia su prvorade, zdravie je na prvom mieste ! . . . . . . .
ja som založil tento thread už vopred, lebo trvá aj dlhé týždne kým sa niekto ozve, tak sa prosím nehnevajte.
exit - nerobim si srandu, neprovokujem. prečo píšeš take domýšlačky ? je to bežné osočovať tu ludí ?
slavco - ak aj, no nedivil by som sa, táto slovenska nátura, snitching je velmi typická vlastnosť. no žijem zodpovedne, nikto nema dovod ma "bonzovať". . . . . .
exit - ved ja aj sám chodím, občasne s kamošom ale kedže je z mimo okresu, momentalne sa cestovat nesmie. nariadenia dodrzujeme !
dotm - načo dedukuješ nezmysly, ja trollovanie nenavidim, sám som toho bol obetou. som iba cyklista rovnako ako ty a rád travim čas v prírode, čo je mimochodom povolené.
nerozumiem prečo ma tu kazdy doslova hádže pod vlak. toto forum zacina zanechávať celkom znechutenie zatial. . . . . . . smutné.
Situacia je teraz taka aka je a kedze si hned v uvodnom prispevku neuviedol odkedy ta pozvanka plati, tak sa nemozes divit podobnym reakciam.
Toto forum je este vcelku kultivovane
Ja som ti nenadával a ani nemám v úmysle. Dokonca je mi úplne jedno, ak si urobíš tú opekačku aj keď je situácia aká je. Či niekto teraz s tebou pôjde a ak áno tiež mi je to jedno. Prepáč ja nie, lebo si myslím, že to nie je správne. Keď toto prehrmí, tak sa môže na oslavu niečo zorganizovať a rád sa zúčasním a spoznám teba alebo aj ďalších ľudí z fóra osobne...
oslovovať ludi = cold approaching = obtazovanie . . cold approach navyse nefunguje ak nie si chad . . ludia to neznasaju a pre zeny je to doslova harrassment . . . ešte by som skončil na policii , nie diki . . . .
vylepovat plagaty je vandalizmus - nelegalny vizualny smog . . . . . a aj ak by to nebolo nelagalne, na plagat od obycajneho cyklistu nikto nebude reagovat, kazdy si ide svoje.
obe odporucania nemaju ziadnem zmysel a hodnotu. myslim, ze tu asi nikto nič zasa .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cez facebook som skusal viacero skupín, nikto nikdy neodpísal.
rasto nerozumiem prečo sa posmievaš. . . . . ?
ja som založil tento thread už vopred, lebo trvá aj dlhé týždne kým sa niekto ozve, tak sa prosím nehnevajte.
exit - nerobim si srandu, neprovokujem. prečo píšeš take domýšlačky ? je to bežné osočovať tu ludí ?
slavco - ak aj, no nedivil by som sa, táto slovenska nátura, snitching je velmi typická vlastnosť. no žijem zodpovedne, nikto nema dovod ma "bonzovať". . . . . .
exit - ved ja aj sám chodím, občasne s kamošom ale kedže je z mimo okresu, momentalne sa cestovat nesmie. nariadenia dodrzujeme !
dotm - načo dedukuješ nezmysly, ja trollovanie nenavidim, sám som toho bol obetou. som iba cyklista rovnako ako ty a rád travim čas v prírode, čo je mimochodom povolené.
nerozumiem prečo ma tu kazdy doslova hádže pod vlak. toto forum zacina zanechávať celkom znechutenie zatial. . . . . . . smutné.
Toto forum je este vcelku kultivovane
vylepovat plagaty je vandalizmus - nelegalny vizualny smog . . . . . a aj ak by to nebolo nelagalne, na plagat od obycajneho cyklistu nikto nebude reagovat, kazdy si ide svoje.
obe odporucania nemaju ziadnem zmysel a hodnotu. myslim, ze tu asi nikto nič zasa .