MajoBull neviem čo sa odjazdilo na Porači ale čo by som si chcel prejsť : SNV-Chrasť n/Hornadom-Porač-Galmus-Sp.Vlachy a späť /viac možnosti/ Ina Možnosť odlesok-S.Belá vrch-Malá Poľana-Palc-S.Bela vrch-Kláštorisko a späť
Majo mne sa po včerajšku zmenil program... bol som na letisku do večera a niečo som mal vybaviť včera a nestihal som tak to musím dnes.. ale poobede som v Spiskej tak neviem ako... ide Verči a Mišo o 13 00 ako dôkaz posielam toto foto
Aj keď sme ostali doma nezaháľali sme . CCA 48,79 km a opäť niečo nové.Trasa :SNV-Podlesok-Rumanka-Kláštorisko-Kartuziánska cesta-pod Tomašakom-Košiarny-Džubak -SNV A ešte foto.
Zajtra sa chystám na Porač cez Chrasť n/Hornadom a potom asi cez Zavadku domov.Odchod o 10:00 spred zimného štadiona.Zatiaľ sme dvaja.Dufam že počasie vydrží.
Zajtra sa chystám na Porač cez Chrasť n/Hornadom a potom asi cez Zavadku domov.Odchod o 10:00 spred zimného štadiona.Zatiaľ sme dvaja.Dufam že počasie vydrží.
Idem s vami, som dlho nebol na bikuSPIS_N.VES> Predpoveď na utorok 29.04.2008
Spociatku jasno, postupne az oblacno a k veceru prehanky.
Najnizsia ranna teplota 1 az -1 °C.
Najvyssia denna teplota 15 az 17 °C.
Prevazne V vietor okolo 2 m/s.
No chlapci bol to parádný víkend i keď vám po tom reporte z Varína zavidím.....
Tak môžem povedať že aj ja som mal super víkend..... inak dúfam že ste to tam ako Spišiaci riadne spropagovali V sobotu som mal fly weekend a nedeľa už hore uvedený pokec od Maja HS alias Magic 65....
a ešte jedná vec 1 máj sa blíži kto ide na Knolovku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ked sa nemylim tak je to MacoHead (pre cezpolnych Medvedia hlava).
nooo a pekne je aj vidieť PEKLISKO!
take male zoznamovanie
Ta to kde ste splasili taku peknu kamosku? Se vam zadarilo kukam a slepo zavidim.
Idem s vami, som dlho nebol na biku
Spociatku jasno, postupne az oblacno a k veceru prehanky.
Najnizsia ranna teplota 1 az -1 °C.
Najvyssia denna teplota 15 az 17 °C.
Prevazne V vietor okolo 2 m/s.
Tak môžem povedať že aj ja som mal super víkend.....
a ešte jedná vec 1 máj sa blíži kto ide na Knolovku