Hmm, podľa tej mapy by záhorie bolo aj vrátane celej Myjavy. To sa mi trochu nezdá, Myjavákom by sa to určite nepáčilo. Myjava nieje rovnako aj taký kraj?
Jak ste nakoniec išli? Dajte nejaký report. Ja by som sa rad bol pridal, mal som povinnosti. Astro, to si dal dobrú otázku, či MK je ešte Záhorie a kde sú vlastne hranice Záhoria. Celé MK určitenie. Ja sa nad tým tiež už dlho zamýšlam. Od BA hranica Záhoria je jasná, v podstate úpätie Malých Karpát; obce od Stupavy, Pernek, Rohožník, Plavecký Mikuláš až po Jablonicu. Odtiaľ ďalej po hranice ČR je to otázne. Čo mám prebicyklované z SE tak jak idem z SE cez Kunov po žltej, chodník Viktora Beniaka, jak sa prejde za ten pahorok, tak tam je krajina trochu iná aj iná atmosféra, aspon ja to tak vnímam, tak podla mna to je hranica Záhoria, ten dlhý pahorok od Prietrže po Sobotište. Ďalej to zrejme bude to údolie rieky Teplica po Zlatnícku Dolinu. Čo myslíte?
Ty se presne z Se? Niekedy by sme mohli niekde vyrazit za Senicu na horskom moc nejazdievam, ak ny si mal nejaku peknu trasu. Chodievas aj sem na Skalicku stranu?
Jasné, môžme. Prípadne aj s cyklovozíkmi. V SE bývam dočasne, ešte 2 týždne, sťahujeme sa do Borského Mikuláša 30.5. Do vtedy budem dosť zaneprázdnený so všetkými prípravamy, ale potom určite môžme.
Dneska som sa vydal s tatkom smerom na Soutok. Minulý rok tam bola len vychodená cestička, tak sme sa obávali, či sa tam vôbec bude možné dostať kvôli dažďom, ale prekvapila drevená lávka, vedúca takmer až k Soutoku, posledný kúsok bol vysypaný kameňmi.
Len som zvedavý ako tá lávka prežije v tých lužných lesoch, snad to drevo dobre niečím namorili.
Ale bolo to dobré spestrenie výjazdu, asi tam začnem chodiť častejšie.
Počasie ako vyšité, žena nemala námietky, tak trocha bajkovania po Záhorí. Aj keď cestou nazad som to strúhol po moravskej strane. Bol som zvedavý, ako vynovili to Slovanské hradište v Mikulčicách ...
Bonžúr, našiel by sa tu parťák na bike? Ideálne niekto, kto obľubuje lesné a poľné cestičky (v preplnenej premávke ma to teda väčšinou nebaví), výlety po karpatoch.. a kto vie opraviť defekt a tak Dík
Cieľom bola Hoštecná studnička pod Zámčiskom. Išiel som tade už niekoľko krát, ale nikdy som si tam nenadišiel. Tak dnes, len tak poobede, som tam skočil sa pozrieť. Btw, vždy si pri zjazdoch alebo rýchlejšej jazde dávam pozor, nejdem jak šaleny a dnes som sa cestou nazad vyko..til , v dedine na asfalte a na rovine ... Babky mali show
... pôvodná "socha" inštalovaná na trojmedzí SK-A-CZ tam vydržala 2,5 roka (bola z bronzu) , ostali tam len nohy ..., teraz po piatich rokoch tam dali novú sochu s názvom " Hľadajúci - organické formy ", je z nejakého špeciálne upraveného železa a je monitorovaná kamerou ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/pages/Myjava-nie-je-Z%C3%A1horie-Myjava-s%C3%BA-Kopanice/547159818656527?fref=nf
http://www.birdz.sk/forum/je-myjava-zahorie-/103559-tema.html
Ty se presne z Se? Niekedy by sme mohli niekde vyrazit za Senicu na horskom moc nejazdievam, ak ny si mal nejaku peknu trasu. Chodievas aj sem na Skalicku stranu?
Len som zvedavý ako tá lávka prežije v tých lužných lesoch, snad to drevo dobre niečím namorili.
Ale bolo to dobré spestrenie výjazdu, asi tam začnem chodiť častejšie.
drifter_00 Hej, jedine tým mostom, alebo prebrodiť, miestami je max. po kolená vody.