ondrej, jednu vec nepochopím...ako môžeš jazdiť v takej kose v drese s krátkym rukávom a návlekmi a na vrchu len s vestou...však ti musia ramená zamrznúť
Atakto zme to skvelo zakončili a oslávily hoci vo dvojici-ani škarede počasie nam už neprekážalo...hi-hi škoda že sa už viac nechcel nikto pridat...nevadí,možno na budúce
Katko neboj bolo my báječne-pod tým som mal termo od moiry s dlhím rukávom a na to super oteplene rukávniky od meridy...pod oteplenými gatamy to same od moiry,v zjazde som mal pláštenku od PRO ktora je jak termoska,ked búšiš vedšinou do kopca-a tých tu máme hojne, tak ti je až nepríjemne horúco...A to ja nerád, lebo si celý mokrý a to už ti neni príjemný pocit a v takom počasí zvlášt... Ináč my sme zvyknutý...a zatial to funguje Každy musí vediet čo mu vyhovuje a ako sa zariadit aby sa cítil čo najlepšie-kto nevyskúšal a nezažil tak isto nevie o čom rozprávam...Podla mna su to aj tak len každeho osobne skúsenosti,lebo každy sa vedšinou učí na vlastných chybach, no nie?
Ja osobne mam rad taku prijemnu teplu termoklimu Nosim pradlo Sensor Double face, Nyna dlhy dres, Sportfullu softshelku a na to vesta alebo fukerka. Na nohach Nyna gače s nejakym windom a najnovsi zlepsovak navleky na kolena ( kua ta to jaka pecka ) A zimne tretričkyyyyy
no namiesto tej PRO igelitky by si mohol voziť normálnu windstopperku s membránou vpredu a na rukávoch, vzadu klasika zateplená - určite je to vhodnejšie ako letný dres a dlhá moira a na nej návleky...
Zas až taka zima nie je aby som sa musel rozmaznávat,a potit sa jak blb a potom v zjazde prechladnút...Vedšinou viem ako sa mam obliect.Ved take oblečenie ako píšeš beriem do mínusovych teplot Katko zbytočne to tu riešime... Ja Ti Tvoje názory neberiem ...A nikdy neriešim kto ma čo oblečené,alebo iné podobne veci ktore viete riešit...
Katko neboj bolo my báječne-pod tým som mal termo od moiry s dlhím rukávom a na to super oteplene rukávniky od meridy...pod oteplenými gatamy to same od moiry,v zjazde som mal pláštenku od PRO ktora je jak termoska,ked búšiš vedšinou do kopca-a tých tu máme hojne, tak ti je až nepríjemne horúco...A to ja nerád, lebo si celý mokrý a to už ti neni príjemný pocit a v takom počasí zvlášt... Ináč my sme zvyknutý...a zatial to funguje Každy musí vediet čo mu vyhovuje a ako sa zariadit aby sa cítil čo najlepšie-kto nevyskúšal a nezažil tak isto nevie o čom rozprávam...Podla mna su to aj tak len každeho osobne skúsenosti,lebo každy sa vedšinou učí na vlastných chybach, no nie?
Obliekam sa presne ako ty a môžem potvrdiť že vyhovuje.
Luigi to je super že sa podobne obliekaš... ved ja viem o čom som písal,a jak to v skutočnosti je-len nechápem prečo a načo riešit kto má čo oblečené...alebo či my bola zima-myslím že za 15rokov bicyklovania už mam nejake tie skúsenosti ,no rád si necham poradit od odborníkov:lol: Moj názor naozaj ,zbytočne to tu riešit...
Tak dnešny vyjazd som absolvoval nakoniec osamote no nevadí-už si časom zvykam na" van men šov"dnes to nakoniec vydalo 55km na cestnom biku,bolo vynimočne sucho tak som to hned využil-hoci sa nikto nepridal -ale ja som spoko Pekny zapad slniečka na záver potešil...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obliekam sa presne ako ty a môžem potvrdiť že vyhovuje.