Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Z môjho pohľadu pekný výjazd, presne niečo také som mal dnes v pláne
Teším sa zas nabudúce ... s podaktorými už mám aj čísla na mobil tak sa snáď budeme vedieť dohodnúť operatívnejšie ..nie len cez net.
potom sme boli ešte čeknúť tú MX trať pod KA,ale zo všetkých skokov čo sú tam sa na biku dajú tak 3,na ostatné chýba rozbeh alebo motor...
a ptoom ešte downtown cez KA a suprčupr schody na tom priehradnom vale
Ak by mal niekto záujem napíšte, nakuknem sem okolo obeda (okolo 12:00 hod. ) ... samozrejme zmena trasy možná
Michal_SVK ... čakám že sa pridáš
l_laco aj by som, ale este budem par dni mimo... vikend mam rozlietany... svadbovacka, dnes rodinna paaaarty. niekedy cez tyzden by som sa mohol uvolnit na krutenie.
potom sme boli ešte čeknúť tú MX trať pod KA,ale zo všetkých skokov čo sú tam sa na biku dajú tak 3,na ostatné chýba rozbeh alebo motor...
a ptoom ešte downtown cez KA a suprčupr schody na tom priehradnom vale
to ste slapali na ten Pansky haj po cervenej znacke zo Sutka a z Panskeho haju na Plesinu po modrej?
tak sa treba ozvať .... platí aj pre TheJunglemana
su rozne cesty na Maguru(z pohladu fyzickej narocnosti), tazke si staci dobre naplanovat tasu a da sa aj Magura zrealizovat ako vyjazd c. 2
Bol som včera. Trocha som podcenil počasie, hore riadne fúkalo a teraz mi je nafigu. Inak sneh bol len na začiatku lúky asi tak 20m. Inak fajn vozenica. Dolu som šiel radšej po zelenej, miestami kvantum lístia a konárov, ale inak
Tentok tyzden ma byt ale dazdivo tak uvidim ci nakoniec nebudem(e) doma sediet.
Ti dám takého vadného!