Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
zdrevim čo tak v nedelu 9.sept . ráno výlet okolie Zobora ? navrhnite trasu a čas .moj návrh: štart 8.00 lavka v parku trasa zobor podhorany ............ zatial otvorene
mnavak: ak máš na mysli objekt, na takom vršku pri Podhoranoch, tak to je tam rozhľadňa. Vraj to tam postavili miestny vinári. Dá sa tam posedieť aj pre decka su tam hojdačky.
mnavak:
Dá sa tam ísť aj z Mieškovho vrchu, cez vinohrady(záhradkársku oblasť), alebo aj z dediny z Podhoran. GaliPe54:
ja by som sa hádam aj pridal. koľko to je KM a aké prevýšenie? Neplanujete tam aj prespávať, len na otočku sa ide?
mnavak:
Dá sa tam ísť aj z Mieškovho vrchu, cez vinohrady(záhradkársku oblasť), alebo aj z dediny z Podhoran. GaliPe54:
ja by som sa hádam aj pridal. koľko to je KM a aké prevýšenie? Neplanujete tam aj prespávať, len na otočku sa ide?
bahno, bahno....Mieškov vrch? a zabudol si dat dlzen "z Podhorán"
"Bahno"
Je to len na jeden deň. Ráno o 7,30 z NR a večer doma. Trasa Demenová (600 m/nm- Chopok 2008 m/nm. Bude to nejakých dobrých 40 km s prevýšením 1500 m. Papierovo síce nič moc ale v reále budú posledné kilometre stúpania brutál.
Pozri si vo fóre MTB tému: "Chopok pre všetkých"
GaliPe54:
Tak ja by som sa na to aj dal, keď ma vezmete. Napíš len kedy a kde vás mám zajtra počkať. Ja bývam na Chrenovej, blízko "Progresu". Myslím, že tak sa to niekedy volalo.
GaliPe54:
Tak ja by som sa na to aj dal, keď ma vezmete. Napíš len kedy a kde vás mám zajtra počkať. Ja bývam na Chrenovej, blízko "Progresu". Myslím, že tak sa to niekedy volalo.
V mojom profile nájdeš moje tel. číslo. Zavolaj mi, resp. daj na seba tel. kontakt.
Máme ťa cestou na diaľnicu. (tuším sme už boli spolu na výjazde a užili si posledné tohtoročné blato na Zobori)
od vecera neprsi.. kedy tipujete ze bude zjazdny povrch? najradsej mam ked je mokro, uz nie je lepkave blato ale este je velmi daleko k tomu aby sa prasilo. teraz ked bolo tak velmi dlho sucho a relativne dost prsalo sa to vsak zle odhaduje..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre inšpiráciu.
tak to vyzerá že asi budeme len my dvaja
Dá sa tam ísť aj z Mieškovho vrchu, cez vinohrady(záhradkársku oblasť), alebo aj z dediny z Podhoran.
GaliPe54:
Dá sa tam ísť aj z Mieškovho vrchu, cez vinohrady(záhradkársku oblasť), alebo aj z dediny z Podhoran.
GaliPe54:
bahno, bahno....Mieškov vrch?
Je to len na jeden deň. Ráno o 7,30 z NR a večer doma. Trasa Demenová (600 m/nm- Chopok 2008 m/nm. Bude to nejakých dobrých 40 km s prevýšením 1500 m. Papierovo síce nič moc ale v reále budú posledné kilometre stúpania brutál.
Pozri si vo fóre MTB tému: "Chopok pre všetkých"
ale urcite
V mojom profile nájdeš moje tel. číslo. Zavolaj mi, resp. daj na seba tel. kontakt.
Máme ťa cestou na diaľnicu. (tuším sme už boli spolu na výjazde a užili si posledné tohtoročné blato na Zobori)