resurection - kedy končíš zajtra? :) Ja 16:00, takže ak by si mal záujem o spoločnosť. ;)
09.03.2015 - 15:51:54
00
vcera som siel ahojom dole ale bohuzial tá kolobezkarska trat resp v tom lesíku su popadane stromy. Chcelo by to 4 ludí na brigádu. Taktiez les je v hroznom stave popadane stromy + bordel od lesníkov. Dufam ze to daju ako tak do poriadku
10.03.2015 - 08:25:11
00
dufam ze si prispel aj ty troskou snahy a nieco si odpratal nie iba zanadaval....
10.03.2015 - 08:33:45
00
Bolo pred šiestou a boli to stromy takze som len zanadaval:)
10.03.2015 - 09:15:18
00
chalani z ahoja to urcite daju do poriadku, oni tam kazdy vikend jazdievaju. vzdy ked tam bol padnuty strom, rychlo to dali dokopy a mozno aj mali matros na prekazky:)
10.03.2015 - 13:59:34
00
Vcera som chvatal z roboty, aby som sa uplne zbytocne obliekal, roztocil uplne nevhodne zvoleny prevodnik a vybehol len na havran:) Spustil som sa z havranu tam nad furmana po modrej a tam stromov popadanych... 2 razy som tusim musel prenasat. jedna haluzka sa dala odpratat, ostatne boli ozajstromy. Inac sa mi to tam velmi paci, take prijemne pojazdenie na zahriatie,pri poriadnej rychlosti sa da zabavit a bez nebezpecnych usekov.
double na ahoji uz su aj nejake stromy porezane, ale zrejme to bude na dlhsie, je tam toho dost. dal som si trikrat hornu klopenkovu a bolo dobre, aj ked mam z nej respekt, ked vidim, ze je blatova.
A velky pozor na zjazde po zltej z plesin!!!!! Pri konci ako sa to krizuje s tym sirokym zlabom, je ten zlab rozryty kolesami nejakeho stroja. kolaje su riadne hlboke. minuly tyzden to take zle nebolo, teraz su tam dve celkom siroke ryhy hlboke urcite 30cm.

A sorry Drasho, ze som sa neozval, ale po tychto dnoch v robote som akosi potreboval byt sam, bez medziludskeho kontaktu, ktoreho bolo az prilis:)
11.03.2015 - 08:20:04
00
Tri krat hornu klopenkovu?:) este aj modru na furmana. Tak to sa ti uz rysuje pekna kondicia a to je este len Marec:)
Zrejme ten jednoprevodnik ta nuti mat v nohách viac aby si sa tolko netrapil.
No tie klopenky su tam tak male zislo by sa tam naviest viacej hliny resp hlbsi trial neda sa tam poriadne opriet. To su take polo klopenky.
Ta zlta z plesin je ku koncu nebezpecna ale tak zrovna sli lesníci tak som to ani neskusal íst cez tie rigoly co tam porobili s tazkou lesnou technikou - v tom jarku. Ale tak rozritých miest bude zrejme viac. mam na plnáne íst Marhat, Havran az sa bojím aby som celu cestu len nenadaval alebo nehodil niekde drzku.
Inak prvý krat som siel tak poriadne a neda sa to porovnat s tým bikom co som mal predtým. Zase som o nieco rýchlejsi ale hlavne je ze sa nic nekruti, bike drzí stopu, nie som taký vytrasený. Taktiez ma nehadze az tak dopredu pri mensich dropoch. Nikdy by som nepovedal tiez, ze ta teleskopicka sedlovka bude mat pre mna taký význam
Hore kopcom sa to zdá byt trocha lenivejsie ale tak je mozne ze to je aj kondiciou a mozno zmením tie 2,35 na 2,25:)
11.03.2015 - 09:13:17
00
Predny urcite nemem, ale dozadu by sa mozno dalo nieco rychlejsie.
Uplne ina geometria, to hned spravi svoje, tuha vidlica, secko:) Len skoda, ze uz neuvidim taky prelet cez rajdy ako v ruzomberku:D
Ja som zas pomalsi, neviem ci je to zimnou prestavkou, alebo som niekde stratil gule, alebo sa mi zhorsuju dioptrie a uz fakt nevidim.
Tie klopenky su praveze skvele tym, ake su male. je dost narocne ich prejst, ale je to super trening. minuly rok ich dosypali trochu, porobili tam nejake male skoky,celkom to mam rad.
S tymi nohami neviem neviem. Je to dost zle. Vyjdem jeden kopec a stehna v plamenoch. O prevodoch to neni, kde po havran potrebujes lahke prevody? nikde. Ale je to trochu motivacne, nemam take odstupnovanie, aby som prisposoboval prevod mojej lenivosti. Na kratke vzdialenosti - cim menej prevodov tym lepsie, ta to nuti viac sa opret do pedalov. aj na miernom stupani,alebo proti vetru, mam skok 15z-19z, takze som si musel zvyknut slahat do toho silnejsie, aby som neslapal na mieste. uvidim ako pojdem hore kondicne a ci uslapem aj dlhe vyjazdy s trebars 2000m prevysenim. myslim si, ze bude asi treba mensi prevodnik, ale na jazdenie podla nazvu tejto temy je ten 32z uplne ok. pojdem to otestovat do kalnice smerom na inovec a budem lepsie vediet. tam su predsalen dost strme tiahle vyslapy.
11.03.2015 - 10:07:28
00
borec :-), chcem ta vidiet ako to vyslapes na Marhat :-) myslim od sedla pod Marhatom k Marhatu, alebo to prve stupanie smerom na Gonove Lazy od asfaltky. No a ked pojdes hreben Inovca a budes mat za sebou Ostry vrch potom ten usek na Prieliacine to budu stehna na uhliky. Tato tema je hlavne o bikovani a trasach tak ja uz o prevodniku nebudem nic pisat.
11.03.2015 - 10:21:47
00
ked nevyslapem, tak co? bude uspokojena tvoja tuzba dokazat mi, ze 32z je vela? :)
11.03.2015 - 10:41:38
00
ak si nato doteraz neprisiel tak je mi ta luto.
11.03.2015 - 11:14:07
00
Ten poseldný úsek za vysielacom hore na Marhat ja slapem popri bicykli. naco silit. Bobris a urcite ho aj ty slapes popri. Inak vsetko zle je na nieco dobre. Pri mojom dvojprevodníku si dam na havran 22/32 aby som si dusu nevyplul:) Ak by som mal len jedno prevodník musel by som sa viac premahat a tym by aj kondicka isla hore. Ten dvojprevodnik tak trocha podporuje moju lenivost:) Pocítam teda ze vdaka jednoprevodníku bude mat resurection lepsiu kondiciu ako ja ak by sme jazdili rovnake km a vyskove metre. Ci je 32z vela alebo malo závisí hlavne od toho ako casto jazdis.
11.03.2015 - 11:15:57
00
ked si mi povedal, za kolko si dal ten maraton - sulovsky? tak som odpadol, to v zivote ja nedam taky cas, ani na 6 kilovom HTcku. Druha vec je dlhodoba unava, ked to moc silis, niekde si ta to pocka. ked chodis do roboty, stresujes sa, potom este chces davat bike a hrotis to, nemusi to byt vzdy idealne. Preto som aj velmi zvazoval ten jednoprevdnik, ale ako mi tisicikrat padla retaz v kalnici, uz som mal dost:) ja toho moc nenatrenujem, mam velmi obmedzeny energeticky potencial. kazdy rok sa snazim natrenovat a potom prijde moment, kedy musim na tyzden dva uplne vynechat tocenie pedalov. minuly rok som to pocitil v auguste.
11.03.2015 - 11:25:56
00
Tak ja som mal len priemerny cas takze nejak extra trieda to nebolo ale bol som so sebou spokojny. Viem ze mas iste obmedzenia ale ak budes pravidelne na biku staci 2* týžden tak to bude dobre. Horsie je ak mesiac nejazdis potom 3 * do týždna zase 2 týždne nič a podobne...Kondicia je dobra nato aby ked ides na vyjazd si nenadaval alebo nemyslel len nato kedy uz budem hore ci nechytal nejake krce a neodpadol vecer na gauci a uzival si si trochu aj prirodu bez myslenia nato co vsetko ma uz boli a este kolko km mam domov:) Osobne mam tusaka ze to budes tento rok natom lepsie. dovod nieje len ten jednoprevodnik ale aj partnerka ze ma chut ist s tebou a celkovo tusim ze ta to viac baví.
11.03.2015 - 11:47:10
00
Ten poseldný úsek za vysielacom hore na Marhat ja slapem popri bicykli. naco silit. Bobris a urcite ho aj ty slapes popri. Inak vsetko zle je na nieco dobre. Pri mojom dvojprevodníku si dam na havran 22/32 aby som si dusu nevyplul:) Ak by som mal len jedno prevodník musel by som sa viac premahat a tym by aj kondicka isla hore. Ten dvojprevodnik tak trocha podporuje moju lenivost:) Pocítam teda ze vdaka jednoprevodníku bude mat resurection lepsiu kondiciu ako ja ak by sme jazdili rovnake km a vyskove metre. Ci je 32z vela alebo malo závisí hlavne od toho ako casto jazdis.


pravda je taka ze niekedy to dam, niekedy nie, zalezi to ako si zvolim stopu.
11.03.2015 - 15:45:26
00
keyboard_arrow_up