gopro HERO Session™ , fajna kamerka dnes pridam dalsie videjko, ale z puchova plus bonus - do pady na biku XD
Ja ju mam tiez, aj chestmount za 3€ akurat, ze tie moje videa tak stabilne nevyzeraju .
Najvyssi cas vytiahnut eso z rukavu Lapierre na vyladenie tlmenia
Išli sme to myslím pár rokov dozadu s Katkom a skončili sme na tom bočnom hrebeni a odtiaľ sme tlačili na Veľkú lúku. Navyše ten chodník je čoraz horší, takže zhruba od bodu kde si skončil už jazdenie nebolo moc plynulé. Neviem, ale ako to je z toho hrebienka smerom nadol, to som nešiel.
chodnikov je tam viac ,na odbocke do omegovej su celkom pekne swichbacky,chodnik po tom hrebeni v podstate miestami "nefunguje", a traverz ponad dolinu tu nie je zakresleny ,ale na nejaku suvislu plynulu jazdu to tiez nie je...
Išli sme to myslím pár rokov dozadu s Katkom a skončili sme na tom bočnom hrebeni a odtiaľ sme tlačili na Veľkú lúku. Navyše ten chodník je čoraz horší, takže zhruba od bodu kde si skončil už jazdenie nebolo moc plynulé. Neviem, ale ako to je z toho hrebienka smerom nadol, to som nešiel.
Zvyknem tlacit na Veterne po zltej, z toho modreho zaznamu je cca v prvej stvrtine odbocka na juh. Tam sa napojim na zltu, ale stale je to cez 200 m tlacenia. Po bocnom hrebeni na Velku luku vyzera pohodlnejsie tlacenie ak to nie je cez cucoriedky a travove trsy. Je este nejaka ina alternativa ako sa dostat na hlavny hreben v tejto casti?
ten bocny hreben ani neskusaj ak nechces nosit bike nad hlavou ponad čučky a kosodrevinu take 2 hod , cez velku luku tiez nosenie vacsinou ,ked sme sa dostali na chodnik na hrebeni neviem ci som ho nepobozkal jak papez - tu vrstevnice klamu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
gopro HERO Session™ , fajna kamerka
http://www.mtbiker.sk/forum/post1105537.html#p1105537
Ja ju mam tiez, aj chestmount za 3€ akurat, ze tie moje videa tak stabilne nevyzeraju
Najvyssi cas vytiahnut eso z rukavu Lapierre na vyladenie tlmenia
Zvyknem tlacit na Veterne po zltej, z toho modreho zaznamu je cca v prvej stvrtine odbocka na juh. Tam sa napojim na zltu, ale stale je to cez 200 m tlacenia. Po bocnom hrebeni na Velku luku vyzera pohodlnejsie tlacenie ak to nie je cez cucoriedky a travove trsy. Je este nejaka ina alternativa ako sa dostat na hlavny hreben v tejto casti?
No vyšli sme medzi Veterným a Veľkou lúkou, keďže priamo na Veľkú lúku sa nedalo ísť kvôli kosodrevine.