vcera sme nemohli najst odbocku na chodnik z modrej co ide Mincola dole na zvaznicu nad anakondou. V ktorych miestach to je?
ked prejdes odbocku na konsku rit (v smere od Mincola), a vyjdes na tu uzku zvaznicu co jemne stupa hore, tak cca po 100-150metroch na konci toho mierneho stupania treba zacat hladat. ja vzdy zabocim za velkym pnom doprava, ten chodnik je skrz tazbu na zaciatku zahadzany ale da sa najst. inak ten trail je fajn ale momentalne uz znacne zarasta
Wiedrzinsky ma obehol
No ja radsej poslapem o tie dve zakruty viac ako tu zvaznicu.Raz som na mincole stretol nejakeho chalana a isiel somnou na anakondu.Na tej zvaznici spadol 3x kym ju zisiel,este ze mal integralu no chybali mu rukavice.
Ta Kuneradská asfaltka sa mala robiť, aktuálne sa robí zvážnica na konci Višňovskej doliny, t.j. ešte vyššie ako sa ide na Anakondu, taktiež sa nanovo asfaltuje Povinská dolina (jej pravá strana) a ako aj posledný výšvih na chatu pod Suchým - napravo mala tiež vzniknúť lesná cesta s napojením sa na červenú od Plešela.
Ta Kuneradská asfaltka sa mala robiť, aktuálne sa robí zvážnica na konci Višňovskej doliny, t.j. ešte vyššie ako sa ide na Anakondu, taktiež sa nanovo asfaltuje Povinská dolina (jej pravá strana) a ako aj posledný výšvih na chatu pod Suchým - napravo mala tiež vzniknúť lesná cesta s napojením sa na červenú od Plešela.
odkial mas tieto informacie?
btw, nevies kde je plan ukoncit zvaznicu na konci Visnovskej doliny?
Dúfam, že pri chate pod Suchým nič také nevznikne, úsek medzi chatou a Plešelom je úplne super rýchly úvod pred krvavou, takto by z neho bola diaľnica.
Ta zvaznica vo Visnovom bude mat max. 800 m.Cesta na Plesel sa planuje uz dlho,od r.2008, mala by koncit na hrebeni, krvava ostane,akjrat na tej rovinke by sa napojila,ale ako pisem dlho sa o tom hovori a nekona..
Caute,
zajtra niekto na nejaku hrebenovku do M Fatry - Myslim skor Krivansku cast, Ci niekam inam? Mam fullku -140, kondicka dobra na slapanie do kopcov....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked prejdes odbocku na konsku rit (v smere od Mincola), a vyjdes na tu uzku zvaznicu co jemne stupa hore, tak cca po 100-150metroch na konci toho mierneho stupania treba zacat hladat. ja vzdy zabocim za velkym pnom doprava, ten chodnik je skrz tazbu na zaciatku zahadzany ale da sa najst. inak ten trail je fajn ale momentalne uz znacne zarasta
v smere dole? vsak sa da ist aj cervik [=
Na tej zvaznici vzdy ide o hubu
No ja radsej poslapem o tie dve zakruty viac ako tu zvaznicu.Raz som na mincole stretol nejakeho chalana a isiel somnou na anakondu.Na tej zvaznici spadol 3x kym ju zisiel,este ze mal integralu no chybali mu rukavice.
To by bolo super. Díkes.
odkial mas tieto informacie?
btw, nevies kde je plan ukoncit zvaznicu na konci Visnovskej doliny?
zajtra niekto na nejaku hrebenovku do M Fatry - Myslim skor Krivansku cast, Ci niekam inam? Mam fullku -140, kondicka dobra na slapanie do kopcov....