Aby si neostal sklamany z toho kvakob trailu,ked uz ides az z KE,je to take pre deti spustanie a skoda vyskovych.Ziadne am/en jazdenie.Z martiniek je vela krajsich a zabavnejsich zjazdov.Napr modra z velkej luky smer kunerad alebo klasika cervena z mincola na strecno.
alebo si daj cervenu veterne -sedlo majbikova a singlac ,alebo skratenu horna luka -majbikova singlac
ak hladas techniku tak tak ako pise samalama , singlac je len prijemna a pekna cesta ako sa dostat dole ked dozjazdujes do sedla alebo ako samostatny okruh s vyslapom teraz uz po asfalte na pretocenie noh...ale zas lepsie toto ako zjazdovat nejaku zvaznicu ci tu asfaltku...
horný úsek Jedloviny som šiel minulý týždeň, začiatok sa prenesie cez tie dva či tri stromy ako vždy ale za tým posedom už je to rozrýpané od lesákov, ale tak dá sa to v pohode zozjazdovať...
Jaj, to je s. Majbikova. Zle som si pamätal. Isiel by som cez Veterne, za Hornou Lukou som este nebol, tak vyskusam.
Zajtra asi pojdem tu Jedlovinu. Len aby vyslo pocasie.
Aby si neostal sklamany z toho kvakob trailu,ked uz ides az z KE,je to take pre deti spustanie a skoda vyskovych.Ziadne am/en jazdenie.Z martiniek je vela krajsich a zabavnejsich zjazdov.Napr modra z velkej luky smer kunerad alebo klasika cervena z mincola na strecno.
dnes fajn den , rano sprievod na singloch , pred obedom "nacasovane" stretko s druhou partiou +hostia z moravy a hura na veterne ,kedze mali HTcka tak smer na "moj " singlac az si zo zjazdu aj cosi uziju ,na singli sme stretli aj filipa s partiou ,pomohli nam so stromom, aj ked nie je uplne prec ,aspon sa lepsie prechadza....tak sme aj pootravovali o foto dik
dnes na obed anakonda a na vecer Mnaga.
BTW:
na vratnici som sa pytau stryca, ci ta stopka puaci aj pre bajkerov. centroval si prave koleso v tej budze ale tak popod fuze precedel, ze nije....a nist som nepodepisuvau ani skoleni nebyuo
Nikdy nepochopim pohnutky ludi,co taketo nieco nastrazia. Kus predtym vedla cesty mal lesak odlozene tri bandasky - s takym prístupom sme mu ich mali vyhodit do luftu,len preto ze sme potom boli nasrani na neznameho cloveka? Kokso..
Ja som klince nejakym zazrakom asi preletel,ale kamos pichol. Potom klince z toho korena vytlkol - lebo aby dalsi cyklista...
Chcel by som sa miestnych spytat: Da sa na Anakondu pripojit odniekial trebars aj v polovici? Horny pristup je teraz kvoli tazbe dost rozryty. Dakujem.
Foto bohuzial nemam. Klince sme odstranili- odbili kamenom. Boli zapichnute do hrubeho priecneho korena v prvej tmavej hustine, cca 15-20m od odbocky z cesty - zaciatku Anakondy. Vyhnut sa tomu miestu velmi nedalo. Ak sa tam znovu objavia,tak mate namet na hladanie zaskodnika.
ono, viacerym tym skokom na slow race by demolacia skor prospela, su postavene dost nezmyselne. Tento konkretne bol do polky tej cesty takze sa vobec necudujem ze to takto dopadlo, naopak som dost prekvapeny ako dlho vydrzal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak hladas techniku tak tak ako pise samalama , singlac je len prijemna a pekna cesta ako sa dostat dole ked dozjazdujes do sedla alebo ako samostatny okruh s vyslapom teraz uz po asfalte na pretocenie noh...ale zas lepsie toto ako zjazdovat nejaku zvaznicu ci tu asfaltku...
Zajtra asi pojdem tu Jedlovinu. Len aby vyslo pocasie.
Deti to maju radi, hlavne s XC bicyklom
Tu
post1246307.html#p1246307
BTW:
na vratnici som sa pytau stryca, ci ta stopka puaci aj pre bajkerov. centroval si prave koleso v tej budze ale tak popod fuze precedel, ze nije....a nist som nepodepisuvau ani skoleni nebyuo
Ja som klince nejakym zazrakom asi preletel,ale kamos pichol. Potom klince z toho korena vytlkol - lebo aby dalsi cyklista...
Chcel by som sa miestnych spytat: Da sa na Anakondu pripojit odniekial trebars aj v polovici? Horny pristup je teraz kvoli tazbe dost rozryty. Dakujem.
nemas foto kde to bolo? treba to zdielat nech si tam niekto neublizi
Ako by povedali bratia vychodnare "Trime čapku" !!!!!
ono, viacerym tym skokom na slow race by demolacia skor prospela, su postavene dost nezmyselne. Tento konkretne bol do polky tej cesty takze sa vobec necudujem ze to takto dopadlo, naopak som dost prekvapeny ako dlho vydrzal