Keď stretnem prevádzkovateľov tejto cesty, tak sa ich spýtam, že čo plánujú. Má to v správe urbár Nezbudskej Lúčky...samozrejme na ťažbu to má slúžiť. Len je tam teraz nejaký problém s pásmom národného parku. Keby niekto dokázal intervenovať, tak táto cesta by mohla byť super prepojením do Jánošikova. A odtiaľ na chatu na Kľačianskej Magure..samozrejme je tam chodník aj teraz, ale taký skôr nadol. Touto cestou by sa to dalo pekne prechádzať z oboch strán...alebo tam vyrobiť aspoň obojsmerný trail a prepojiť to do Jánošikova.
My sme tu boli v októbri a cestou dole z CHPS sme na ňu narazili. Mysleli sme, že ide až dole tak sme sa ňou spustili. Bol to ale len kúsok. Na mape vidno kde sme došli. Tak sme sa vrátili kúsok späť a hľadali pôvodný chodník pod cestou. Bol to problém, pretože tam bolo veľa narezaných stromov pod cestou. Nejak sme sa tam nakoniec prebojovali .
na rade je Duben, vrchna cast vyzera takto, pozitivne je, ze strom je prerezany 😂 inak na tu spodnu cestu (od vysielaca/cistiny vlavo, smer z budatina), ti mentalni atleti v uvode nadrbali kamene 👍
dnes len k 400vke...dobra kktina ta asfaltka....kedysi pohodicka hore a teraz aby clovek stale daval pozor, ci ho niekto nezostreli...esteze tam nechodim...a ze tam je chata Ostredok som veru netusil
Chata Ostredok je teraz od zimy akoby nanovo otvorená. Ináč bývala otvorená len v zime ako súčasť lyžiarskeho oddielu. Teraz býva otvorená cez víkendy a dá sa tam dať nejaké to občerstvenie. Najlepšie je dať si cez Polom modrú a potom zhora zozjazduješ cez zjazdovku rovno k tejto chate.
Chcem tam ísť aj s malým a manzelkoumožno aj zajtra. Treba radšej doobeda ísť? Tá asfaltka je až na polom? Sa mi nechce veriť že tam tolko ľudí chodí. Ja si dám potom modrozltu.
Dnes na mincole okrem nas 2 klasikarov 8 elektromotorkarov co si porovnavali kilometre (40 podla stravy, LOL) a este si to necha na strave skoro za KOM. Jak ja tento "vydobytok" hejtujem. Tam kde bol kedysi klud je teraz plna prdel elektrickych motorkarov ...
Nie som masochista, tak som si vysiel na vecer Inak pozdravujem Podnikatelku roka 2019, ze jej firma tak fajne "osviezuje" okolie VD dokonaca aj v nedelu (co som bohuzial netusil). Normalne rusko na vyjazd nenosim, ale teraz mi ozaj chybalo. Lutujem ludi v Mojsi a okoli, najma ked je veterno. To asi spavaju v pivniciach.
Niekedy ked ide clovek cez vodne (nechodim casto) tak to je prisam bohu na plynovu masku. Obdivujem ludi co tam chodia behavat, plavat ked sa spaluje. Nerozumiem sa do technologii ake su vo VAS pouzite, otazka je ci by to nevedelo byt lepsie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak som to pozeral vo vyjazdoch a malka vtedy zvaznica cca1km
To už potom asi križuje chodník?
ano, krizuje. Je to cca tak ako nakreslil soson
btw. odstavku mavali v pondelky.
ak to neikomu nejde, tak v skratke: na traily Ozembuch DH nejaký Ko*ot, natiahol drot cez trail !!!!