Iceman presne taku osmičku mám vymyslenú..
Eli, žužu, Skull, čo vy na to?
Na Lysú po ceste z Visalají len dole neviem ako. Ja isto po žltej, bolo to super, pekné technické, ako Martinky, ale nebude to pre každého. Skús vymyslieť nejakú alternatívu na zjazd k hrádzi. A potom dáme z Bieleho kríža po červenej tú pasáž ako minulý rok, tá bola nádherná.
Tak Skull ty zabezpeč počasie..
Zatiaľ aspoň trasa slovne (pozrieť si ju podľa tohto popisu môžte cez cykloserver.cz, Katko, ak by si mal čas tak mi sem prosím naklikaj obrázok trasy podľa tohto popisu, dik).
Štart: Klokočov (parkovisko pri kostole) - Vrchpredmier - žltá značka (hitlerstrasse) - Bíly Kríž (červ.zn.) - modr.zn. na x Krížové Cesty - po červenej na Lysú Horu cez x Mohelnice - Lysá hora (varianta č. 1 po žltej na x Šance prehrada, varianta č.2 po červ.zn. cez x Butoranka a následne modr.zn. x Mazák ku x Šance prehrada) - x Šance prehrada - oddychovka okolo priehrady po asflatke až na x Jamník - po zelenej zn. až na Charbulák - po žltej zn. cez Švárnu Hanku a Smrkoviny až na Bíly Kríž - po červenej po hrebeni cez Doroťanku na hr. prechod Konečná a potom dole po asfalte na parkovisko Klokočov .
Samozrejme trasu najmä od x Šance môžme podľa ľubovôle meniť..(ak by sa niekomu nezali lesné cestičky), ale myslím, že je to tak akurát, aj posedieť aj pojazdiť..
Super. Aspoň sa budem môcť poinformovať o nejakých trasách. Rozmýšľam nad takým okruhom po Javorníkoch a Vsetínskych vrchoch.
Jo, to bych doporučil, určitě něco vymyslíme. Je to taková ideální podkova, ty Vsetínské a Javorníky, asi 40 km poměrně rovného hřebene. Ale co se týká Lysej gury, chodím tam pěšky, v zimě na běžkách, ale na kole, nebudeš věřit, jsem tam byl naposled před dvaceti lety. To jsem ještě dřel na galuskách.
Ja som tam bol s Bercom vlani v septembri a okrem pekného zjazdu po žltej som z toho moc zážitok nemal kedže viditeľnosť bola tak 5km A to som sa tešil na krásne výhľady.
to Kiri: no to je jediný voľný termín široko ďaleko, v júli by sa mala ísť hrebeňovka CA-PU. A potom mám ešte nejaké plány, ale to sa nechajte prekvapiť
našiel by sa niekto, kto by v prípade pekného počasia šiel v sobotu pozrieť nesúťažne do Súľova? trošku pojazdiť, trošku možno niečo odfotiť, taký pohodový výjazdík... v suľove je ešte možnosť čosik pozrieť z kulturného programu dáke
Dnes som si dal krátky výjazd na Straník, z neho cez Zástranie na Dubeň. Kto tade pôjdete(už po hrebeni Dubňa), nájdete cez chodník padnutý strom, ktorý som sa snažil olámať a trošku odtiahnuť, no je moc veľký a treba ho spíliť. Kľúče od domu som nemal, takže som nepílil
Čo ma však prekvapilo k pochcaniu? Asi 200m od rázcestníka Dubeň na chodníku čosi sedelo, zrazu sa to zdvihlo a pomaly si odkráčalo kamsi preč. OMG ty nožiska, to krčisko, šak je to EMU! Čakal som kadečo, ale že stretnem meterštyridsať vysokého vtáka, tak to isto nie. Kým som aktivoval foťák, vták si odkráčal a už som ho viac nevidel.Takže, kto chcete vidieť EMU, choďte na Dubeň, je to bližšie ako Bojnice a zadarmo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na Lysú po ceste z Visalají len dole neviem ako. Ja isto po žltej, bolo to super, pekné technické, ako Martinky, ale nebude to pre každého. Skús vymyslieť nejakú alternatívu na zjazd k hrádzi. A potom dáme z Bieleho kríža po červenej tú pasáž ako minulý rok, tá bola nádherná.
Zatiaľ aspoň trasa slovne (pozrieť si ju podľa tohto popisu môžte cez cykloserver.cz, Katko, ak by si mal čas tak mi sem prosím naklikaj obrázok trasy podľa tohto popisu, dik).
Štart: Klokočov (parkovisko pri kostole)
Samozrejme trasu najmä od x Šance môžme podľa ľubovôle meniť..(ak by sa niekomu nezali lesné cestičky), ale myslím, že je to tak akurát, aj posedieť aj pojazdiť..
Jo, to bych doporučil, určitě něco vymyslíme. Je to taková ideální podkova, ty Vsetínské a Javorníky, asi 40 km poměrně rovného hřebene. Ale co se týká Lysej gury, chodím tam pěšky, v zimě na běžkách, ale na kole, nebudeš věřit, jsem tam byl naposled před dvaceti lety. To jsem ještě dřel na galuskách.
to Kiri: no to je jediný voľný termín široko ďaleko, v júli by sa mala ísť hrebeňovka CA-PU. A potom mám ešte nejaké plány, ale to sa nechajte prekvapiť
super
myslim, ze to bude super pojazd.
myslim, ze to bude super pojazd.
Ha ha, to by byl poprask, kdybych dal do fóra kontrolní otázečku, Koho zobral do Varína zberný autobus?
Čo ma však prekvapilo k pochcaniu? Asi 200m od rázcestníka Dubeň na chodníku čosi sedelo, zrazu sa to zdvihlo a pomaly si odkráčalo kamsi preč. OMG ty nožiska, to krčisko, šak je to EMU! Čakal som kadečo, ale že stretnem meterštyridsať vysokého vtáka, tak to isto nie. Kým som aktivoval foťák, vták si odkráčal a už som ho viac nevidel.Takže, kto chcete vidieť EMU, choďte na Dubeň, je to bližšie ako Bojnice a zadarmo