Tak to vypadá, že ty Vs. vrchy + Javorníky přesuneme na 5.6. Už to ale nebude mít takový pěkný jarní charakter. Takže se uvidíme ve Varíně. Přijedu pouze na sobotu.
Tak aj letný charakter má čosi do seba Snáď vo Varíne bude už
V poslednej dobe nočne respektíve večerne výjazdy.
Včera so susedkom Žilina; Turie; Lietava; Zavadka; 21:30 Sedlo pod Roháčom.
10min. meditácie pod krížom a šup naspäť domov. O 22:45 sme roztlačili pred panelákom Škodovienku a šup do postele
No dnes som nabehal síce len 42Km, ale zážitkov jak na stovke
Najskôr som testoval nejaké trasy okolo Stráňav, kde som zistil istú nepriechodnosť a v tom istom momente som si ráčil všimnúť dvoch poriadnych diviakov bežiacich okolo mňa . Pri návrate cez hrbolatú zarastenú lúku som našiel krásne parožie, ktoré som samozrejme nechal na mieste
Pri ďalšom objavovaní prechodu z Trnového do Mojšovej Lúčky som zasa zablúdil a vyšil som rovno pri hlavnej ceste úplne inde ako som predpokladal.
..ďalej si idem od Hypertesca jednosmerkou smerom na Štefánikovo námestie a zrazu nejaký šikovný šofér hodí predo mňa myšičku do odbočky kedže ho tam čakala manželka, pričom to, že som musel spomaliť by som mu odpustil, ale to, že potom zrazu ešte vystrčil čumák auta dobrého pol metra do mojej jazdnej dráhy, to som už neodpustil. reflexne sa my vypla pravá noha /zrejme aby som sa od auta odrazil/ no a keď už bola voľná, tak som stihol pekne svižne umiestniť tvrdý úder do blatníka pričom súbežne zo mňa vyletelo niekoľko nie príliž optimistických slov. Plech pekne zadunel. Chlapík vo vnútri /cca 45-50 rokov/ sa len držal volantu a nehybne ma pozoroval, zrejme vedel za čo to bolo. Zvyšok jazdy už prebehol bez komplikácií.
Inak dnes ma zdravilo niekoľko cyklistov, ktorí sa tvárili, že ma zaručene poznajú Len ja som fakt nevedel o koho sa jedná No snáď sa to zmení po MTB expedícii.
zachari, tak ja sa teda budem krotiť s tými foto, aby som ostal trocha inkognito
Assouvi, sakra ja som si aj myslel či si to nie Ty, a tak si sa mal zastaviť a nie sa vykecávať do mobilu Mohli sme ísť spolu.
ironhide,
no to neviem, ja sa vyložene nemusím mstiť, išlo mi len o to aby sa uvedomil, veď keby som nedával pozor, už by som bol v riadnych kotrmelcoch. Predsa len 30Km/h už je na rozbitie huby. Zrejme som mu tam nechal len čmuhu, kedže to bolo bokom tretry a bolo to za jazdy, takže to bol taký pohyblivý úder, takže zrejme nedošlo ku vážnejšiemu poškodeniu, aj keď sa to ozvalo pekne
Vcera okolo Vretena, bolo to super, iked na konci som si nebol isty, ci idem dobre, lebo GPS sa zblaznilo, po prvykrat ukazovalo presnost 28m, ale ked som pod sebou videl cestu ku lyziarskemu vleku, vedel som, ze to asi inde ist nemoze.
Pekna cesta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pocasie dobre, ku koncu v Ziline trochu postrasil dazd, ale inak pohodicka.
Mozem potvrdit
Len ste ma mohli trosku viac cakat .... Ste to hnali ako blazni. Ale bolo fajn.
A computer tam urcite niekde zajtra najdes. Hlavne ze sa ti nic nestalo...
Tak aj letný charakter má čosi do seba
Včera so susedkom Žilina; Turie; Lietava; Zavadka; 21:30 Sedlo pod Roháčom.
10min. meditácie pod krížom a šup naspäť domov. O 22:45 sme roztlačili pred panelákom Škodovienku a šup do postele
Najskôr som testoval nejaké trasy okolo Stráňav, kde som zistil istú nepriechodnosť
Pri ďalšom objavovaní prechodu z Trnového do Mojšovej Lúčky som zasa zablúdil a vyšil som rovno pri hlavnej ceste úplne inde ako som predpokladal.
..ďalej si idem od Hypertesca jednosmerkou smerom na Štefánikovo námestie a zrazu nejaký šikovný šofér hodí predo mňa myšičku do odbočky kedže ho tam čakala manželka, pričom to, že som musel spomaliť by som mu odpustil, ale to, že potom zrazu ešte vystrčil čumák auta dobrého pol metra do mojej jazdnej dráhy, to som už neodpustil. reflexne sa my vypla pravá noha /zrejme aby som sa od auta odrazil/ no a keď už bola voľná, tak som stihol pekne svižne umiestniť tvrdý úder do blatníka pričom súbežne zo mňa vyletelo niekoľko nie príliž optimistických slov. Plech pekne zadunel. Chlapík vo vnútri /cca 45-50 rokov/ sa len držal volantu a nehybne ma pozoroval, zrejme vedel za čo to bolo. Zvyšok jazdy už prebehol bez komplikácií.
Inak dnes ma zdravilo niekoľko cyklistov, ktorí sa tvárili, že ma zaručene poznajú
to bude zrejme tým, že tu máš za poslednú dobu zo všetkých bikerov zrejme najviac "profiloviek"
A pod Hoblikom som este aj Skull-a stretol. Inak dnes bolo vsade veeela bikerov. Asi uz definitivne zacala bikerska sezona. Aj tym menej nadsenym...
Assouvi, sakra ja som si aj myslel či si to nie Ty, a tak si sa mal zastaviť a nie sa vykecávať do mobilu
ironhide,
no to neviem, ja sa vyložene nemusím mstiť, išlo mi len o to aby sa uvedomil, veď keby som nedával pozor, už by som bol v riadnych kotrmelcoch. Predsa len 30Km/h už je na rozbitie huby. Zrejme som mu tam nechal len čmuhu, kedže to bolo bokom tretry a bolo to za jazdy, takže to bol taký pohyblivý úder, takže zrejme nedošlo ku vážnejšiemu poškodeniu, aj keď sa to ozvalo pekne
Pekna cesta.
Takze, kto chce. Stretko o 9:15 pri Tescu na Hajiku. Trasa je prekvapenim aj pre mna