Ja som niekde cital obhajovu lesakov v zmysle "plosny vyrub lesa uz prakticky neexistuje, to je spracovanie kalamity". Ako tak chodim/ jazdim len po Fatre, tak mam pocit ze mam bud vidiny, alebo si nejako nespravne interpretujem vyraz "plosny vyrub" :/
samozrejme ze holurub je zakazany aj podla zakona, ale kedze spracujes kalamitu, posunies sa o par desiatok metrov dalej a takto pokracuju ti filutovia dalej, vznikaju plosne vyruby, ale to mame vsetci vidiny. mla som teraz v praci urcite ulohy, kde som sa zapodieval pripomienkami LESY SR, pri pive ti vedro rozpoviem ako na plac to vsetko bolo
Ked chces velmi alternativu, tak od Sedla Kojsova si potlac na Kojsovu a po zltej dole do kamenolomu, odtial do Stranav. Pripadne kusok od sedla su fragmenty stareho turistickeho chodnika, jedna alternativa je aj priamo z modrej, ktora vyjde nad vlekmi v Strecne. Kazdopadne, vobec sa to neoplati, chodnik z rozhladne je relativne kratky, tym par ludom sa vyhnes bez problemov.
kedze som nepojazdny , dnes nejaka malinka udrzba doplnene a pribite uvolnene latky na seckych mostikoch ...latky som nechal pod poslednym a pod tym odrezkom su v sacku klince ,nejaky "kamen-kladivo" hadam najdete keby cosi ...pred steupom som pridal zabranu- smerovnik- pen-nemal som pohlad jazdca ak tak ju posunte bo co...bola tam uz skoro lajna vyjazdena minule som sa pomylil...
len skok sa nam rozpada ,ten neviem sam opravit ,ak by ktosi, dajte vediet rad sa pridam ....
na naplanovany slow som preistotu nesiel ,boli tam lesaci,cez sviatok ,co uz ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to chodis cez ten les, ako je vyznacene cervenou, alebo ti iba usla ruka (GPS) ?
Vcera Vretenica, tazba, chodnik zmizol. Je to zaciatok od Polomu, pokracuje az od prveho potocka.
len skok sa nam rozpada ,ten neviem sam opravit ,ak by ktosi, dajte vediet rad sa pridam ....
na naplanovany slow som preistotu nesiel ,boli tam lesaci,cez sviatok ,co uz ...