mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
áno tam som to aj myslel a potom parádny trail je cez trstený vrch ak to poznáš, dole do V. Uheriec, Vrchhoru po modrej do Klížskeho Hradišťa,...no bola by to už dosť náročná trasa, no myslím že je tu veľa bikerov, ktorí by to dali s prstom v nose
Kristina nie je problém bobris hrebeň je krásny celý či už na Handlovú, alebo Veľké Pole, tie single sa moc v jednom výjazde nedajú naplánovať, ideálne ak by si prišiel 2x a skúsil jeden aj druhý lebo takto by si sa musel vracať na Kamenec a 2x za deň na tom istom mieste by asi nebolo ono ja by so to videl ideál na 1 z tých singlov-ktorý, by som už nechal na teba, no keď sa chceš vrátiť na hrebeň a nie to istou trasou ako si šiel hore tak z Kláštorných skál na Horný dom, by bola lepšia varianta, nemusíš potom ešte šlapať niekoľko km po asfalte-Zadnú lúku-Rubaný vrch-Velké pole, ideálne sa zastaviť na Penhýbli kde sa dá najesť v penzióne Sedlo-čo asi každý pri celodenke uvíta a ak si nebol na Michalovom vrchu-Vrchhore, tak by sa to dalo celkom pekne spojiť sú tam pekné singliky, to by sa ti určite páčilo, bolo by to na celý deň, pár km asfaltu sa nevyhneš, no dalo by sa to naplánovať aby ho bol čo najmenej, ak chceš tak ti to môžem aj vyklikať na mape, no ideál ak pôjdeš s niekym kto to pozná, tak si to vychutnáš určite viac ale keď premýšlam ak by si veľmi chcel dať oba tie single náučný aj tie Kláštorné bola by možnosť zjazdiť náučným potom späť asfaltom na siahy, napojiť sa naspäť na ten náučný zas na Vtáčik a dať ten druhý singel, no bola by to riadna morda a osobne by sa mi do toho moch nechcelo
Ok, jeden teda staci ten lepsi a dlhsi, s tou Vrchhorou sa mi to pozdava skusis to prosim naklikat
takže takto to vidím je, s čo možno podľa mňa najzaujímavejšími miestami a trailami, veď ak to poznáte tak sa k tomu vyjadrite, som zvedavý na komenty od tej Zadnej lúky som dal tú istú trasu na Rúbaný, je to zvažnica, no podľa mňa je to najjednoduchšia cesta ako sa dostať späť na hrebeň http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=205372
určite, hodil som to tam len pre tých čo to nepoznajú aby vedeli ako to vyzerá e že je možnosť sa najesť, ale hlavne je tá trasa, tiež to máš dosť pojazdené tak sa môžeš vyjadriť
Čo sa trasy týka, keď som to sledoval rad za radom, tak sa mi až hlava krútila - dobre si to zamotal
Ale obsahuje všetko čo chalani chceli a hlavne výhľad na Dobrolínskych skalách je super, Vtáčnik si užijú to naj, čo tam je...
a aj z Brezovej cez Trstený, je pre mňa dobrá lahôdka s tým záverečným padákom, Michalov vrch a po modrej do Klížskeho tiež moje obľúbené celé na jednu šupu to bude dosť ťažké, najmä ak by bolo okolo 30 a viac °, nikdy som to takto celé nedal, ale je to výzva a bobris prípadne aj niekto iný, budem rád ak sa mi ozvete a dáme to spolu, samému by sa mi to ísť nechcelo
a ak by bol niekto zvedavý na fotky zo spomínanej trasy, tak stačí pozrieť v mojom profile vo fotogalérii, je tam aj tá žltá z Kláštorných, niečo z hrebeňovky, Dobrolínske skaly,Michalov vrch aj Vrchhora dával som aj do výjazdov, prípadne aj v tejto téme je niečo, no v profile to je všetko po kope a netreba to hladať
Po náučnom z Vtáčnika je to síce super, ale furt sa tam niekto moce pod kolesami... ideálna je radlica...
Z Kláštorskej na Horný je to pohodička, pekné ale trochu krátke.
Videjko z vrcholu na Kláštorskú a dole na Horný dom. Záver trailu som vypustil a zbehol som na cestu, ani neviem prečo...
Je tam čistá tlačenica - z Vrvravy po Malú Homôlku.
A zas z Rúbaného vrchu na Zadnú lúku by som nevynechal...gulfast alebo imro1 ti poradia lepšie, jazdia to takmer denne
Je tam čistá tlačenica - z Vrvravy po Malú Homôlku.
A zas z Rúbaného vrchu na Zadnú lúku by som nevynechal...gulfast alebo imro1 ti poradia lepšie, jazdia to takmer denne
pao trasu vyklikal opačným smerom ako si pozeral čiže on by šiel z Malej Homôlky na Vrvravu čiže by sa dalo až na tie pasáže s týmy balvanmi. Skôr neverím že je zjazdná tá skratka zo zvážnice po žltej k chate Smrečina (na 1km 200 výškových metrov naklesaných - nie je to moc pokiaľ je to dolekopec ale predsa len to bude podľa mňa obyčajný turistický chodník) ale nebudem sa hádať nikdy som tadiaľ nešiel vždy iba po zvážnici ako je vyznačená cyklotrasa. pao inak z Lehoty až po Horný Dom je v podstate rozbitá asfaltka, z Horného Domu na Rúbaný vrch klasická zvážnica, hrebeň pekný, na Vrvravu ako som písal na začiatku, z Vrvravy po chatu Smrečina zvážnica a od tej chaty do Lehoty v podstate luxusná asfaltka. Ale ako napísal AdMich nech ti poradia povolanejší.
pao priznám sa že od tej Malej Homôlky do Podhradia som to nikdy nešiel, ostatné máš asfalt a zvažnice až na Rúbaný vrch, tam ti začína konečne hrebeň, takže možno dosť šlapania po nezáživných cestách, ak teda nemusíš zvažnice asi z toho moc nadšený nebudeš, asi sa dá nájsť aj niečo lepšie, neviem či to od tej Homôlky stojí za to, prípadne pozri tú kratšiu trasu čo som sem dával cez Zadnú lúku, Kláštorné skaly, Žarnov, vzdialenosť približne rovnaká, síce sú tam tiež zvažnice no Žarnov tiež stojí za to ak si tam nebol
bobris čo povieš na tú trasu čo som ti naklikal? máš tam asi to naj čo môžeš južne od Vtáčnika pojazdiť, ale bude to aj dosť brulál, prevýšenie cca 3000 m, ale tak keby toho bolo moc, vždy sa dá niečo vynechať, aj keď ak máš na to kondičku tak by to bola škoda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ok, jeden teda staci ten lepsi a dlhsi, s tou Vrchhorou sa mi to pozdava skusis to prosim naklikat
post212699.html#p212699
Čo sa trasy týka, keď som to sledoval rad za radom, tak sa mi až hlava krútila - dobre si to zamotal
Ale obsahuje všetko čo chalani chceli a hlavne výhľad na Dobrolínskych skalách je super, Vtáčnik si užijú to naj, čo tam je...
Z Kláštorskej na Horný je to pohodička, pekné ale trochu krátke.
Videjko z vrcholu na Kláštorskú a dole na Horný dom. Záver trailu som vypustil a zbehol som na cestu, ani neviem prečo...
Zjazd z VtáčnikaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ak by mi vyšiel čas, pridal by som sa niekde na vrchole alebo na Hornom aspoň na časť trasy.
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=44379&akey=10309ad77fcd9f9cdf35deadc2f00046#pos=48.65741P18.63569P12
pao trasu vyklikal opačným smerom ako si pozeral čiže on by šiel z Malej Homôlky na Vrvravu čiže by sa dalo až na tie pasáže s týmy balvanmi. Skôr neverím že je zjazdná tá skratka zo zvážnice po žltej k chate Smrečina (na 1km 200 výškových metrov naklesaných - nie je to moc pokiaľ je to dolekopec ale predsa len to bude podľa mňa obyčajný turistický chodník) ale nebudem sa hádať nikdy som tadiaľ nešiel vždy iba po zvážnici ako je vyznačená cyklotrasa. pao inak z Lehoty až po Horný Dom je v podstate rozbitá asfaltka, z Horného Domu na Rúbaný vrch klasická zvážnica, hrebeň pekný, na Vrvravu ako som písal na začiatku, z Vrvravy po chatu Smrečina zvážnica a od tej chaty do Lehoty v podstate luxusná asfaltka. Ale ako napísal AdMich nech ti poradia povolanejší.