aj by som mal chut, ale boli ma furt rameno, co som sa vysekal na brezine na účkach pred dvoma tyzdnami, asi v 40 km rychlosti som sa ***** a ramenom som to napalil rovno do svahu, au
Ato chces prejst na full nezabudni si dokupit aj chranice aby ta potom nezosivali ako mna
Dnešný výjazd ľuborčianskou dolinou na hrebeň Bielych Karpát kam som ale nedošiel lebo som pred Antonstálom odbočil preskúmať úplne novú lesnú asfaltku (aj cesta zo Zamaroviec na Skalku má nový asfaltový povrch). Vyšiel som na Lipovci, odtaľ zjazd na Vlársky Priesmyk (Čakanov).
pointer paci sa mi ,ze ta pocasie nezastrasi-musime cosi spolu spachat-ja take rad
inak by ma aj ta trasa zaujimala-mam rad ten bielokarpatsky chrbat!
no len neviem co zajtra-zatial to vyzera dost namokro ..ale na hodinku -dve asi aj tak vybehnem...rano mudrejsie vecera-tak uvidim.
ak niekto chce let´s call me 0949278182 pocitam tak o 11tej ak sa moc nerozprsi,ale ak by sa to zlepsilo tak snad aj ten inovec by sa dal.
ja som si dal teda dnes solo po dlhej dobe-a poriadne,aby som to aj citil..a veru aj...-klasika po staru zeleznicku-potom chata pod ost.vrchom-dalej cervenou hrebenovkou -ciernachov..mnich.lehota(nechapem preco tadial nikto nechodi-okrem sialenych motorkarov..-jedna z najkrajsich-ale aj najtazsich hrebenoviek v okoli-podla mna)...
Tak som skúsil dnes ten Čiernachov a neolutoval som. Raz som tadial uz chcel ist ale skoncil som nad kamenolom v Tr. Miticiach , teraz som sa striktne drzal znacky a fajn povozenie to bolo, akurat na ten druhy kopec za Ciernachovom som to tlacil...a miestami mi v zjazdoch usmyklo koleso. Od Radaru potom po lesnych cestach po inoveckych lesoch do Turnej ..tam zacalo jemne prsat (najprv som myslel ze my to voda z predneho kolesa strieka do xichtu)...v TN poriadne kaluze (asi prsalo viac?). Resume: zablateny, mokry, ale spokojny
pointer ako si isiel od chaty po cervenej?...co hovoris na ten listnaty posyp?..teda ja som tam bol asi pred tyzdnom(dvoma?) a bolo to dost zasypane tak som obcas ani nevidel chodnik...ale po tom kopci co si tlacil(ten sa snad ani vyjst neda-kamene a stromy... ) to uz bolo lepsie-a aj motorkary to trosku "prehrabli"
ja som si dal dnes tu hrebenovku,a myslim ze to bolo naposledy tento rok! na inovci uz je riadna zmrzla ca***** a cely hreben som isiel v hmle (obcas som nevidel ani na 10metrov) takze sa naskytli velmi vzrusujuce momenty plne adrenalinu ...ale nelutujem,malo to svoje caro...ale jazdit tam hore v minus2(pri väcsej rychlosti aj menej)...je uz dost o hubu+kopec blatovych pasazi,a komplet zasypana cast zjazdu do kalnice listim tak po kolena(ten tobogan kusok od izby)...
..ale gulasek na chate pod inovcom pjekne na vinku som si naplno vychutnal,kedze som zvolil turisticky styl ..a aj prejazd lesom do kalnice bol taky ako ho mam rad (to listie som kusok preniesol-100-200m)...priemerku soim si napravil az asfaltom domov kde mi este hodinu odmrzali nozky
Vidim ze sa tu viac ludi zimy neboji, tak by som rad nielen ich pozval na tradicne zimne taborenie na Inovci, ktore sa uskutocni (ako kazdy rok) posledny vikend pred vianocami, teda tohto roku 20-21. decembra. Spi sa priamo na kote kazdy v com si prinesie, teda stan alebo aj pod sirakom, kto uz ako bude chciet. Jedina podmienka je priniest si aspon liter vina alebo ineho ohrievadla aby bolo co varit v kotliku na ohni. Pre abstinentov, vari sa aj vyborny caj zo snehu s prichutou ihlicia. Apropo sneh... dufam ze nejaky bude, nechcelo by sa mi ometat stan od hliny... tak este raz srdecne vas vsetkych pozyvam v mene Polar Alpin Klubu...
no ja som si dnes tiez pekne udrel-dal som si kykulu a dalej na mikulcin vrch..hrozenkov,zitkova-s tadial po nejakej lokalnej znacke cez lesy(to bol trosku divny napad,ale zaujimave to bolo-kameniska,blato,snah az po usi ..), potom tu stupacku (co sme isli naposledy s greedym a zihallom) na vlci vrch-zasa som to tlacil,ale v snehu to boli viac (nohy citim este stale-po6hodinach )...a potom ukrutne bolavy zjazd (hore bolo ca. -6°C pri ca.55km/h je to minus neviem12 -ale musel som od bolesti brzdit aj usami ) do h.suce...+hrabovka...
pani tam je snehu na tych karpatoch..na hranicnej ciare by som to musel asi cele tlacit keby tadial po taku chatku (aspon) neisiel naky jeep predtym. ..aj tak som kusok potlacil-cez tu vrstvu sa to proste slapat nedalo... ...fotky hodim do fotiek z vyjazdov-je ich zopar viewtopic.php?f=10&t=17859&p=228372#p228372
no ja som si dnes tiez pekne udrel-dal som si kykulu a dalej na mikulcin vrch..hrozenkov,zitkova-s tadial po nejakej lokalnej znacke cez lesy(to bol trosku divny napad,ale zaujimave to bolo-kameniska,blato,snah az po usi ..), potom tu stupacku (co sme isli naposledy s greedym a zihallom) na vlci vrch-zasa som to tlacil,ale v snehu to boli viac (nohy citim este stale-po6hodinach )...a potom ukrutne bolavy zjazd (hore bolo ca. -6°C pri ca.55km/h je to minus neviem12 -ale musel som od bolesti brzdit aj usami ) do h.suce...+hrabovka...
pani tam je snehu na tych karpatoch..na hranicnej ciare by som to musel asi cele tlacit keby tadial po taku chatku (aspon) neisiel naky jeep predtym. ..aj tak som kusok potlacil-cez tu vrstvu sa to proste slapat nedalo... ...fotky hodim do fotiek z vyjazdov-je ich zopar viewtopic.php?f=10&t=17859&p=228372#p228372
Ste iné zveri, Shickmo & Konnky. Po zhliadnutí vašich zasnežených fotiek som sa rozhodol, že dnes musím ísť do sauny...
PS to Shickmo: dúfam, že si mal v camelbaku slivovicu s čajom
Ste iné zveri, Shickmo & Konnky. Po zhliadnutí vašich zasnežených fotiek som sa rozhodol, že dnes musím ísť do sauny...
slivka a´la unidrink od nutrendu + naka deli guaranova na prebaranie snehom ..to vies cert nikdy nespi -a ja tak jazdim uz 3 zimu ...sa mozes niekedy pridat ked bude tak fajne mrznut a vybieleno navokol ..alebo nejaky nocak-vecerak si dajme pred vianocami- to je zaroven vyzva pre vsetkych nezastrasenych tn-bikerov= dajte navrhy kam by sme mohli dat nejaky vianocny vyjazd-ja predpokladam 22-23dec!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ato chces prejst na full
Tak to určite nezáleží od biku. Je to v hlave, v rukách a trochu aj o štastí, kocúrik...
inak by ma aj ta trasa zaujimala-mam rad ten bielokarpatsky chrbat!
no len neviem co zajtra-zatial to vyzera dost namokro
ak niekto chce let´s call me
Tak som skúsil dnes ten Čiernachov a neolutoval som. Raz som tadial uz chcel ist ale skoncil som nad kamenolom v Tr. Miticiach
Este trosku spomalim forum obrazkom:
ja som si dal dnes tu hrebenovku,a myslim ze to bolo naposledy tento rok! na inovci uz je riadna zmrzla ca***** a cely hreben som isiel v hmle (obcas som nevidel ani na 10metrov) takze sa naskytli velmi vzrusujuce momenty plne adrenalinu
..ale gulasek na chate pod inovcom pjekne na vinku som si naplno vychutnal,kedze som zvolil turisticky styl
ale neni to zly napad
Koľko ročníkov sa už uskutočnilo?
pani tam je snehu na tych karpatoch..na hranicnej ciare by som to musel asi cele tlacit keby tadial po taku chatku (aspon) neisiel naky jeep predtym.
pani tam je snehu na tych karpatoch..na hranicnej ciare by som to musel asi cele tlacit keby tadial po taku chatku (aspon) neisiel naky jeep predtym.
slivka a´la unidrink od nutrendu + naka deli guaranova na prebaranie snehom
fuha..tak ak by bolo snehu minimalne ako na karpatoch-musi to byt riadna celodenna zabava