Ja, Ropák, Jožo Kadlec, Saška, Zuzka a Lenka ideme zajta na Velký Lopeník. Stretko je o 9:20 pri československej obchodnej banke a potom o 10:00 v Chocholnej. Pôjdeme po asfaltke na Kykulu, na českej strane sa zastavíme na občerstvenie na chate Jana http://www.chata.in/ Ak by niekto chcel, môže sa k nám pridať, baby zaručia pomalé pohodové tempo, žiadna nahánačka, takže nič pre chrtov
Tak včera som bol skusiť Tn-Drietoma-Žlab. Miestamy kvalitne premočené a hlavne "potešil" vyliaty potok na cestu .... Pár foto potom sa mi vybil foťák ale inak slušný pojazd
vo štvrtok 10.6. sa " pracovne" presúvam na Bezovec.
trasa: TN - kóta Inovec - cez izbu- Bezovec.
...vyrážam trochu skôr, cca o 5:30 hod. ......ak by sa chcel niekto pridať...
vcerajsia vychadzka na opatovsku chatu, konecne otvoreny aj bufet
voda este nevypustena, ale v najblizsich dnoch sa bude cistit... uz aby to bolo, by som sa tam hned praskol
vcera: brezina-soblahovske-lucky- nad kubricu-trubarka- petrovanske-opatovska dolina
blatka dost hore pod trubarkou,od petrovanskych dole asi 1km masaker, ostatne len oslizene
35km/1:50min
tento rok otvorene pre verejnost...chata sa otvorila, aj bufet , ako za starych cias
dalsi rok prestavba zadnej chaty na penzion pre seniorov
a potom obnova celeho bazena...
kupil to novy majitel a cele to chce spravit na rekreacne stredisko
tak dnes o 12tej vyjazd na vrsatec, cez teplu-bolesov-gilianku a hop este do vrsateckeho sedla.. dole po zltej na podhradie a modrou dolu... ale blataaaa a rozrypane od traktora, ani sa to nedalo slapat:o nalakali ma tam 2 mega lane! tak som sa kusok vratil a po lukach do mikusoviec..odtial asfalt nemsova-dialnica-tn
cca 71,1km/800m, cisty cas 3h11min
pekelny vietor prvych 23km potom uz v poho v doline
par z
Včera to teda bolo , čo neprejde lesotraktor tade ide manekýn na Furiousoch
Chcel som si dať Dubničak opačne a nájsť sa niekde v Ilavke a z tadiaľ Dolná Poruba - Teplice.
Ono je to v tych končínach tak rozbite že som občas pochboval či idem dobre až sa to stalo skutočnosťou zapol som gps na mobile a najbližšie sa javila Prejta tak som sa vydal tým smerom kde som stretol ch-uja s flintu a samovražebných zajacov prebehujúcich cez cestu. Z Prejtej porazenecky po asfalte domkov.
PS: miestami sú naplaveniny do pol kazety a treba prenášať kvôli porúbaným stromom
Btw: v kompresným ponožkách sa mi vždy najlepšie dupká
Nije išlo sa vážne super !
Noby Nic , Rocket Ron predám pretože tie gumy sú mi úplne že na nič .
Inak počas pauzičky po zjazde som začul syčanie od predného kolesa tak som ním zatočil nasadol a upaloval ďalej á takáto oprava defektu (?) sa mi ráta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
luka hned za chatou po vyjazde z lesa trochu na niektoých miestach podmáčana, v lese to bolo na moje prekvapenie celkom v pohode....
trasa: TN - kóta Inovec - cez izbu- Bezovec.
...vyrážam trochu skôr, cca o 5:30 hod.
voda este nevypustena, ale v najblizsich dnoch sa bude cistit... uz aby to bolo, by som sa tam hned praskol
potrebujem plast z kolokramu alebo kupkola...
po hrebeni považského inovca, luxus počasie:-)
blatka dost hore pod trubarkou,od petrovanskych dole asi 1km masaker, ostatne len oslizene
35km/1:50min
dalsi rok prestavba zadnej chaty na penzion pre seniorov
a potom obnova celeho bazena...
kupil to novy majitel a cele to chce spravit na rekreacne stredisko
cca 71,1km/800m, cisty cas 3h11min
pekelny vietor
par z
Chcel som si dať Dubničak opačne a nájsť sa niekde v Ilavke a z tadiaľ Dolná Poruba - Teplice.
Ono je to v tych končínach tak rozbite že som občas pochboval či idem dobre až sa to stalo skutočnosťou
PS: miestami sú naplaveniny do pol kazety a treba prenášať kvôli porúbaným stromom
Btw: v kompresným ponožkách sa mi vždy najlepšie dupká
si musle lietat jak handra
Noby Nic , Rocket Ron predám pretože tie gumy sú mi úplne že na nič .
Inak počas pauzičky po zjazde som začul syčanie od predného kolesa tak som ním zatočil nasadol a upaloval ďalej á takáto oprava defektu (?) sa mi ráta