Včera, Kykula, Machnáč, Sokolí Kameň, 50 km. Na kopcoch zima, zamračené a strašne fúkalo, v lese pohoda a keď sme prišli do TN tak teplo a svietilo slniečko
dnes poobede cca 15:30 ,kratky vyjazd niekam po strkovych zvaznicach mozno lucky a cernachov?.... prida sa niekto?
pocasie fajne: http://www.shmu.sk/sk/?page=769&id=
tam asfaltka z Dr.-Tr.Jastrabie-chata (26,2 km / 1h:21m)
späť po červenej, takmer bez blata, až na hafo lístia = poskrývané rigoly a jamy
domov asfalt, hrádza etc. ...
pri chate trochu nabielené
tak som si dal opatovu-petrovanske luky-trubarku -nad kubricu-lucky-a brezina-kolecko , kde sme pojazdili so sikmom a skorcom
blatko zakryte listim .. celkom sa smykalo ale cisty naparadu
na luckach,a trubarke orosene asi po snehu...
40km/1130m/2h10m
par z
tak dnes fajn vetranie cez opatovsku dolinu na klepac a zjazd serpentinami do tepic, s5 do tn po asfalte...32km/1h35m/677m ej ale sa smyka na tych listoch2x som skoro lahol
par fotos
tak uz sa sezona konci, je cas stanovit datum 3 bike stretnutia...
co tak 3 alebo 4decembra....miesto sportklub na palackeho...
cakam navrhy komentare
moze byt, ale v ktorom sportklube? v tom drevenom na kraji co ma vchod aj od hasicskej alebo v sportklube grill, ktory je blizsie k fatime?
lebo minule som vas hladal asi v tom druhom, tym padom som vas nenasiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak pridam tiez nieco zo stvrtka, zavada-dolna suca-hrabovka cca 37km
pocasie fajne:
http://www.shmu.sk/sk/?page=769&id=
som dnes dal chatu pod Inovcom
tam asfaltka z Dr.-Tr.Jastrabie-chata (26,2 km / 1h:21m)
späť po červenej, takmer bez blata, až na hafo lístia = poskrývané rigoly a jamy
domov asfalt, hrádza etc. ...
pri chate trochu nabielené
celkovo 55,41 km, 2:41 hod.
blatko zakryte listim .. celkom sa smykalo
na luckach,a trubarke orosene asi po snehu...
40km/1130m/2h10m
par z
kto ma lampas a chut pome do toho
jaaaj, keby som nesiel zajtra na Oravu, tak by som isieeeeeeeeeeel! treba to este zopakovat, pojdem.
Piatok je 29. a Halloween je predsa z 31. na 1., či sa mýlim?
par fotos
Pletieš si pojmy s dojmami
cakam navrhy komentare
cakam navrhy komentare
moze byt, ale v ktorom sportklube? v tom drevenom na kraji co ma vchod aj od hasicskej alebo v sportklube grill, ktory je blizsie k fatime?
lebo minule som vas hladal asi v tom druhom, tym padom som vas nenasiel
maju tam capaka radegast 12 ??,
Na ukončenie sezóny dobehnem