Mne sa tiez zachcelo singlov,ale velmi som nepochodil,teda vlastne aj som chodil:-).
Bol som obzriet usek z Trebichavy po zelenej do Trebichavskeho sedla a potom po modrej do Krasnej Vsi.Zo zaciatku ako som sa napojil na tu modru,tak bol pekny chodnicek,ale kusok dalej uz boli popadane stromy krizom cez chodnik,neskor obcas prilis uzky,kamenisty a bolo treba aj viackrat tlacit prudke stupania.Takze nakoniec asi budem musiet ist aj ja na ten Ihelnik:-)
yankoo podla mna si to najlepsie netrafil, z Trebichavskeho sedla musis ist doprava po zelenej, to je namakany a pekny singel kde netreba nic tlacit. Bol som tam pred sto rokmi a pamatam si ze do sedla ide aj daka lesna cesta od Trebichavy a z neho ide modra aj zelena kusok spolocne a potom ide modra dolava do nejakej dediny blizsie k BN a ta zelena ide viac vpravo do inej dediny a vychadza to na poliach nad nejakou dedinou pri velkom panelovom hnojisku. Pamatam si ze sme stadial presli cez tu dedinu a este cez nejaky brdek na Svinnu na Banovsku strelu. Inak pekny je aj hreben z Krasnej Vsi po modrej do Trebichavskeho sedla, tusim to slo tak hore dole a sem tam trebalo aj malo potlacit ale bolo to pekne. My sme to sli z Tr. Teplej po lavej strane ponad Teplice, dole, potom zasa hore na luky pod Baske atd...
Mal som to naplanovane z Trebichavskeho sedla do Krasnej Vsi,lebo som vyrazal z Teplej a takisto som sa vratil po vlastnej osi a toto bol smer k domovu:).
Mas pravdu,ten chodnik opacnym smerom vyzeral jazditelnejsie,modra a zelena isli spolu,mozno skusim nabuduce.
zdravim:) da sa na cestaku prejst z kos. podhradia cez male kos. podhradie, kopec, haje az do styroch lip? este som tadial nesiel, tak sa pytam vas, diky za info
Nema niekto chut na skratenu formu hrebenovky Inovcom v sobotu? Z Kalnice po trase bike fest maratonu na Inovec, z Inovca po cervenej po Marhat a spat po asfaltke. Ziadne vrazedne tempo, taky light vyjazd
Jeden vyjazd,3x luky - Petrovanske luky,Lucky a Velke luky.
Po vcerajsom dazdiku ani stopy,akurat na par kratuckych usekoch sa neprasilo a pocasie bolo dnes idealne na bike.
Víkendový "horúci" výjazd do okolia Trenčianskych Teplíc. Neznámy kraj, trocha blúdenia, dosť tlačenia a po obede veľmi horúco. Mali sme aj mapu, ale často bola realita iná, alebo boli trasy zarastené. Našťastie v každej dedine krčma s kofolou a radlerom. Sobota cca 60km a 1350m nastúpaných. Trasa: TT-Baske(955m)-sedlo Trtavka(740m)-chata Homôlka-zablúdenie do Valašskej Belej-Čierna Lehota-Krásna Ves- po modrej na Veľké lúky-Omšenie a TT.
Nedeľa cca 70km a 1700m nastúpaných. Trasa TT-Dolná Poruba-Horná Poruba-Štyri Lipy-Háj-Košecké Podhradie-Košecké Rovné-Zliechov-Kopec-zablúdenie do Košeckého Podhradia a rovnakou cestou späť do TT.
Výjazd bol zaujímavý, vzhľadom na teplo náročný, ale prežili sme, a to len s jedným defektom a jednou roztrhnutou reťazou. Našťastie bola aj nitovačka a aj rýchlospojka.
Trocha hospodarenia na Brezine. Najskor som myslel, ze to uz chystaju planovany prechod cez Brezinu ale "len" zvazali drevo.
Predtym tam bol les a nie cesta od traktora.
Zdravím. Zajtra planujem íst na Javorík konkretne Horna Suča Vlčí Vrch, Žitkovska prehriada po žltej TZT Bašta na KOncích potom červena TZT až na Javorník a potom zbehnut na Antonstal. Je to všetko v pohode slapatelné? resp nejaká iná varianta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bol som obzriet usek z Trebichavy po zelenej do Trebichavskeho sedla a potom po modrej do Krasnej Vsi.Zo zaciatku ako som sa napojil na tu modru,tak bol pekny chodnicek,ale kusok dalej uz boli popadane stromy krizom cez chodnik,neskor obcas prilis uzky,kamenisty a bolo treba aj viackrat tlacit prudke stupania.Takze nakoniec asi budem musiet ist aj ja na ten Ihelnik:-)
Mas pravdu,ten chodnik opacnym smerom vyzeral jazditelnejsie,modra a zelena isli spolu,mozno skusim nabuduce.
Dakujem.
na cestaku...
Po vcerajsom dazdiku ani stopy,akurat na par kratuckych usekoch sa neprasilo a pocasie bolo dnes idealne na bike.
Nedeľa cca 70km a 1700m nastúpaných. Trasa TT-Dolná Poruba-Horná Poruba-Štyri Lipy-Háj-Košecké Podhradie-Košecké Rovné-Zliechov-Kopec-zablúdenie do Košeckého Podhradia a rovnakou cestou späť do TT.
Výjazd bol zaujímavý, vzhľadom na teplo náročný, ale prežili sme, a to len s jedným defektom a jednou roztrhnutou reťazou. Našťastie bola aj nitovačka a aj rýchlospojka.
Predtym tam bol les a nie cesta od traktora.