Nevie niekto, čo sa ide diať na konci parku v Trenčianskych Tepliciach? Objavil som tam nový zákaz. Je to na mieste, kade viedla aj trať NDca maratónu a bol tam chodník, ktorý sa bežne používal. A zmizlo tam už aj zopár stromov.
Kedysi som chodil tak, že som vyšiel na lúku k turistickému hríbiku. Ale vždy som hľadal miesto, kde pokračuje modrá do lesa. (Je to aj vidieť v GPX-e.) Pozri prvý GPX na CMAPS.
Neskôr som už prestal chodiť na tú lúku a na modrú som sa pripojil kúsok ďalej. Pozri druhý GPX na CMAPS.
Domino,ta brana uz je tam minimalne 2 mesiace a zakaz tam bol uz velmi davno,ale dalo sa tade prejst.Zasypali potok,vyrubali stromy.No a z drruhej strany je tiez zakaz,ale zrejme si to bol omrknut.Ale co tam kedy bude netusim.Mozno len mesto predava pozemky.
Dneska taka rychlovka z Teplej cez Omsenie a Velke Luky do Ciernej Lehoty a spat.
Na niektorych cestach je uz aj napadane listie,radost jazdit v takej neskoro-letnej atmosfere:)
Dnes trochu po stopách domina, vybral som sa na Peňažnú, no tento krát som šiel hore z Čerešienok, rovno na hrebeň na Čerešienkovú, odtiaľ cez Peňažnú dĺhým pohodovým zjazdom do Sv. Štepána.
Tá červená TZT na českej strane ešte stále je značená, akorát som si všimol, že na Rybníkoch pribudlo značenie.
Inak nemáte niekto prejdený hrebeň z Javorníka cez Chladný a Jaruv vrch do Čaganova? Je to zjazdné?
V tých končinách som už dávno nebol. Nechal som sa inšpirovať, ale dolu do dediny sa mi nechcelo ísť.
Kamenné, Omšenie, Dolná Poruba, Baske, Trtávka, Bukovinská skala a Omšenie.
55,1 km / 1379 m. Ale rozhedne to nebola rýchlovka.
EDIT: Pridaný GPX a link na CMAPS
Fajn trasa.Cestu z Dolnej Poruby na Baske som isiel naposledy smerom dolu,aj to bolo davno.
Musim si ju znova prebehnut, ked je tam ten povzbudzujuci kamen:)
niekto, s kym mozem jazdit? zajtra si idem pre bike. viac ako rok som nebol v lese takze mam obrovsku chut jazdit. spociatku ale nie vela a nie rychlo takze ocakavam tu na fore dohadovacky kto, kedy a kam
Vcera konecne otestovany novy bike pekny rozdiel tahat -4,5kg hore inovcom . Potiahol som to na paluch potom dole a od chaty dole smerom po cervenej. Tiez ak by sa organizoval nejaky vyjazd a neslo by sa pretekat tak by som sa rad pridal.
Pred časom som nazval túto zvážnicu ako Mordor. Dnes som tam bol znova po troch týždňoch. Minule to bola krásna suchá zvážnica a dnes po dažďoch sem tam mokro, ale stále pekne zjazdné.
Až dnes som si všimol, že zo Slopského vrchu zmizol kríž. Už ani neviem, aký tam bol.
Dnes 28,3km / 775m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neskôr som už prestal chodiť na tú lúku a na modrú som sa pripojil kúsok ďalej. Pozri druhý GPX na CMAPS.
Leto nám končí. Dnes som videl blízko Lipovca prvé Jesienky.
Na niektorych cestach je uz aj napadane listie,radost jazdit v takej neskoro-letnej atmosfere:)
Tá červená TZT na českej strane ešte stále je značená, akorát som si všimol, že na Rybníkoch pribudlo značenie.
Inak nemáte niekto prejdený hrebeň z Javorníka cez Chladný a Jaruv vrch do Čaganova? Je to zjazdné?
Tvoj GPX na CMAPS
Minuly rok som to skusal, ale nakoniec som omylom zisiel z hrebena - ta kvalita cesty sa postupne zhorsovala.
Kamenné, Omšenie, Dolná Poruba, Baske, Trtávka, Bukovinská skala a Omšenie.
55,1 km / 1379 m. Ale rozhedne to nebola rýchlovka.
EDIT: Pridaný GPX a link na CMAPS
Musim si ju znova prebehnut, ked je tam ten povzbudzujuci kamen:)
Na trase Velke Luky - krizovatka so zltou TZT pod Trtavkou jazdim po tejto ceste,je podla mna zaujimavejsia a zjazd po luke( v opacnom smere), kde sa tie cesty stretavaju,je parada.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?gpx=forum.mtbiker.sk/resources/file/222621#x18.29680y48.87153z16m2v36
Vďaka za info, na cykloserveri je to značené ako zjazdné, preto ma to zaujalo, možno dakedy zbehnem na prieskum
Až dnes som si všimol, že zo Slopského vrchu zmizol kríž. Už ani neviem, aký tam bol.
Dnes 28,3km / 775m
uz ste boli tu trasu? da sa ist v pohode priamo z TN po cervenej cez brezinu atd? Alebo lepsie ist po ceste do tr. jastrabia a na chatu pod bezovcom?