kupanie popri bikovaniu bud v ciklogatach abo na nahaca, nerozumiem preco ma ropa na sebe slipaky, to len na okraj, ako vidiet holky vedia ako sa nosi oblecenie
upgrade ropaka aj on sa opalil na zelenej len neviem ci uz to nie je az moc
p.s.: ja sa nemam tiez ci chvalit som opaleny ako dement ako keby som mal na sebe hnede navleky na rukach a zvysok biely obdoba rasta takze mam co najmenej hovorit, nuz co sme s rastom belosi.
rasto ja verim ze to vezmes s humorom a neurazis sa.
boj v cielovej rovinke, to bolo tesné priam o prsia, ba až bradavky....faaakt, pozrite si vysledkovú listinu..tuším 1 stotina
ty kokos, to je strasne foto - hehe, vyzeram akoby som si odskocila zo zapasu "sumo wrestlers" hehe.. no, ale tak, ked este potrenujem, vyrysujem a nebudem so sebou vlacit tolko prebytocneho tuku, nabuduci rok mi nebudu chybat ani tie mensie prsia uz sa na to tesiiiiim - vidime sa o rok
...ináč budúci týždeň - piatok 25.júla 2008, ak bude solídne počasie, t.j., že nebude pršať, ideme na mtb-výjazd , ktorý som spomínal minulý týždeň:Trenčín nám-Kubra kyselka-nad kubr.dolinou-trenc.teplice-omsenie-baske-uhlisko-sedlo velke lučky-krasna ves-motešice(asfaltka)-peťovka-sedlo lúčky-chata pod ostrým vrchom-soblahov-brezina-..cieľ u kozla...(alebo z lúčok cez bindárku a brezinu) ....dĺžka trasy cca 52 km,prevýšenie cca 1800 m....no a odchod cca 7:30...takže ak sa chce niekto pridať, budeme radi
ak nebude pršať, t.j. výdatný dážď, tak sa ide...síce bude na niektorých miestach trochu blata, ale to nevadí.....na piatok je predpoveď počasia takato:http://www.meteoinfo.sk/index.php?strana=11 ......idem ja + dvaja kolegovia z roboty(mame dovolenku)....v omšení sa chce pridať Quasko, takže komu sa bude dať, nech sa pridá....bližšie info, tel. atď..môžeme poriešiť cez SUKR.SPRáVU.
tak veru, ani sa nam nepochvalil, a taka velka krabica na prevoz bikov akurat
Zhrniem tu dake namety na trasy co ma napadli.
06.7.2008 Enrico poriada zajazd na trasu Dubnicaku
13.7.2008 TN-Inovec-Kulhan-Panska-Kalnica-Selec-TN
20.7.2008 Vyjazd PU-Kohutka-PU s puchovcanmi viac info tu http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=14959 27.7.2008 Vyjazd s PalomTT ako tu uz spominal, TN-Kykula-Lopenik-Javorina
co vy na to ?
Tak ako v nedelu, ked bude pekne, isli by ste niekto?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no tak to je super, ani raz som neni na fotke na schodoch zato bud posledny alebo biely ako stena na plazi...
no tak to je super, ani raz som neni na fotke na schodoch zato bud posledny alebo biely ako stena na plazi...
"neskutocne" krasne biely dzentleman
BTW... nezaslo pri pohlade na teba aj slnko
p.s.: ja sa nemam tiez ci chvalit som opaleny ako dement ako keby som mal na sebe hnede navleky na rukach a zvysok biely obdoba rasta takze mam co najmenej hovorit, nuz co sme s rastom belosi.
rasto ja verim ze to vezmes s humorom a neurazis sa.
ty kokos, to je strasne foto - hehe, vyzeram akoby som si odskocila zo zapasu "sumo wrestlers" hehe.. no, ale tak, ked este potrenujem, vyrysujem a nebudem so sebou vlacit tolko prebytocneho tuku, nabuduci rok mi nebudu chybat ani tie mensie prsia
Boli sme na baske
...ináč budúci týždeň - piatok 25.júla 2008, ak bude solídne počasie, t.j., že nebude pršať, ideme na mtb-výjazd , ktorý som spomínal minulý týždeň:Trenčín nám-Kubra kyselka-nad kubr.dolinou-trenc.teplice-omsenie-baske-uhlisko-sedlo velke lučky-krasna ves-motešice(asfaltka)-peťovka-sedlo lúčky-chata pod ostrým vrchom-soblahov-brezina-..cieľ u kozla...(alebo z lúčok cez bindárku a brezinu) ....dĺžka trasy cca 52 km,prevýšenie cca 1800 m....no a odchod cca 7:30...takže ak sa chce niekto pridať, budeme radi
ako vazne sa mysli tento vyjazd?
ako vazne sa mysli tento vyjazd?
ak nebude pršať, t.j. výdatný dážď, tak sa ide...síce bude na niektorých miestach trochu blata, ale to nevadí.....na piatok je predpoveď počasia takato:http://www.meteoinfo.sk/index.php?strana=11 ......idem ja + dvaja kolegovia z roboty(mame dovolenku)....v omšení sa chce pridať Quasko, takže komu sa bude dať, nech sa pridá....bližšie info, tel. atď..môžeme poriešiť cez SUKR.SPRáVU.
Zhrniem tu dake namety na trasy co ma napadli.
06.7.2008 Enrico poriada zajazd na trasu Dubnicaku
13.7.2008 TN-Inovec-Kulhan-Panska-Kalnica-Selec-TN
20.7.2008 Vyjazd PU-Kohutka-PU s puchovcanmi viac info tu http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=14959
27.7.2008 Vyjazd s PalomTT ako tu uz spominal, TN-Kykula-Lopenik-Javorina
co vy na to ?
Tak ako v nedelu, ked bude pekne, isli by ste niekto?