je tu nejaky biker z Dlhych dielov, ktory jazdi aj cez tyzden ?
pred nedavnom som sa sem prestahoval a uz som pochodil vsetky chodnicky, aspon mam ten pocit, tak mozno by mi niekto mohol rozsirit obzory...
už začína byť lepšie počasie (no momentálne nie) a dlhšie dni. Nie som z DD, ale o kúsok nižšie (cca 30min).
Plánujem výjazdy aj cez týždeň, tak dajte vedieť a ja sa skúsim pridať.
Caw,
ja trenujem kazdy den cca 15km (vzdy poobede) tam v lese idem s konecnej 33/32/133 hore po asfaltke potom k Salesu (pod. Dev. Kobylou) a potom cestou popod kobylu do Dev.Novej Vsi a nasledne opat hore na Kobylu po zelenej z DNV a spustim sa naspat k Salesu a idem domov alebo ak mam dobru naladu a chut tak si dam dalsie koliecko
Takze ak budes vladat a budes mat hlavne chut tak mi napis na mail a urcite sa dohodneme. [email protected]
Čav. Ja chodím z DNV pod pieskovec potom sa napájam natú cestu čo vedie k Salesu tam idem vpravo do takej doliny je tam rozpadnutý dom a tam stúpam do kopca. Hore sa dá vybrať z dvoch ciest. Jedna stúpa hore a vychádza kúsok od Salesu. Tá druhá klesá dolu. Občas sa tade motám a pravidelne vychádzam na tej lúke nad DD. Celkom dobrá trasa keď má človek menej času. Keď bude trošku lepší čas môžme sa dohodnúť.
ja som z dnv ... na kobylu som zatial siel vzdy okolo technickeho skla .. tam vojdem do lesa okolo takych skal .. az sa napojim na asfaltku z dubravky tesne nad vrcholom ... a co je to ten sales ? celkom by sa mi pacilo mat viac moznosti kadial sa da hore vyslapat ... ale nie tlacit ;] to mozem rovno to znacke od sidliska
ja som z dnv ... na kobylu som zatial siel vzdy okolo technickeho skla .. tam vojdem do lesa okolo takych skal .. az sa napojim na asfaltku z dubravky tesne nad vrcholom ... a co je to ten sales ? celkom by sa mi pacilo mat viac moznosti kadial sa da hore vyslapat ... ale nie tlacit ;] to mozem rovno to znacke od sidliska
No ten Sales to je take cirkevne centrum Salezianov, je to taka budova biela pred ktorou su tenisove kurty a tak, zevraj tam je aj hotel ktory sa vola Ano prosim... Ta budova je na zaciatku stupania na Dev. Kobylu lepsie povedane je to tam ako uz ides zkopca od vysielaca GMS a tam vzdy parkuje tak vela aut ,tam je odbocka k tomu salesu
.. tam vojdem do lesa okolo takych skal .. celkom by sa mi pacilo mat viac moznosti kadial sa da hore vyslapat ... ale nie tlacit ;] to mozem rovno to znacke od sidliska
ake skaly mas na mysli ?
cesta okolo vodarne sa ti nepaci? Ja som tade hore nesiel uz asi pol roka. Odmietam to slapat. Ale zase dole je to parada. Radsej idem ako ty cez Technicke sklo a tam odbocim doprava a lesnou cestou sa dostanem nad Devinsku a pokracujem dalej az nad Dubravku k tomu Salesu. Hore sa dostanes aj z Devina okolo kostola a vykrivaca. Aj ked ja vacsinou chodim z DNV do Marianky/Borinky potom na Maly Slavin alebo Biely kriz a odtial na Kacin, do Lamaca, cez Dubravku a z nej po asfaltke az hore ku brane vojenskeho objektu. Odtial zjazd az domov.
Máš pravdu wukie. Ten žľab nad vodárňou je dosť deprimujúci.Je tam taký skalný prah a ten neviem ani za boha prejsť. Tiež som hladal lepšiu cestu ale nič iné som neobjavil.A k tech.Sklu sa mi nechce šlapať kôli autám. Takže teraz chodím od pieskovca a vychádzam nad vodárňou.Inak v stredu sa chystám že konečne vybehnem ak nebude pršať.
to rosko: presne tak ten skalny zlab sa neda prejst. Pred par rokmi, ked to nebolo take vyjazdene sa to z maximalnym usilim dalo zdolat. K technickemu sklu sa da dostat aj tak, ze hned za tunelom v Devinskej odbocis doprava na cestu pojdes okolo takeho ihriska a skoncis pri preskame. odtial musis ist k hlavnej ceste a aj po nej asi 400m. Odbocis hned na naskedujucej zastavke mhd doprava a cez kolaje prejdes za Technicke sklo. Takto sa krkolomne aspon trochu vyhnes autam.
Ak chces ist z DNV kamkolvek okrem Kobyli, tak autam a hlavnym cestam sa nevyhnes. Ak chces mozeme sa niekedy dohodnut. Ja mozem vo stvrtok a aj to len doobeda a potom od piatku az do nedele.
No ja mám zajtra pred nočnou. Takže som skoro celý deň doma.Štvrtok som po nočnej a ešte mám jednu. Takže to by som mohol poobede. V piatok ,sobotu a nedeľu mám voľno. To by sa dalo vybehnúť aj dakam na Kačín a Biely Kríž.
Wukie dnes som vyskúšal tú trasu čo si mi poradil. Pri Tech.Skle som do lesa vošiel okolo včelých úľov a dokonca som našiel aj tie skaly čo tu spomínal Lapaloma. Je to také obrovské bralo keď ideš po lesnej ceste smerom na DNV no po chvýli odbočíš vľavo a po stúpaní to uvidíš. Dnes som dal 37km no nemal som nič na jedenie a chytil ma hlaďák. Domov som sa ledva doplazil. No aspoň som otestoval Camel.
no pani minule som tam videl jedneho vyslapat tym zlabom nad vodarnou ... neviem ako vysoko ale kazdopadne som mal chut za nim utekat a pogratulovat mu ... od ftedy si vravim ze raz to dokazem aj ja
otvaram temu DD.znova tak som zvedavy ci niekto napise...uz je jul 2007 a 39 stupnov...takze pot sa vali...vcera som si dal z karlovky na DD cez Jez.lesy na devisnku kobylu a Santberg.tato trasa sa mi vzdy pacila a poterbujem sa na nej zlepsovat keze dva roky som mal pausu...vcera ma na asfaltke hore obehol chlapik ,siel mozno raz tolko ako ja a ja som siel niak 8km/h/no brutus..ale tak aj to raz zvladneme mozno. kto chodi este tuto trasu alebo inu ? ze by sme sa meetli a nezavezne si poslapali ? pa
otvaram temu DD.znova tak som zvedavy ci niekto napise...uz je jul 2007 a 39 stupnov...takze pot sa vali...vcera som si dal z karlovky na DD cez Jez.lesy na devisnku kobylu a Santberg.tato trasa sa mi vzdy pacila a poterbujem sa na nej zlepsovat keze dva roky som mal pausu...vcera ma na asfaltke hore obehol chlapik ,siel mozno raz tolko ako ja a ja som siel niak 8km/h/no brutus..ale tak aj to raz zvladneme mozno. kto chodi este tuto trasu alebo inu ? ze by sme sa meetli a nezavezne si poslapali ? pa
No mozno som to bol ja
Ak mal biely dres Pell's a cerveny bike tak som to bol ja
Ja tu trasu jazdievam pravidelne ako uvolnovacku tak ak chces mozeme vecer ist pojazdit
jasnacka...velmi rad.. viem ze si ma pozdravil ja teba tiez a ofukol si ma az si prisiel ku vojakom..ja som siel tiez ale videl som aki si sa tam motal.ja somsa vratil a zahol som to na kobylu a potom zjazd na santberg...inac mozme si dat niake drobnostky...privitam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plánujem výjazdy aj cez týždeň, tak dajte vedieť a ja sa skúsim pridať.
ja trenujem kazdy den cca 15km (vzdy poobede) tam v lese idem s konecnej 33/32/133 hore po asfaltke potom k Salesu (pod. Dev. Kobylou) a potom cestou popod kobylu do Dev.Novej Vsi a nasledne opat hore na Kobylu po zelenej z DNV a spustim sa naspat k Salesu a idem domov alebo ak mam dobru naladu a chut tak si dam dalsie koliecko
Takze ak budes vladat a budes mat hlavne chut tak mi napis na mail a urcite sa dohodneme.
[email protected]
No ten Sales to je take cirkevne centrum Salezianov, je to taka budova biela pred ktorou su tenisove kurty a tak, zevraj tam je aj hotel ktory sa vola Ano prosim... Ta budova je na zaciatku stupania na Dev. Kobylu lepsie povedane je to tam ako uz ides zkopca od vysielaca GMS a tam vzdy parkuje tak vela aut ,tam je odbocka k tomu salesu
ake skaly mas na mysli ?
cesta okolo vodarne sa ti nepaci? Ja som tade hore nesiel uz asi pol roka. Odmietam to slapat. Ale zase dole je to parada. Radsej idem ako ty cez Technicke sklo a tam odbocim doprava a lesnou cestou sa dostanem nad Devinsku a pokracujem dalej az nad Dubravku k tomu Salesu. Hore sa dostanes aj z Devina okolo kostola a vykrivaca. Aj ked ja vacsinou chodim z DNV do Marianky/Borinky potom na Maly Slavin alebo Biely kriz a odtial na Kacin, do Lamaca, cez Dubravku a z nej po asfaltke az hore ku brane vojenskeho objektu. Odtial zjazd az domov.
Ak chces ist z DNV kamkolvek okrem Kobyli, tak autam a hlavnym cestam sa nevyhnes. Ak chces mozeme sa niekedy dohodnut. Ja mozem vo stvrtok a aj to len doobeda a potom od piatku az do nedele.
Aj tak stale neviem o ake skaly sa jedna.
No mozno som to bol ja
Ak mal biely dres Pell's a cerveny bike tak som to bol ja
Ja tu trasu jazdievam pravidelne ako uvolnovacku tak ak chces mozeme vecer ist pojazdit