Alebo by som sa pridal aj k nejakej skupine.
Preferujem radšej trate po asfalte dobré na kondičku(vhodné najme pre croosy, alebo žiletky) ako trasy po lese, ajked mám horský
Jednoducho viac mám radšej dlhší štýl jazdy, ako niekde sa trepať po horách...
Mám síce len 15, ale čas plynie rýchlo... a sedieť len tak zo založenými rukami...
Ak by mal niekto záujem a navrhol by trať po ktorej ísť, tak by som bol rád...
Napíšte ss, alebo na e-mail - [email protected] , alebo aj sem.
Možno niekoho odradí, že sa nebude trepať s 15 ročným, pretože nebude vládať. Ale...Môžem povedať, že budem robiť všetko preto,aby som nebol pozadu
Ale... Už asi zbytočne kecám-lološ uškatcovitý
ZObor_trip.jpg
A odkial začínate? Pretože musím vedieť kedy byť na tom Zobori a ešte sa chcem spýtať, koľko je to kilometrov? Aby som vedel, kolko potrebnej vody musím mať so sebou a či treba aj niečo na jesť...
thx
Pockajte nas niekde v stitaroch vyrazime o 6:00 som to posunul takze tam budeme tak 9:00 - 9:30
Bolo by dobre keby mi poslete cez ss na vas cisla aby sme sa tam ozaj nasli
Takže ak ja začnem od Zobora, tak to bude v prepočte cca koľko km?
Robíte okruh? Alebo kde končíte? Ab som vedel, kde začnem a kde skončím...
Ono, aj som čakal, že bude treba brať so sebou dosť veľa vody a aj jedlo nejaké žemle zoberem so sebou, ale nevedel som kolko, závisí to od toho, kolko je to km.
Mám nosič, tak to nevadí...
Vilo ty sa kde napojis ?
Velmi casto jazdim v tejto casti a s vodou to je dost problem, hlavne vikendy, potraviny su tam snad ani neni otvorene. Minule sa mi stalo aj cez tyzden ze ich otvarali niekedy po sichtach o stvrtej poobede. Velmi fajn artezska studna je v Hornych Lefantovciach a este tak potraviny v Stitaroch a Jelenci su taka zachrana, ale ostatok
Inac vidim ze aj v tejto casti to bicyklovo zije. I ked vyjazd na Tribec hned z rana no dakujem pekne
Inac vidim ze aj v tejto casti to bicyklovo zije. I ked vyjazd na Tribec hned z rana no dakujem pekne
okrem toho je v stitaroch pramen, takisto aj na zobore pri LU a este je tam aj dalsi, kusok nizsie pri hlavnej ceste, a v lese za lefantovcami tiez...okrem toho v dedinach je vela domov plnych dobrych ludi
To som si vsimol teda ze uz neskoro, ale tak mozno pre dalsie generacie, ktore vyuziju sluzieb Jednoty