cawte..hladam a neviem najst.idem do kremnice na cca 1 tyzden.vedeli by ste mi poradit dake pekne vylety na bike..menej narocne aj pre zenu..moze byt aj trosku okolie..bike nei je problem hodit na auto..a potom niekde pobikovat..aj ked najlepsie je priamo s kremnice...a este ako je totam s medvedmi??????vdaka za info
Medvede v Kremnici boli, sú a budú. Ale nemyslím si, že by ste len tak stretli. Najlepšie bude vybehnúť na Skalku autom a odtiaľ ísť si dať napr. Severný alebo južný okruh, prípadne oba naraz (každý ma cez 20 km ). Trasy sú pekne značené v okolí sú rázcestia značené, nie je problém sa orientovať. Ak z Kremnice, tak možno len tak po ceste na Skalku, pozrieť vyhliadku a pod. to je 20 km dokopy. Alebo ak terénom, tak smer Skalka, za Toliarom za tunelom doprava a na Skalku cez Hostinec, Tri kríže, Skalka, dole na Krahule a do Kremnice - cestou na Toliari si môžeš dať pivko/kofolu. Alebo rovnako za tunelom doprava ale stále rovno na (Pod čerešňou/Zolova chata), a odtiaľ vľavo zvážnicou až na Skalku. Všetko pekne značené "Céčkom" alebo aj turistickými značkami a tabuľami...
Dá sa niektorá z týchto trás absolvovať aj s deťmi? Škoda, že zaslaný popis nemá priložený výškový profil. Syn zvláda cca 20km výjazdy s prevýšením do 500m. Ďakujem za info
brtko počítaj s tým, že z Kremnice na Sklaku nastúpaš určite viac. Ja som si skúsil zadať trasu na Sklaku a návrat cez Krahule a ukázalo mi to nastúpaných cca 950m.
brtko Áno, z Kremnice na Skalku je to prevýšenie väčšie, keďže stúpa cca z 550 do vyše 1200 m.n.m. Ale dá sa napr. vyviesť autom (chodí aj bus) na Skalku a tam pojazdiť okolie...
Dá sa niektorá z týchto trás absolvovať aj s deťmi? Škoda, že zaslaný popis nemá priložený výškový profil. Syn zvláda cca 20km výjazdy s prevýšením do 500m. Ďakujem za info
Aj takto sa da pri mensom presune autom, ci vlakom ak by to malo byt aj pre deti...
Trasa z Hor. Turceka je krajsia ale narocnejsia, druha sa da skratit z Dol.Stubne do Skleneho a potom je to celkom v pohode. A samozrejme trasy sa daju aj skombinovat...
(mozno uz v tom poslanom zozname tras boli, len som nemal cas ich pozriet)
Zajtra chceme ísť vyskúšať niečo pojazdiť po Skalke a okolí. Plán je vyraziť z Kremnice na Pod Čerešňou, potom modrou na Skalku a odtiaľ na Krahule a späť do kremnice. Vie niekto poradiť kde dobre zaparkovať v Kremnici?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Te sú nejaké trasy:
https://www.golfer.sk/wp-content/uploads/2014/05/cyklotrasy-mapy-znacenia-kremnica.pdf
Tu si môžeš naťukať trasu napr. podľa tých hore:
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.720990P18.978265P13@b=2
Aj takto sa da pri mensom presune autom, ci vlakom ak by to malo byt aj pre deti...
Trasa z Hor. Turceka je krajsia ale narocnejsia, druha sa da skratit z Dol.Stubne do Skleneho a potom je to celkom v pohode. A samozrejme trasy sa daju aj skombinovat...
(mozno uz v tom poslanom zozname tras boli, len som nemal cas ich pozriet)