tak som si dovolil zalozit novy thread jelikoz si myslim ze pri nasej rychlosti dohadovania je uz najvyssi cas . Takze prikladám mapu so 4 moznostami výslapov bol by som rad keby sa k tomu vyjadril niekto kto to tam pozná a vie poradit najrozumnejsiu variantu. Najlepsie taku co sa da vyslapat po celej dlzke a ked bude na vyber tak tu s krajsim okolím .
Tak domorodci radte
Najlepsie by bolo keby ides do PD nemas to tak daleko aby si nemohol a mohli by sme uz definitivne doriešiť celu trasu hlavne usek z PD na vysehrad a potom vyslap z chvojnice az na Maguru
nic sa menit nebude, pripojim sa k vam na Kanich pyskoch (ak teda pojdete od lesoparku)...rozmyslaj trocha, vobec by sa mi to neoplatilo
no k 1.casti trasy....dnes som si ju dal podla tvojho navrhu (nudnou cestou na 4 chotare) a je dlhsia o 15 minut, ale realne to vidim na tu pol hodku....
ako som uz napisal, mne je v podstate jedno ktorou trasou sa pojde, ale radsej by som bol za kratsiu/strmsiu variantu...
Zatial to vyzera celkom dobre
Predpoveď počasia na 13.04.2008 (Nedeľa)
Polooblačno, časom až oblačno, lokálne prehánky, najmä na východe .
Nočná teplota 5 až 1 st.
Denná teplota 9 až 13, na juhu 15 st.
aj ked teraz by som meteorologom moc neveril privelmi im to v poslednej dobe nejde
myslim si, ze pokial nebude prsat, bude sa to dat zvladnut
blato tam bude tak ci tak (z roztopeneho snehu)...netreba sa zbytocne nicoho obavat, treba jazdit
vyhovorky typu "ved ma byt len nieco nad 10°C" neprijimam, pocko hodne kratasov
No somnou to vyzera tak ze sice budem na biku ale nie s vami. Mam konecne volno po 11 dnoch a tak sme si s priatelkou dohodli lahucke bikovanie. Pojdeme do Tuzinskej doliny.
Co sa tyka tych variant na Vysehrad obe su fajn. Na Styri chotare je to vyjazd po rozbitom asvalte na koniec doliny zakonceny brut stupanim, a pokracuje to dalej po piescitej zvaznici, cize ziadne blato po Styri chotare.
Ta druha varianta je dost zaujimava. Je tam viacero strmsich usekov aj s dobrymi miestami na oddych a je to zaujimavejsia traska na hreben ale zas tam bude viac blata. Ale naco sa potom chodi do lesa?
Takze telo odomna.
Uzite si to.
ak nezabudnem, bude aj kukurica...dufam, ze ma danka nesklame a pride
od nas 2-3 kusy
btw: chris neviem ako ty, no co som isiel prednedavnom miernejsu variantu, zdala sa mi narocnejsia ako ta kratsia/strmsia
No somnou to vyzera tak ze sice budem na biku ale nie s vami. Mam konecne volno po 11 dnoch a tak sme si s priatelkou dohodli lahucke bikovanie. Pojdeme do Tuzinskej doliny.
Vsak to je hned vedla. Popoludni, ked pojdeme z Chvojnice na Maguru, tak sa povinne pridas, ved ste tu o tom meditovali pol roka, stovky prispevkov.
Vsak posli SS niekomu cislo na teba a dohodne sa v nedelu.
Btw. Ak niekto mate GPS Bluetooth modul, zoberte ho. Potestujeme v terene novu verziu Trekbuddy a trafime lepsie na Maguru
Aj jedno miesto v aute mam volne. Vyrazam z TT a da sa dohodnut cesta cez TO alebo aj cez TN.
nakoniec sme sa zhodli, ze pojdeme kratsiu/strmsiu variantu, no aj tak toho bude podla mna dost..
apropo podla mojich prepoctov by sme mali byt okolo 10:30 na Vysehrade (samozrejme to zavisi aj od toho, ci budeme vyrazat od nas najneskor o 9:30 )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no k 1.casti trasy....dnes som si ju dal podla tvojho navrhu (nudnou cestou na 4 chotare) a je dlhsia o 15 minut, ale realne to vidim na tu pol hodku....
ako som uz napisal, mne je v podstate jedno ktorou trasou sa pojde, ale radsej by som bol za kratsiu/strmsiu variantu...
Predpoveď počasia na 13.04.2008 (Nedeľa)
Polooblačno, časom až oblačno, lokálne prehánky, najmä na východe .
Nočná teplota 5 až 1 st.
Denná teplota 9 až 13, na juhu 15 st.
aj ked teraz by som meteorologom moc neveril privelmi im to v poslednej dobe nejde
blato tam bude tak ci tak (z roztopeneho snehu)...netreba sa zbytocne nicoho obavat, treba jazdit
vyhovorky typu "ved ma byt len nieco nad 10°C" neprijimam, pocko hodne kratasov
[color=red]Takze v nedelu o 9:00 na stanici
Co sa tyka tych variant na Vysehrad obe su fajn. Na Styri chotare je to vyjazd po rozbitom asvalte na koniec doliny zakonceny brut stupanim, a pokracuje to dalej po piescitej zvaznici, cize ziadne blato po Styri chotare.
Ta druha varianta je dost zaujimava. Je tam viacero strmsich usekov aj s dobrymi miestami na oddych a je to zaujimavejsia traska na hreben ale zas tam bude viac blata. Ale naco sa potom chodi do lesa?
Takze telo odomna.
Uzite si to.
One man show?
One man show?
No mozno aj mne sa snad podari prist...
od nas 2-3 kusy
btw: chris neviem ako ty, no co som isiel prednedavnom miernejsu variantu, zdala sa mi narocnejsia ako ta kratsia/strmsia
Vsak to je hned vedla. Popoludni, ked pojdeme z Chvojnice na Maguru, tak sa povinne pridas, ved ste tu o tom meditovali pol roka, stovky prispevkov.
Vsak posli SS niekomu cislo na teba a dohodne sa v nedelu.
Btw. Ak niekto mate GPS Bluetooth modul, zoberte ho. Potestujeme v terene novu verziu Trekbuddy a trafime lepsie na Maguru
Aj jedno miesto v aute mam volne. Vyrazam z TT a da sa dohodnut cesta cez TO alebo aj cez TN.
no, a tu su slubene fotky z lokajnej kalamity
inak by sme mali prist normalne podvecer okolo 17:00-18:00 hod.
inak by sme mali prist normalne podvecer okolo 17:00-18:00 hod.
Popoludni je aj 13:00. 15:00 Magura a 16:00 PD
A 4chotare tipujem na 10:30 a v Pravne aj nejake posedenie
apropo podla mojich prepoctov by sme mali byt okolo 10:30 na Vysehrade (samozrejme to zavisi aj od toho, ci budeme vyrazat od nas najneskor o 9:30 )