Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja som sa tiez donutil vybehnut,ale az po zhliadnuti fotiek tu na fore a oplatilo sa,hore je uplne iny svet. Foto okolo 14:00 z okolia TBK. Inac traily v pohode zjazdne.
Tiež som bol, navnadený zábermi z webkamery, po dlhom čase pred západom Slnka na Kobyle. Nad inverziu to síce bez problémov vydalo, hmla sa končila niekde na úrovni 410 m n. m., no terén bol dosť premočený, všade popadané stromy, bohvieaká radosť to nebola. Aj tak sa mi ale späť do tej hmly a zimy veľmi nechcelo. Uvidíme, čo prinesie zajtrajšok, podľa ALADINa by to malo byť podobné ako dnes.
Vyrazil som až na obed...dolu hmla a blato, čakal som inverziu, no dnes nič...hore na Babe ešte väčšia hmla ako dolu...0.3°C...modrá TZ dolu z Baby na Žilovú je teraz počas ťažby fakt lahôdka🤣...trošku som sa na Korennom vrchu pri varenom 🍷 zakecal, a už som išiel dolu v pološere+do toho tá hmla...svetlá sa mi odrážali 5 m pred bikom...slúšné adrenalínový zjazdík z toho bol...👍🤣😎
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som sa tiez donutil vybehnut,ale az po zhliadnuti fotiek tu na fore a oplatilo sa,hore je uplne iny svet. Foto okolo 14:00 z okolia TBK. Inac traily v pohode zjazdne.
Neviete co je s vukie? Skoro 2 roky ani bodka na toto forum .
Tiež som bol, navnadený zábermi z webkamery, po dlhom čase pred západom Slnka na Kobyle. Nad inverziu to síce bez problémov vydalo, hmla sa končila niekde na úrovni 410 m n. m., no terén bol dosť premočený, všade popadané stromy, bohvieaká radosť to nebola. Aj tak sa mi ale späť do tej hmly a zimy veľmi nechcelo. Uvidíme, čo prinesie zajtrajšok, podľa ALADINa by to malo byť podobné ako dnes.
Podvečer na Kobyle parádny ;)
J
My včera len pešo na Sakrakopec a BK cez Vajnorsku dolinu a naspäť na Potočnú. Hmla a hmla. Vlhko, blato.
Asfaltky su ako na tom? Ratam ze mokre, otazka ci po nich uz steka aj voda s blatom, alebo iba vlhke.
Dik
Iba mokré, potoky sa nekonajú...
20251214_114707.jpg
20251214_120443.jpg
20251214_120429.jpg
20251214_114653.jpg
20251214_120736.jpg
20251214_113110.jpg
20251214_112949.jpg
Dnes som skúsil Vysokú s malou dušičkou, že bude inverzia ako pár dní dozadu. Musel som si trochu počkať, ale podarilo sa aj vidmo :-)
Este tuto mi nenahralo a myslim, ze ma atmosku :-)
Dnes Skalnata bola na hrane oblakov.