Ahoj, pozeram že sa na akciu hlásia vačsinou, čo sú v okolí Žilini, zatial na víkend nemám plán a tento trip sa mi pozdáva, no kebyže by sa niekto pridal mám jedno miesto v aute jedno, lebo myslím do Ačka méďu sa viac ako 2 biky nezmestia:))), , bud TT BA, prípadne TN,
...Robérto..čo má véélkú dodávku, je na dovolenke do soboty.
...Ale chce ísť,aj on.Do dodávky sa zmestí v pohode cca 15 bikov.
...Tak navrhujem... aby každý, kto môže zobral auto.
...Keď pôjde aj Bobérto...biky dáme do dodávky a autá ktoré nebudeme potrebovať ,necháme na ...parkovisku pri V.Diele.
...Mám mu volať v sobotu večer...potom to upresním.
...Stretko pri V.D....8,00...či ?
...športu zdar...či ?
Ty kokso, niečo vymyslím a ani neviem,že tu vzniklo vlákno - mega výjazd orava , vďaka Skull, že si ma na to upozornil..
Ja navrhujem nech napíše každy kto ide, kto má auto a koho bere..stretnutie bude buď v ZA na VD o 8h v nedeľu, alebo priamo v Oravskej Lesnej pri obecnom úrade (blízko kostola) cca o 9-9.15h..
Trasa je zrejmá vo vlákne bikovanie v okoli Ziliny tuším strana 249..
Má cca 60km, cca do 2000m výškových, ide sa aj cez Poľsko..
Počasie, ak vyjde také ako teraz hlásia, tak je to super, t.j. zo soboty na nedeľu front s dažďom a ochladenie na príjemných cca 22-25 stupňov a bez dažďa..
Zaujala ma táto akcia, ako je to s návratom do rodnej Žiliny? Stíha sa to ešte v nedeľu, či? Dnes som mal prvý defekt a rovno dvojitý, smolu mám vystrieľanú, takže by som aj šiel
Aj ja budem s pohodakmi..1. stop: chata na polskej strane (nazov sa mi nechce hladat), 2. stop chata rycierowa, 3. stop oravska lesna...
inak stale mi je to nejasne, stretnutie je na VDZ o 8h rano s tým, že sa postupne naladujeme do aut a prídeme do oravskej lesnej?
Zatial som zaregistroval zaujem u: Eli, žužu, Iceman, Berco, Katko, Skull, Skicool, Zino1, Pištík, assouvi, Miloš 21, johnyblue, lubinoXC+ 2 ks bytčania.
Počasie sa javi celkom OK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...Ale chce ísť,aj on.Do dodávky sa zmestí v pohode cca 15 bikov.
...Tak navrhujem... aby každý, kto môže zobral auto.
...Keď pôjde aj Bobérto...biky dáme do dodávky a autá ktoré nebudeme potrebovať ,necháme na ...parkovisku pri V.Diele.
...Mám mu volať v sobotu večer...potom to upresním.
...Stretko pri V.D....8,00...či ?
...športu zdar...či ?
Ja navrhujem nech napíše každy kto ide, kto má auto a koho bere..stretnutie bude buď v ZA na VD o 8h v nedeľu, alebo priamo v Oravskej Lesnej pri obecnom úrade (blízko kostola) cca o 9-9.15h..
Trasa je zrejmá vo vlákne bikovanie v okoli Ziliny tuším strana 249..
Má cca 60km, cca do 2000m výškových, ide sa aj cez Poľsko..
Počasie, ak vyjde také ako teraz hlásia, tak je to super, t.j. zo soboty na nedeľu front s dažďom a ochladenie na príjemných cca 22-25 stupňov a bez dažďa..
Tak aj ja by som sa pridal,no odvoz nemám.Skúsim ešte čosi vybaviť.Zatial by som sa prihlásil k Icemanovi
inak stale mi je to nejasne, stretnutie je na VDZ o 8h rano s tým, že sa postupne naladujeme do aut a prídeme do oravskej lesnej?
Zatial som zaregistroval zaujem u: Eli, žužu, Iceman, Berco, Katko, Skull, Skicool, Zino1, Pištík, assouvi, Miloš 21, johnyblue, lubinoXC+ 2 ks bytčania.
Počasie sa javi celkom OK.
Tak aj ja by som sa pridal,no odvoz nemám.Skúsim ešte čosi vybaviť.Zatial by som sa prihlásil k Icemanovi
No na 90% auto budem mať. Takže predbežne beriem teba a Skicoola.