Chcem sa spýtať ako riešite výjazdy s rodinou. Napríklad moja manželka nejazdí v teréne vôbec a dcéra má 4roky tak ta tiež zatiaľ nič. Na druhej strane chodiť cez víkend niekam sam keď cez tyzden som s nimi minimum je tiež blbé. Zase keď idú so mnou sa nudia co robite vy?
Ak ma mala styri roky tak chod zatial len nieco male. Niekam od auta na ihrisko. Napr okolo Partizanskej luky. Mala tam bude mat hojdacky a hracky a na konci mas este ten mlyn, kde sa moze hrat tiez. 4-rocne deti nemozes tlacit, musis ich iba motivovat. Necakaj, ze daju viac ako 2-5 km. Na ne je to vela.
Postupne ako sa rozjazdi a bude sa jej to pacit mozes s nou jazdievat aj dalej. Len to vzdy musis urobit tak, aby to bolo lahke, boli tam nejake motivacne miesta (hracky, zmrzlina, ...) a zabava. Ak si s malou este nikde nebol, tak Kacin je celkom dlho do kopca. To by sa jej asi nepacilo.
No ja som skôr myslel také že ísť do pikeparku ze ci beriete so sebou alebo ako to riešite? Asi musím nájsť niekoho kto ma tiež takéto niečo a manželky sa môžu hrať s detmi
Konečná motivácia je vždy dôležitá. Ja keď som deti ťahal na túry do Tatier vždy som im niečo na chate sľúbil kúpiť (a potom aj kúpiť musel ). Teraz by som ich musel lákať asi na rýchlu wifinu a holé baby.
Tej tvojej zrkadielko na rajdy nestačí?
Nejde o to žeby nechceli ísť so mnou, ale ze sa tam nudia pokiaľ ha jazdím. Nemôžeš predsa zobrazení diera na nejaký technicky trail v rychleboch alebo niekde. Skor sa pytam ci je normálne ze chcem nájsť tiež nejakú rodinu a šli by sme spolu. Chlapi by jazdili manželky si robili spoločnosť a deti sa hrali. Ci to len ja mam takýto problém?
My sme od nás z petrzalky s malym (isiel sám celý čas) isli do mesta do centra. Bolo to dosť ale maly to zvladol na novom bikeu. V meste sme dali obed, trochu sme si pobehali na Hviezdoslavova ( holuby ponahanali) zakončili to zmrzkou a naspet do petrzalky, este sa vysantil na ihrisku za barakom a všetci spokojný. Určite plánujeme aj nejaké decentné lesné cestičky, ale vždy musí byť po ruke nejaka zábava pre krpca, ihrisko alebo aspoň zmrzka
netreba sa bat brat deti do terenu, urcite to je bezpecnejsie ako na ceste... samozrejme vsetko musi mat svoju postupnost, ono deti ovela viac znesu fyzicky nez si myslite. problem je s motivaciou. a tam je podstatne aby bola namotivovana ich matka.. lebo ked matka zavaha... tak je to v haji... kym ma dieta problem v terene tak hlavne na cestu dole treba urcite tyc, neskor ked si uz doveruje tak len gumičku na dopomoc hore kopcom aby ste ich nedemotivovali. hlavne nezabudnut na to ze ked ty mas poriadny bank aby si jazdil bezpecne tak to iste plati aj pre decko. hlavne aby dobre fungovalo radenie a brzdy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a s velkou ti neporadim, moja na bicykel ani nesadne
Ako základ bol Kačín po asfalte. Teraz pôjdeme biely kríž, ale to bude malý šlapať väčšinu sám.
Postupne ako sa rozjazdi a bude sa jej to pacit mozes s nou jazdievat aj dalej. Len to vzdy musis urobit tak, aby to bolo lahke, boli tam nejake motivacne miesta (hracky, zmrzlina, ...) a zabava. Ak si s malou este nikde nebol, tak Kacin je celkom dlho do kopca. To by sa jej asi nepacilo.
Tej tvojej zrkadielko na rajdy nestačí?
Tak tato tvoja reakcia na môj post Zarezala!
ASTRO vieš ako sa hovori : Prasatu sa len o kukurici sníva
BTW: Ako som pisal, tak za 10 dni som na SK - mozeme dat nejaky vyjazd aj s detmi. Teda ak bombtrack zozenie tyc na tahanie.
BTW: Ako som pisal, tak za 10 dni som na SK - mozeme dat nejaky vyjazd aj s detmi. Teda ak bombtrack zozenie tyc na tahanie.
Mozme určite to by bol iný vlak
https://www.facebook.com/pethorvath/videos/10206323818926049/?l=7048889844727541723
(vek 4 1/2 dvojičky a 8 starší syn)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206192494643024.1073741872.1584068742&type=1&l=fc4e7726f2