Ubytovanie sa bude riešiť na chate Fatranke. Je to už tretí ročník tejto akcie.
Termín je jasný z názvu theradu.
TU nájdete fotodokumentáciu k navigácií na chatu a TU nájdete v sekcií "Kde nás nájdete" presnú mapu polohy Fatranky.
No a ešte TU je znázornená poloha chaty na turistickej mape. Šťastnú cestu ...
- kto má záujem nech sa mi ozve cez PM alebo nech sa prihlási na FB k tejto akcii alebo [email protected]
> http://www.facebook.com/event.php?eid=253357409562&ref=nf <
Tak začnem pekne poporiadku, už mám informácie o ubytovaní cenách za stravu a podobne.
Už dávnejšie bolo oficiálne, že akcia sa bude organizovať na chate Fatranke, tak aby to bolo všetkým jasné, je to definitívne.
S cenami je to takto:
- ubytovanie na viac ako jednu noc vyjde 7,- € (za dve noci teda 14,- €)
- ubytovanie len an jednu noc vyjde 9,- €
Strava: v ponuke sú plná penzia a polpenzia. Jedlá sú klasické varené domáce, musíme sa sami dohodnúť, čo chceme jesť vopred. Jedlo musí byť pre všetkých jednotné (kapacity kuchyne sú predsalen obmedzené a variť 5 druhov jedál sa nedá naraz). Ak máme nejaké špeciálne požiadavky na pitie, jedlo, je dobré dať dopredu vedieť, na chate nedržia nejaké špeicálne drahé pitivá a podobne ... čo je jasné.
Ceny stravy:
- raňajky 2,- €
- obed 5,- €
- večera 3,- €
Zálohu vo výške polovice celkovej sumy musíme zaplatiť do 28. apríla 2010
Preto by som poprosil všetkých aby už postupne začali posielať peniaze na tento účet: 0425071373/0900
Do správy pre adresáta mi napíšte o koho ide, v prípade ak platíte viac ľudí naraz, uveďte aj ostatných, alebo mi dajte formou PM alebo mailu vedieť, za koho ste zaplatili. Rovnako by som poprosil aby ste mi napísali aj o aké jedlá máte záujem, či len polpenzia alebo plná a podobne.
O peniaze sa báť netreba, môžete mi dôverovať, najradšej by som bol, ak by ste už rovno posielali plnú sumu, potom budú len zbytočné komplikácie s posielaním na 2x. Ak sa niekto chystá na jednu noc, rovnako napísať správu na ktorý deň ide a ostatné vyššie spomínané detaily.
Izieb je tam 11, po štyri postele 9x, po tri postele 1x a po dve postele 1x. Myslím, že tie 3 a 2 mieste sú už obsadené. Ak by nestačilo miesto pre všetkých (41 ľudí) je tam možnosť aj prístelky na každú izbu +1, takže 50 ľudí vedia ubytovať. Potom sa samozrejme cena ubytovania zníži, čiže dokopy bude 4+1 stáť ako keby tam boli len 4ria ľudia. Bude tam však potom nutnosť nejakého spacáku a podobne.
Ak by sa náhodou našlo pár ľudí čo by mali záujem o ubytko po 28. apríli, dá sa doplniť, len pozor aby bolo kam. Ak by sa náhodou hlásilo prekvapivo viac ľudí ako 50 budem sa snažiť vyriešiť ešte neajké ubytovanie. No o týchto veciach je dobré vedieť čo najskôr, nie na poslednú chvílu.
To by bolo k ubytovaniu všetko, ak má niekto nejaké otázky, kľudne píšte, najlepšie asi mail na [email protected]
Prosím nenechávajte si platenie na posledný termín, tiež som len človek a mám svoje povinnosti.
Telefónny kontakt: 0910 433 083 / Miro, Lp
Ubytovaní:
Ubytovanie na 2 noci > záväzne
Ubytovanie na 1 noc > záväzne
Bez ubytovania
Neupresnili
Zoznam prihlásených:
izba č.1 (4)
Sogi
izba č.2 (4)
kesalp
izba č.3 (4+1?)
drotar
izba č.4 (4+1?)
Dana
izba č.5 (4)
Broko
izba č.6 (4)
Specka
izba č.7 (4)
romanx
izba č.8 (4)
hajmi
izba č.9 (4)
Vladol
izba č.10 a 11 (2+3)
jfab +4
ivanm
Mafo22
scypho
ROpa
Paldo
PatrikL
vincfeld
=> 46 osôb
mar_tin
stqeno
bobris
Berco
iceman
misko_hrasko
Juraj H.
Anička H.
Lapierre
Janiak
sylvatic
Nelly89
Skull
bobo_MT
ivo08
MTBikerka
+1
donmiso
Matheos
mliecko
cauapistemi
N2O
dusan3322
bikeeer + 1
macikr
Tričká sú v ponuke od veľkosti M po XXL kvalita je 180 g/m2, mal som ich v ruke a myslím, že kvalita aj strih sú veľmi dobré. Cena trička je 7,- € za kus, kto má záujem pošlite mi PM alebo mail, viem poslať aj dobierkou, treba však rátať +dobierku nejaké €.
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
resources/image/52570
OMG, samé celopéro
neviem ci je toto to spravne forum na hladanie ''priatelov''
Lapierre
co to vlastne znamena ta pristelka,, je to miesto na podlahe v spacaku ktory si bude treba priniest alebo je to nieco luxusnejsie
Neviem kedy bývaš v ZA, ale takmer každú nedeľu ideme niekam na výjazd, tak sa kľudne môžeš pridať
V sobotu som bol zaplatiť zálohu za chatu. Ešte tam máme možný pohyb pár miest hore dole, no navrhujem druhú chatu zrušiť. Teda viem, je to zníženie komfortu, ale potom by tam vyšlo ubytovanie 10,- € na noc namiesto 7,- €. Navyše počet ľudí nad kapacitu Fatranky bude tak + 4 (pdoľa okolností). Ale ak ste ochotný doplatiť nejakých 6,- € za možnosť tej druhej chaty, tak potom fajn.
No podľa všetkého bude pre tých, čo pôjdu na prístelku nutný spacák. Postele navyše tam už neamjú, kapacita postelí je 42. Potom sa však cena na izbe kde bude spať niekto na prístelke zníži. Navrhujem aby ten, čo bude spať v spacáku platil minimum (dajme tomu 2,- € za noc) a ostatným sa ubytovanie zníži o niečo za noc.
Ďaľšia vec, ktorú treba doriešiť, je pivo. Teda na chate bežýne nedržia čapované (skyslo by, nehcodí tam toľko ľudí aby sa vypilo) a ak chceme máme si dopredu nahlásiť koľko sa vypije. Ideálne ubde ak sa všetko pivo vypije, budeme ho potom všetko musieť zaplatiť. TAkže dajte sem návrhy koľko piva by sme objednali a prípadne aj nejakú požiadavku. Možnosť je zobrať 30 alebo 50 litrové sudy. Falškové pivo bežne majú skladom.
Do pozornosti chem dať ešte platenie a záujem o ubytovani a hlavne tričká. Kto má záujem (hlavne asi ľudia z okolia) o tričko, nech mi napíše aká farba/veľkosť a ench pošle peniaze prevodom na účet. Za ubytovanie by bolo tiež dobré čo najskôr zaplatiť (je tam asi nejakých 5-6 ľudí?).
Na strave sme sa dohodli takto:
Piatok večera: falošná sviečková - kuracie mäso a zelenina
Sobota raňajky: vyrené párky večera: kurací rezeň a zemiaky+zelenina
Nedela raňajky: obložený tanier
NEjaké výhrady, návrhy, postrehy?
kvoli mne sa sud kupovat nemusi....mne je to pivo
cize suhlas
strava bez výhrad (až na párky, snáď budú dobré, nie kašovité ako v jure
s tými prístelkami to domrvili že nemajú, na 3 dni bikovania to chce kvalitnejší spánok, ale čo už, ja som našťastie nahlásený dopredu
niekde sa mi vála ale nafukovacie 2lôžko tuším, tak ho prípadne pre niekoho môžem zobrať, nech nespí úplne na tvrdej zemi..
Ako je to s tými párkami ozaj netuším.
Teraz vazne: radsej vladolom navrhnutu origo kofolu ako pivo. A tie parky tak isto nie su prilis vyhra. Z mojej posadky ich zje snad iba jeden clen a druhy so zavretym nosom a ocami. Miro, skus este pocarovat nad hrncom.
Co sa tyka piva, ja max. 2 pivka, pretoze na druhy den treba jazdit. Radsej sa budem nadajat kofolou.
Mam iba sobotnu veceru, takze menu pre mna plne vyhovujuce.
Tie parky pred vyjazdom pre ostatnych neviem, aby to pocas sobotneho vyjazdu nebolo ako na zabijacke ked sa to, co tie parky drzi pokope zacne uvolnovat
Ohladne ubytovania, bolo by teda fajn urcit kto je odsudeny na spacak, pripadne sa dohodnut s tym kto je drsnak a chcel by si tiez aj znizit naklady na vymene miesta - teda postel za spacak, aby mi potom niekto nevypustil duse, ze som mu obsadil postel, kedze tam uz budeme aj so scyphom v piatok doobeda
Spacak ubytko sa tyka hlave asi tych co sa nezmestili na izby: ivanm, mafo22, scypho, ROpa, Paldo.
Ja by som bol ochotny dat za tu mensiu chatu aj tych 10 Eur, ked sa tam uz budem trmacat tych par km a byt tam tri dni tak nech je to trosku na urovni.
Lapierre
Nedalo by sa par ludi presunut z hlavnej chaty na tu mensiu, aby nas tam bolo cca 8 - 10.
Na hlavnej chate by ostalo teda zaplnenych 9 /10 izieb a jedna volna.
Samozrejme ak by bol dostatocny pocet spacakovych nadsencov mohlo by to ostat aj bez tej mensej chatky.
a tekutin na vyjazde vypotim pozehnane
rozmyslal som uz na prichodom piatok naobed a nieco kratke pojazdit...