dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
Tot moj návrh: najprv trasa Lc-Halič-Políchno-Tuhár-Budiná-Javor-Podkriváň-Dolná Bzová-Brestina-Látky-Paseky-Polianky-Dobrý Potok-Malinecká priehrada-Málinec-Bystrička-Rovňany-Zelené-Breznička- Kalinovo-Velká Ves-Tomašovce-LC.Balík by bol rozdelený do dvoch skupín.Skupina 1. by šla z Lc okolo 9:30-Halič-Políchno-Tuhár-Budiná-Javor-Podkriván, a tu by sa pripojila Skupina 2., ktora by ta, došla vlakom, teda do Podkriváňa(štart z LC osobák 11:53 - príchod Podkriváň 12:24) a dalej zjazd do Dolnej Bzovej a tak ďalej,možno to znie tažké ale iba znie, je to pekná trasa (98% asfalt)a druhá skupina sa vela nenatrapi, takže hm ???
Ak by som išla,tak sa pripojím niekde na Tuhárskom kopci alebo tam niekde
Ak by som išla,tak sa pripojím niekde na Tuhárskom kopci alebo tam niekde
Môžeš mi veriť, že je to pekná cesta a ten" akože asfalt "má Mtb upravu povrchu
celkovo: 69,47km, čas - 3:58, priemerka - 17:45, max.rýchlosť - 67,04
5-krtá som zmokla,ale aj tak to bolo super
PS: Peťo,prepáč,išla som nakoniec,ale kludne svojím tempom....a neskor si nedvíhal mobil,ked som bola na Budinej,na Jasení,som ti volala
celkovo: 69,47km, čas - 3:58, priemerka - 17:45, max.rýchlosť - 67,04
5-krtá som zmokla,ale aj tak to bolo super
PS: Peťo,prepáč,išla som nakoniec,ale kludne svojím tempom....a neskor si nedvíhal mobil,ked som bola na Budinej,na Jasení,som ti volala
Všetko OK. ja som vtedy počítal kvapky na Latkach(Paseky)
PS:Konečne som nemal defekt
Takže ľudia, cez víkend má byť pekne
Dve skupiny:
1.ráno v nedelu, 17.6. o 9:00hod. štart z Lučenca, námestia Republiky Bananas
2.ráno 9:32hod. Železničná stanica os.vlak do Kokavy nad Rimavicou
bolo to super,aj počasie celkom prialo
ale toto som chcel, neni medzi vami daky sialenec co by chcel ist trasu ba-lc pripadne opacne za den? zrejme nie na mtb ale cestak/kross. uz to planujem dlhsiu dobu ale akosi stale nemam s kym a samemu sa mi velmi nechce tych 260km/600m prevysenie (smer do LC), az by sa dakto nasiel tak kricte
...ak by ste dopadli ako dotyčný na obr., nezabudnite vyložiť výstražný trojuholník
//upravený príspevok: zmazaná fotka, kvôli sťažnosti oú ///////
xbiker: waw,to si kde natrafil na toho kaskadera?zije vobec?
Tak ja dnes len take par km motkanie po okoli pred nocnou,presnejsie po lucenskych singlikoch v lese,kohariho doline smer ponad hornu Telku a popri priehrade domov.V lese prijemne schladenie az na ten dotieravy hmyz co sa sustreduje rovno pred ocami,vrrr vytaca ma to
ale toto som chcel, neni medzi vami daky sialenec co by chcel ist trasu ba-lc pripadne opacne za den? zrejme nie na mtb ale cestak/kross. uz to planujem dlhsiu dobu ale akosi stale nemam s kym a samemu sa mi velmi nechce tych 260km/600m prevysenie (smer do LC), az by sa dakto nasiel tak kricte
Nazdar,
nie som síce šialenec, no chcem ísť tú trasu už dlhšie, len tiež neviem nikoho splašiť. Rozmýšľal som síce nad opačným smerom, ale ok, môže byť aj takto. Pôjdem určite na horáku, ale s plášťami 1,3 - mám to otestované na trase Žilina-Šiatorská Bukovinka čo bolo cca 220 km pri priemerke cez 24 km/h. Viac to nepôjde, tak zváž či by som ťa nezdržoval ak pôjdeš na cesťáku. Moja jediná podmienka pri týchto horúčavách je skorý štart o cca 2:00 ráno.
TRASA BOLA: zraz Točnica - Cinobaňa - Hrnčiarky - Sedlo Prieraz - vrch Táňovo - Žihľava - vrch Surovina - vrch Dobroč - Košútka - Podkriváň - Budinské lazy - Salaš Juraj - popod Bralce zjazdom do Tuhára - Divín - Točnica = 78,66 km , priemerka 16,03
PS: 1977 chýbali ste nám obaja do partie,ale ty si to vynahradíš