takze damy a pani, mam tu akciu na poslednu chvilu...konecne je trosku casu, aj pocasie hlasia exkluzivne, tak planujem v nedelu vyjazd smer : PE-Vtacnik ( 1345mnm ) - Rubany Vrch - PE
o zazitky vsetkeho druhu by malo byt postarane, takze ak by mal niekto zaujem, piste sem...na case odchodu by sme sa dohodli
...bude aj viacerym slubovany zjazd zo Zadnych luk po turistickej smerom k rekre zariadeniu
takze plan na zajtra ( nedela 28.9. ) kedze by bolo asi zbytocne ist z PE asfaltovymi cestami az neviem kam :
10:00 stretnutie autami pri Bille ( kto auto nema, nech nahlasi, nejako sa pomestime )
10:15 prichod na Lubianku, restika Red Sallon ( tam bude start aj ciel ... varia tam dobre a hlavne velke porcie )
cca 10:30 odjazd smer Bystricianska dolina a nasledne Vtacnik ( samozrejme kto chce a pozna to tam, kludne moze prist o 10:30 na miesto startu )
presny plan vyjazdu nemam, pretoze je to myslim zbytocne...ciest v okoli je tam neurekom takze budeme improvizovat na mieste...ak vsak pojdeme az hore na Vtacnik, tak sa pripravte na cca 1km tlacenie po turistickej znacke smerom na Klastorne skaly ( nerad by som isiel tou istou cestou tam aj spat )
Cas navratu taktiez neplanujem, ale bude samozrejme za svetla ...nasledne sa mozeme dohltat v restike
takze kto ma zaujem sa zajtra pridat, nech da vediet
bez toho tlacenia matt please, bikjme, tlacenia mam dost este s grand raid, ak slubis ze sa bude len dupat a veselo sa rozpravat, tah hlasim ucast dany, seba a zrejma aj jana a marcela valachovych
tak po dnesnom prejdeni Vtacnika a vynechani tlacenia z poziadavky spolubojovnikov navrhujem trasu :
Lubianka - Rekre zariadenie Medika ( dovtedy je to asfalt, pripadne spevnena cesta na zohriatie ) , odtial po sotolinovej zvaznici na Zadne luky, odtial po zvaznici na Rubany Vrch ( chystajte fully a carbonove HT-cka ) - z Rubaneho uz klasicka hrebenovka cez Klastorne skaly hore na Vtacnik ( tam bude potrebne asi kusocky potlacit ) - noooo a z Vtacnika dnes odskusanym naucnym turistickym chodnikom ku chate pod Koncitou ( bohato nahradi zjazd ktory som navrhoval predtym = na cca 6km zjazd o 1000 vyskovych metrov ...myslim ze ani AM.EN-aci by sa nemuseli hanbit ) - a odtial uz takou pohodovou spevnenou cestou podhorim naspat do bodu startu
tak moja ucast tiez bohuzial pada , to matt-prave som volal s greedym a dohodli sme co s navlekmi, zoberie (vyplati) ich on a odovzda mi ich, este raz dik a prajem pekny vyjazd, uzite si to
tak moja ucast tiez bohuzial pada , to matt-prave som volal s greedym a dohodli sme co s navlekmi, zoberie (vyplati) ich on a odovzda mi ich, este raz dik a prajem pekny vyjazd, uzite si to
Čo Robo - včera ťa zničilo to jazdenie okolo Sitna?
Pekné počasie budete mať... keby to bolo bližšie, tak by som šiel, alebo keby som niekoho nahovoril aby prispel na benzín.. Teraz už je al eaj tak neskoro
...to tak dopadne ked mala pizza je velka a velka nekonzumovatelne velka
inak dnes bolo veru super, pocasie exkluzivne, partia vyborna, Vtacnik neda ani meter zadarmo ci uz hore alebo dole ( mali sme moznost citit "vone" od kotucov ). Normalne som pomaly viac zbity ako po maratone vo Svite ...sami ste videli ze som musel na poslednych 10km nasadit 100ml gel
inak respekt pred jedinou zastupkynou zenskeho pokolenia v akom tempe to cele isla a ze mi nevynadala po zjazde z Vtacnika
PS : dnes sa mi podarilo pod Vtacnikom o nejaku skalu prerezat kusok z boku predneho plasta, ale za tu flasu Baileys to stalo
Bodaj by takychto kvalitne prezitych dni za krasneho pocasia a v skvelej spolocnosti bolo co najviac..Matt som rad,ze si ma zavolal bolo fakt fajn a navyse v mojom domovskom pohori
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno by som sa pridal ak budem v Topolčanoch
jasne, bereme
Je v PE niekde Wap-ka? Tam pri Bille (OMW) by mala byt nie?
takze plan na zajtra ( nedela 28.9. ) kedze by bolo asi zbytocne ist z PE asfaltovymi cestami az neviem kam :
10:00 stretnutie autami pri Bille ( kto auto nema, nech nahlasi, nejako sa pomestime )
10:15 prichod na Lubianku, restika Red Sallon
cca 10:30 odjazd smer Bystricianska dolina a nasledne Vtacnik ( samozrejme kto chce a pozna to tam, kludne moze prist o 10:30 na miesto startu )
presny plan vyjazdu nemam, pretoze je to myslim zbytocne...ciest v okoli je tam neurekom takze budeme improvizovat na mieste...ak vsak pojdeme az hore na Vtacnik, tak sa pripravte na cca 1km tlacenie po turistickej znacke smerom na Klastorne skaly ( nerad by som isiel tou istou cestou tam aj spat )
Cas navratu taktiez neplanujem, ale bude samozrejme za svetla
takze kto ma zaujem sa zajtra pridat, nech da vediet
kurnik to je ironia ked sa mi maximalne nechce ist do TO tak idem a ked chcem tak je zase problem inde
No neviem ako je v PE ale v BA to na 20 stup. urcite nevyzera....
Lubianka - Rekre zariadenie Medika ( dovtedy je to asfalt, pripadne spevnena cesta na zohriatie ) , odtial po sotolinovej zvaznici na Zadne luky, odtial po zvaznici na Rubany Vrch ( chystajte fully a carbonove HT-cka
ja si dam zajtra tiez 60 ale onicom...
Budem na vas mysliet pri trieskani do tehly
Čo Robo - včera ťa zničilo to jazdenie okolo Sitna?
Pekné počasie budete mať... keby to bolo bližšie, tak by som šiel, alebo keby som niekoho nahovoril aby prispel na benzín.. Teraz už je al eaj tak neskoro
inak dnes bolo veru super, pocasie exkluzivne, partia vyborna, Vtacnik neda ani meter zadarmo ci uz hore alebo dole ( mali sme moznost citit "vone" od kotucov
inak respekt pred jedinou zastupkynou zenskeho pokolenia v akom tempe to cele isla a ze mi nevynadala po zjazde z Vtacnika
PS : dnes sa mi podarilo pod Vtacnikom o nejaku skalu prerezat kusok z boku predneho plasta, ale za tu flasu Baileys to stalo