Tak vás zdravím všetkých "hrebeňákov" bol som doslova dotlačený k vytvorenie tohto threadu. Tákže píšte vaše navrhy a nápady, pripomienky. Cieľom tohto eventu by mala byť krátka ukážka jazdenia po hranici SR/CR a zastávka na horskej chate hohútka kde sa podávaju presláveé borůvkové knedle, duplák(veeeeeelky krigel piva) pripadne moravská pizza(10 stamprlíkov slivovice):twisted: . Tura pravdepodobne bude začínať v PU stým že sa v PU bude aj končiť. Planovaný denný objem bude kolo 70km, predpokladaný dátum 14.10.2007 ... táákže počúvam vás, priatelia
Ako som už dávnejšie v téme o hrebeňovkách avizoval ... " Týmto by som chcel s radosťou oznámiť, že dlhoočakávaná hrebeňovka Pu - Kohútka - Pu sa uskutoční v jednu krásnu slnečnú nedeľu20.7.2008. Takže vážení vypustite kosenie trávnikov, Rodinné sešlosti, Manželky/priateľky pošlite nakupovať a ide sa Bikovať! Všetci ste vítaní. " ...
Rád by som s blížiacim sa termínom zistil záujem a túto hrebeňovku. Propozície sa nachádzaju myslim že na prvej strane. Podla záujmu by nebol problem vybaviť ubytko s tým, že v sobotu na poobedie sa partia zíde, poopekáme, posedíme a v nedeľu ráno s kľudom, bez zhonu vyrazíme na celodenný výlet.
supis ... kohutka zije a zda sa, ze aj termin je vyhovujuci ... mne sa tam v tom snahu pacilo velmo velmo ... dufam, ze sa mi podari prist (pocitajte so mnou)
hodim to do placu aj u nas v Trencine, mozno by sa nasla skupinka na toho 20.7. Inac idu nam taketo vlaky ale mam otazku ako sa cestuje bikom osobakom a ako rychlikom. Kde sa davaju biky ?
20.7. Trenčín 7:30 R 601 Quelle Púchov 7:55
20.7. Trenčín 8:02 Os 3065 Púchov 8:44
hodim to do placu aj u nas v Trencine, mozno by sa nasla skupinka na toho 20.7. Inac idu nam taketo vlaky ale mam otazku ako sa cestuje bikom osobakom a ako rychlikom. Kde sa davaju biky ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rád by som s blížiacim sa termínom zistil záujem a túto hrebeňovku. Propozície sa nachádzaju myslim že na prvej strane. Podla záujmu by nebol problem vybaviť ubytko s tým, že v sobotu na poobedie sa partia zíde, poopekáme, posedíme a v nedeľu ráno s kľudom, bez zhonu vyrazíme na celodenný výlet.
Ked vybavis ako miestny doprovod vitazku dlhej zo Sulova, tak pridem urcite
+1
Ked ty vybavis feliciu tak +2
Neviem ci to pomoze
takze uvidim, ci sa to podari nejak sklbit....
velka škoda
a ty nejdes na pohodu???
.
mliecko - ak pojdem zastavim sa v PN po teba, neny problem
Skor ak pojdu vlaky dojdem do TN
edit: no ten vlak dojde o 9:02 do TN tak neviem ci sa to stiha
..možno by som skúsil vlak
20.7. Trenčín 7:30 R 601 Quelle Púchov 7:55
20.7. Trenčín 8:02 Os 3065 Púchov 8:44
neboj idem tiez nalozim