zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
Ahoj, nakoniec som išiel úplne inú hrebenovku, kvôli nohám, ešte nie som úplne fit a necítil som sa dobre v ten deň. A tento víkend sme boli v Rychlebkach. Diky, ale v Brne už nebývam, musím si updatnut profil.
Nakonec jsem tam tedy dnes zajel i bez kladných informací, ale bohužel jsem našel jen pár velmi slabě kvetoucích třešní (spíše odkvétajících). Každopádně počet třešní, které jsem viděl, byl velmi malý proti tomu, co si pamatuji z té dávné doby. Asi si nepamatuji přesně to správné místo, nebo už byly ty třešně vytěženy a teď tam jsou spíše buky.
Nerozumiem preco hladas kvitnuce tresne? Na Slovensku sa posledne.roky vela tazi. Ale ak by si chcel tam.mame kvitnucu repku olejnu:) Inak zevraj ten jej pel.je problem.pre vcely kedze je postrekovana.
Sorry za OT, keď už ste pri tej repke, tak podľa nedávnych výskumov repka taktiež nepriaznivo pôsobí na vnútornosti, dýchací systém a nervovú sústavu divej zvery teda hlavne srnčej. Môže viesť k ťažkej otrave, slepote a strate plachosti u zveri. Tak isto pestovanie samotnej plodiny výrazne drancuje pôdu... Ale tak ľahký zisk má vždy prednosť... Hlavne že bude bionafta, chleba dovezieme nejaký zmrazený a "dopečieme" v reťazcoch... Tak isto sa neodporúča konzumácia repkového oleja v akejkoľvek forme t.j. aj majonézy a hotové omáčky... A navyše ten smrad... niet nad vôňu dozrievajúceho obilia, no teraz všade kam človek pozrie všetko žlté...
Pár kvetoucích stromů jsem si vyfotil. BTW Klobouk dolů před Slovenským cykloklubem. Vyznačil neuvěřitelně moc cest a alespoň kolem Bezovce nejde o zádné asfaltové cyklolstezky se žlutým plechovým značením jako u nás...
Konecne sa mi podarilo absovlovat hrebenovku, je naozaj uzasna. Znacenie je prvotriedne, beerstopy su rozmiestnene idealne. V nedelu bola predpoved pocasia hroziva, chvilami na hrebeni mi to pripominalo "blair witch", od Bezovca slniecko aj vyhlady, no zmokli sme az 1km pred stanicou v PN. V teme som sa nechal inspirovat radami, kadial ist, no nik nespomenul, ze do vlaku narodneho prepravcu ma nemusia s bajkom vziat, aj ked som asi ako jediny platiaci cestujuci. (nech ziju vlaky zdarma...)
Vcera prejazd Povazskym Inovcom. Z Trencina som vyrazal par minut po 7 a v hlave som mal plan, ze by som mohol stihnut vlak z HC o 18:15 Po celovikendovej bajkovacke mi za Bezovcom uplne odisli nohy, takze som plan hned upravil a od Striebornice som to dal dole cez Moravany nad Vahom do Piestan. Traverzoval som Ostry vrch a Marhat. Celkovo mi to dalo 85km za 7 hodin cistej jazdy.
Ja som bol v Nedelu a tato ''tabula'' ma.pomylila a zbehol som skoro do Selca Inak sa tam da pekne pomotat v tychto horucavach realtivne chladbo q vsetko nad 700m.n.m. Chalani asi nepiznali okolie alebo sa nepopytali. Dalsia varianta je ist Kalnicke Enduro miesto Tematinu
Pôvodne sme chceli ísť cez Tematín, ale časovo to nevyšlo. Vyrazili sme neskoro A áno, nepoznáme to tam, prečítali sme si zopár informácií na nete, trasu som naklikal na PC a išlo sa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://cyklotrasa.oma.sk/043
Zatiaľ som sám, preto budem rád ak sa niekto pridá.
Rád budem samozrejme za nejaké typy, rady alebo hoc aj postrehy.
Caute
https://www.youtube.com/watch?v=E0qIzIlJ5dE